Gjør fadderuka enda bedre

AnsvarsFull trenger din hjelp til å undersøke inkludering og hvilken rolle alkohol spiller i sosiale settinger i fadderuka. Dette er faglig relevant erfaring som du også kan putte på CV-en.

Bilde av flaske med logo "AnsvarsFull"
AnsvarsFull vil sette fokus på en inkluderende semesterstart Foto: Martine Tennholm

Vi ønsker at alle nye studenter skal delta i fadderukene, men 40 % svarte at de bare deltok delvis eller ikke deltok i det hele tatt. Vi ønsker å inkludere og tilrettelegge slik at alle vil delta, men «ingen» vet egentlig hvordan vi best kan gjøre dette.

Derfor ser vi etter studenter til å være med i planlegging og gjennomføring av gruppeintervjuer. Det er ikke lønnet arbeid, men et stort pluss på CV-en. I tillegg er det faglig relevant for en bachelor eller master.

Oppgavene kan være å lede gruppeintervju og workshops med studenter, analysere resultater av fadderundersøkelsen, og foreslå tiltak og skrive rapporten.

Vi ser etter:

• Studenter som er motivert for oppgaven.
  • Har tid til å bidra noen timer i uka i september og oktober. Dette kan tilpasses deg!

Vi tilbyr:

• Fleksible oppgaver og delvis tidsbruk etter eget ønske.
  • Oppfølging og faglig veiledning fra Kompetansesenter rus, Nord-Norge
  • Samarbeid i et team som sammen skal komme med en sluttrapport og tiltak til fadderuka.
  • Attest etter fullført arbeid

Vil du vite mer eller er interessert i å bidra?

Send mail til nestleder av Studentparlamentet, Martine, på au@sp.uit.no

Eller ring prosjektleder for AnsvarsFull Ingrid på 91 17 16 34.

Ansvarlig for siden:
Sist oppdatert: 13.06.2019 12:15