My Mediasite - Lagre den redigerte presentasjonen

Dette forutsetter at du har åpnet redigeringsverktøyet og har redigert et opptak (ovenfor).

  1. Når du er ferdig med alt av redigering, klikk på “Commit”.
    Skjermdump fra redigeringsverktøyet i My Mediasite. "Commit"-knappen er uthevet.
  2. Velg blant «Commit to Current», «Commit to New» og «Commit to Existing».
    1. «Commit to Current» betyr at du lagrer over original opptaket i samme presentasjon.
    2. «Commit to New» betyr at du oppretter en ny presentasjon for å lagre det redigerte opptaket i.
    3. «Commit to Existing» betyr at du lagrer det redigerte opptaket i en presentasjon som du har tidligere opprettet.

Tilbake til starten på My Mediasite brukerveiledning

Skip to main content