Tavla

Tavla er uit.no's portal for annonsering om ting som skjer, kjøp og salg, ledige stillinger, kunngjøringer og penger å hente.


Innhold:


#1: Arrangementer - Tavla

Skjema
Eksempel på enkelt påmeldingsskjema
Arrangementer på Tavla er der du legger inn aktiviteter du vil informere om. Felles for alle arrangementer er at det er noe som skjer, på en plass, i en avgrenset periode. I tillegg har ansatte mulighet til å legge inn en god del ekstrainformasjon og -tjenester, f.eks: påmeldingsmodul og lenkemeny.

Alle ansatte og aktive studenter kan legge inn arrangementer. Egenregistrerte brukere kan få nødvendige tilleggsrettigheter, men annonser om eksterne kulturtilbud / fra ideelle organisasjoner og samarbeidspartnere skal primært ikke ligge på UiTs nettsider. Ønsker du llikevel å publisere slike arrangementer på Tavla må dette avklares med UiT på forhånd. Send epost til Orakeltjenesten.

Arrangementer uten påmelding og spesialfunksjoner

Et arrangement uten påmeldinger og spesialfunksjoner kan opprettes enten fra lenka i høyrekolonna eller fra intranett.uit.no

Når du har åpnet skjemaet får du ledetekster som hjelper deg frem ved å trykke på "Hjelp?" i høyre hjørne og kikke på spørsmålstegnet tilknyttet hvert avsnitt.

Arrangementer med påmelding og spesialfunksjoner

Ansatte ved UiT har mulighet for å velge et mer avansert arrangement på tavla. Denne kan inkludere:

  • Påmeldinger 
  • Lenkemeny til andre sider
  • Banner for arrangementet

Denne arrangementstypen opprettes ved å åpne opp intranett.uit.no, trykke på plusstegnet på høyresiden og velge "Legg til arrangement - Avansert skjema".

Når du har åpnet skjemaet får du ledetekster som hjelper deg frem ved å trykke på "Hjelp?" i høyre hjørne og kikke på spørsmålstegnet tilknyttet hvert avsnitt.
#2: Markedsplassen - Tavla

Markedsplassen på Tavla uit.no/tavla/markedsplassen er der du legger inn annonser for kjøp og salg, mistet eller funnet, ting du gir bort, og så videre. Alle ansatte, studenter og egenregistrerte tavlabrukere kan legge inn annonser her gratis. Sist innlagte annonser ligger øverst.

Velg 'Legg til Markedsplassen-annonse' øverst på siden, og fyll inn ønsket informasjon.
#3: Stilling ledig - Tavla

Universitetet i Tromsø kunngjør sine vitenskapelige og teknisk/administrative stillinger i rekrutteringsportalen jobbnorge.no. Det finnes likevel en mulighet til å legge ut ledige stillinger for studenter og nyutdannede, type deltidsjobb, praksisplass, trainee o.l.

Ansatte kan legge inn, samt eksterne som tar kontakt på e-post

For å legge inn nye ledige stillinger går du til intranett.uit.no. Der velger du plusstegnet øverst til høyre på siden for å publisere nye nettsider, og velg 'Legg til ledige stillinger'.
#4: Penger å hente - Tavla

Penger å hente er Tavlas side for annonser om stipend, legater, fond og andre finaniseringskilder som kan være av interesse for ansatte og studenter ved UiT. Ansatte ved UiT kan legge inn annonser her. Eier (dvs den som har opprettet annonsen) kan endre og slette annonsen. Ansatte kan legge inn annonser her.

Velg 'Legg til Penger å hente' i publiseringsverktøyet på intranett (plussknappen oppe til høyre), og fyll inn ønsket informasjon. Forklaring på feltene i skjemaet kan du se på bildet under. Klikk for større versjon.
#5: Hva kan legges inn på Tavla, og av hvem?

Tavla er i utgangspunktet beregnet for ansatte og studenter ved Universitetet i Tromsø - og skal primært gjenspeile ikke-kommersielle aktiviteter og tjenester av interesse for disse gruppene.

Vevredaktøren har det overordnete ansvaret for Tavla og er du i tvil om hva som bør/kan legges ut ta kontakt

Se for øvrig på de fem tavlatypene hva som kan legges inn hvor, og hvem som kan gjøre det:
#6: Hovedtavla / Enhetstavla

Annonseportalen uit.no/tavla ligger på UiTs toppsider. I tillegg finnes det en lokal tavle for hver enhet som ønsker det, 'Tavla' i venstremenyen hos enheten.

Hvis man legger ut en annonse på uit.no/tavla og velger en enhet i skjemaet for annonsen, så vises den da også automatisk på enhetstavla. Dette gjelder arrangementer, kunngjøringer, penger å hente og ledige stillinger. (Ikke markedsplassen).

I en annonse har man også muligheten til å velge 'Enhetstavla (Kun for din enhet)' under punktet 'Hoved- eller lokal Tavla'. Da vises den kun på enheten, og ikke på hovedtavla. Dette kan jo for eksempel gjelde i enkelte tilfeller med et internt arrangement for studenter og ansatte på et institutt.

I tillegg har man muligheten til kun å vise en annonse for påloggede ansatte, altså en slags intranett-modus. Velg da 'Internt - vises kun for påloggede ansatte' under punktet 'Vises for'. Ellers vises annonsen for alle som er inne på enhetstavla.
#7: Abonnering på Tavla-annonser

Du kan nå abonnere på nye annonser innenfor alle kategorier på Tavla. Klikk på 'Abonner på ferske annonser'-lenka i venstremenyen og velg ønsket(e) kategori(er) på abonneringssiden.

Du gjør følgende:

Finn ønsket kategori i listene, klikk på 'påmelding'-lenka og skriv inn epostadressen din i feltet. Avslutt med å trykke på 'Send'.

Du vil fra nå av motta en epost med nyheter i kategorien, med den frekvensen som er oppgitt på påmeldingssiden. 

Nyhetsbrevet sendes bare ut hvis det er lagt inn noe nytt i kategorien siden forrige utsendelse.

Du kan når som helst melde deg av en kategori ved å trykke på aktuell 'avmelding'-lenke - og skrive inn samme epost-adresse som du i sin tid registerte deg med.

Til iKB brukerstøtte toppside

 


ÅPNINGSTIDER(*)

Besvarelse av telefon og e-post

Mandag - fredag: 08:00-15:00

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-15:00 (stengt for lunsj 11:30-12:00)


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.