Inn og utlogging på uit.no

På nye sider ligger en logg inn-lenke nederst i Bunnmenyen / Footer. Er du innlogget blir dette en utloggings-lenke. Skriv inn brukernavn og passord.

Noen sider har egne innloggingsknapper i menyene, for eksempel på Tavla, der man kan logge inn og ut i høyre kolonne.

Les også om brukernavn og passord på denne siden


 

Felles pålogging på uit.no

Tirsdag 24/9 slo vi på Feidepålogging på nettsidene våre, uit.no. Det betyr at du heretter vil være innlogget også på uit.no hvis du allerede har logget deg inn på Paga, Syllabus, Ephorte, FS, Studweb, EPM osv. Og vice versa.

Studenter og ansatte logger seg inn i Feide via 'Logg inn'-lenkene i footeren/bunnmenyen på de nye portalsidene eller øverst til høyre på de gamle enhetssidene. Mens egenregistrerte Tavlabrukere benytter 'Logg inn'-lenka på https://uit.no/tavla. (Ansatte og studenter kan også bruke denne, men foretar i så fall bare en 'vanlig' uit.no-pålogging. Husk at du da også må logge ut på Tavla hvis du  senere vil ha tilgang til Feide-pålogging.)

Har du problemer med innlogging i Feide? Bruk denne tjenesten. (profil.uit.no)

Hvis du kommer fra for eksempel Pagaweb til uit.no vil du se 'Logg inn'-knappen, men når du klikker på den så er du innlogget. Eneste unntaket er aller første gang du logger deg på portalen. Da vil du få spørsmål om Feide kan sende med et sett data inn til portalen. Svar bekreftende på dette.

Skal du logge ut, får du valget om du vil logge deg av alle Feide-ressursene, eller bare den du har trykket på 'Logg ut'-knappen fra. Svar bekreftende eller avkreftende. (Du kan for eksempel forbli innlogget i Pagaweb, og bare logge deg ut av uit.no.)

Får du ikke logget ut?

Hvis du har hatt en nettleser stående på med 'gammel' innlogging så kan det hende at du sliter med å få logget helt ut. Eksempel: Hvis du klikker på 'Logg ut'-knappen - og det fortsatt står 'Logg ut'. I så fall må du 'drepe' sesjonen ved hjelp av denne url-en:

https://uit.no/auth/logout

Innlogging på en.uit.no og sa.uit.no

En problemstilling er gjenstår: Skal du editere på en.uit.no eller sa.uit.no, må du foreløpig logge deg på via Tavla når du har gått til aktuelt domene. Vi regner med at dette er løst i løpet av kort tid.

 


Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


 

ÅPNINGSTIDER

Besvarelse av telefon og e-post

    Mandag - fredag: 08:00-15:45

Skranke

    Mandag - fredag: 09:00-15:45

Lunchpause (alle dager)

    11:30 - 12:00 (stengt)

KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon.