SmartBoard

SmartBoard er en type interaktiv tavle. Hovedsakelig vil man bruke SmartBoard som digital whiteboard, men den kan gjøre mye mer. Under finner du videoer som demonstrerer forskjellige verktøy i SmartBoard og assosierte programvare. For eksempler på bruk, faglitteratur, med mer, besøk RESULT sin uDig modul om Interaktive tavler i undervisning.


Innhold:


#1: SmartBoard som whiteboard

SmartBoard har et innebygd program som gjør at du kan bruke den som whiteboard. Dette krever ikke pålogging, men du vil heller ikke kunne lagre innholdet ditt.

Når du er ferdig med undervisningen din kan du klargjøre SmartBoard til neste person og slette filen din.
#2: SmartBoard - Vanlige vansker

Bli kjent med SmartBoard før undervisning. Før eller senere vil du nok oppleve noen typiske "feil". Lær hva de er og hvordan du kan håndtere dem.
#3: Smart Notebook

Smart Notebook er et program som er ofte brukt i skolene. Få en overblikk over hva den kan gjøre.

Smart Notebook har en del nyttige funksjoner. Bli kjent med dem slik at du kan vurdere hvilke egne seg til din undervisning.
#4: PowerPoint på en SmartBoard

Du kan anvende SmartBoard sitt tegneverktøy på dine PowerPoint. På den måten slipper du å bytte mellom tavle og PowerPoint, og du kan dessuten lagre notatene dine for å dele med studentene og til ditt eget bruk ved en senere anledning.
#5: Nettleser på en SmartBoard

Du kan bruke tegnefunksjonen til SmartBoard for å skrive på nettsider, så lenge du bruker Internet Explorer.

Til ITA-kurs brukerstøtte toppside

 


ÅPNINGSTIDER(*)

Telefon

Mandag - fredag: 08:00-14:30

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-14:30
(stengt for lunsj 11:30-12:00) 


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.