Word - Sidetall

Sidetall kan være så enkelt eller komplisert som du vil. For eksempel, du kan ha romertall på de første sidene av dokumentet ditt og vanlige tall i resten.

sidetall word 2016

Interaktiv video om sidetall

Hovedpunkter

  1. For å legge til sidetall, start med å dobbeltklikke nederst på en side for å åpne bunntekst. Dette åpner Utforming-fanen. Klikk Sidetall og velg gjerne plassering i midten nederst på side.
  2. Hvis du vil ha to typer sidenummerering (f.eks romertall og så vanlige tall) må du legge til en inndelingsskift. Klikk på Oppsett-fanen og så på Skift. Klikk da på Neste side under Inndelingsskift. Høyreklikk på sidetallet du vil endre formattet på. Velg Formater sidetall. Velg ønsket type sidetall.
  3. Du kan endre hvilket tall sidenummerering starter på. Høyreklikk på sidetallet og velg Formatter sidetall. Under Sidenummerering, velg Start på og innstill det til ønsket tall (vanligvis 1).

Video om sidetall og inndeling

Word 2010/2013 - Windows

Word 2011 - Mac

Word 2016 - MacNyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Besvarelse av telefon og e-post (*)

Mandag - fredag: 08:00-15:00

Skranke (*)

Mandag - fredag: 09:00-15:00


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Klikk her for eldre versjon av Fjernhjelp mac.