Tilgang til Canvas, Fronter eller Digital Eksamen for eksterne sensorer

Hvis du skal ha tilgang til CanvasFronter eller Digital Eksamen som sensor eller underviser, men ikke er ansatt ved UiT, må du registreres inn som fagperson i vår studentdatabase (FS). Det er FS som leverer informasjon om deg til disse tjenestene og samtidlig oppretter en IT-brukerkonto for deg.

  1. Hvis du ikke vet om det er opprettet en brukerkonto til deg, kontakter du studieavdelingen ved det fakultetet eller institutt du er assosiert med. Be dem sjekke om du er registrert som sensor eller fagperson for det gjeldende faget i FS.
    • Hvis du er registrert i FS kan du kontakte Orakelet på telefon 776 44544 for å få brukernavn og passord 
    • Hvis du ikke er registrert i FS, må du be studiekonsulenten om å ordne dette for deg. Din IT-brukerkonto vil være klar dagen etter at du er registrert i FS.
  2. Hvis du har en brukerkonto fra før, men har glemt ditt passord, kan du ordne dette fra nettsiden https://passord.uit.no

 

WiseFlow (Digital eksamen)

Webadressen til WiseFlow er www.wiseflow.dk.  

OBS: Hvis du har flere Feidekontoer som skal benyttes til WiseFlow kan det oppstå problemer med innlogging hvis du benytter samme nettleser. Dette skyldes en teknisk begrensning med systemet.
LØSNING: Inntil videre bør du benytte forskjellige nettlesere til dine forskjellige Feidekontoer, eller logge på WiseFlow med funksjonen Inkognitovindu i Chrome, InPrivate visning i Internet Explorer, eller privat vindu i Firefox.

 


Skip to main content