Adobe Connect - Tips! Hva bør du gjøre før møtet starter?

Før du logger deg inn i møterommet:
Sjekk at ønsket av-og innspillingsenhet er valgt. Dette gjør du ved å høyreklikke på høytalerikonet i systemfeltet nede til høyre på skjermen din. Alle møtedeltakere skal gjøre denne sjekken. Du kan se en video om hvordan dette gjøres ved å klikke på lenken Velge av- og innspillingsenhet

Etter at du er logget inn i møterommet:
Kjør alltid Audio Setup Wizard. Kommandoen finner du i Meeting-menyen. Audio Setup Wizard kontrollere om du har tilpasset mikrofon og høytaler. I tillegg hjelper den med å fjerne bakgrunnsstøy og ekko. Du kan se en video om temaet ve å klikke på linken Kjør Audio Wizard

Under møtet:

Instillinger for Adobe Flash PlayerNår du aktiverer for eksempel mikrofon eller webkamera for første gang vil du se at dialogboksen Innstillinger for Adobe Flash Player  kommer opp på skjermen din.

Denne meldinga skal komme, og det er OK at du gir connect.uninett.no tilgang til mikrofon og kamera ved å klikke på kommandoknappen Tillat.


Driftsmeldinger fra ITA:

Alle driftsmeldinger

Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Besvarelse av telefon og e-post (*)

Mandag - fredag: 08:00-15:00

Skranke (*)

Mandag - fredag: 09:00-15:00


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Klikk her for eldre versjon av Fjernhjelp mac.