Illustrasjonsbilde

Søk semesteravgiftsmidler!

Den 1. april er søknadsfristen for driftsmidler fra semesteravgiften.
Organisasjoner som kan søke i denne fordelingen er studentorganisasjoner som er åpne for alle studenter ved institusjonen uavhengig av fakultetstilhørighet, og som ikke har mottatt støtte over høstfordelingen av semesteravgift.
23.03.22

Datoer for studentvalget er vedtatt

Studentparlamentet har på sitt ekstraordinære møte 22. mars vedtatt datoer for listevalget til Studentparlamentet. Listevalget avholdes 20. - 30. april.
22.03.22

Studentvalget ved UiT avlyst

Studentparlamentet ved UiT Norges arktiske universitet avlyser studentvalget som etter planen skulle starte fredag 11. mars. Det planlegges nytt valg i løpet av april.
10.03.22

La oss ta imot ukrainske flyktninger med åpne armer

Russland har gjort det tydelig at det er krig. Invasjonen av Ukraina fordømmes på det sterkeste og kan ikke aksepteres i et kunnskapsbasert verdenssamfunn. Handlingene berører utallige mennesker i både Ukraina, nærområdene og resten av verden. Mange mennesker kjenner nå på en stor usikkerhet om de mest grunnleggende delene av livet sitt.
28.02.22

Velferdsfredag

Kjære medstudenter,
11.02.22

Leders Mandag

Kjære medstudenter, det er tredje gang jeg skriver denne ukentlige oppdateringen og jeg skal allerede resirkulere et tema: korona. Denne gangen med mye hyggeligere nyheter vel å merke.
07.02.22

Leders Mandag

Hei igjen kjære medstudenter, da var det andre uken vi i Studentparlamentets arbeidsutvalg skriver disse daglige oppdateringene og jeg håper det er interessant å få innsyn i hva vi driver med. Det er tross alt dere vi representerer, så det skulle bare mangle at vi gjorde det enkelt å se hva vi gjør med tilliten deres.
31.01.22

Velferdsfredag

Kjære medstudenter,
Studentfrivilligheten spiller en stor rolle i studentlivet. Gjennom fellesskap finner vi sosial og faglig tilhørighet, venner og forståelse. Studentforeningene spiller en stor rolle på UiT, og det store mangfoldet vi har, gjør oss til et bedre universitet.
28.01.22