Lync 2013 - Kontakte brukere av Skype

Lync-brukere som kobler til Skype

Lync-brukere kan koble til Skype med Lync 2010/2013. Foreløpig kan Lync og Skype brukere kommunisere med direktemeldinger og lydsamtaler

Skype-brukere som kobler til Lync

Brukere må installerer den siste Skype-klienten for Mac eller Windows. Skype-brukere må logge seg på med en Microsoft-konto. Hvis de ikke har en Microsoft-konto, er det enkelt å opprette en (om Microsoft-kontoer).

Legge til Kontakter

Lync-brukere legger til Skype-kontakter ved å angi Skype-brukernes Microsoft-kontonavn. Legg til Skype-kontakt i Lync (tilgjengelig gjennom Legg til en kontakt som ikke er i organisasjonen).

  1. Klikk på Add a Contact / Legg til en kontakt
  2. Pek på Add a Contact Not in My Organization / Legg til en kontakt som ikke er i Organisasjonen
  3. Klikk på Skype
  4. Angi e-postadressen i søkefeltet IM Address / Adresse for direktemelding i dialogboksen Add a Contact / Legg til en kontakt og klikk på OK

LyncSkype

 

addskypecontact

Skype-brukere kan på samme måte legge til Lync-kontakter ved å angi e-postadressene deres i søkefeltet i Skype og klikke Legg til kontakt.

Lydsamtaler
Ring til Skype- eller Lync-kontakter direkte fra Lync eller Skype-programmene for direkte talesamtaler. Samtaleopplevelsen oppleves som en Skype-samtale for Skype-brukere, og som en Lync-samtale for Lync-brukere.

Direktemeldinger
Du kan sende direktemeldinger til Skype-brukere fra Lync og omvendt, og du kan se loggen over  samtalene i samtaleloggen i Lync eller via Vis…Meldinger i Skype.Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Besvarelse av telefon og e-post (*)

Mandag - fredag: 08:00-15:00

Skranke (*)

Mandag - fredag: 09:00-15:00


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Klikk her for eldre versjon av Fjernhjelp mac.