Filtjenester - Gjenopprette filer

Du kan selv gjenopprette alle dine filer som har vært lagret på en av universitetets nettverksdisker. Prosedyren i eksempelet viser hvordan du gjenoppretter tidligere versjoner av filer som ligger på ditt hjemmeområde H:. Prosedyren for andre nettverksdisker er den samme.

1.   Åpne Windows utforsker
2.   Høyreklikk på Mappen du ønsker å gjennopprette filer fra
3.   Velg "Gjenopprett tidligere versjoner"

4.   I vinduet "Egenskaper for Mine dokumenter" velger du fanen "Tidligere versjoner". Du vil nå få opp en oversikt over mappen med forskjellige datoer og klokkeslett. Datoene og klokkeslettene beskriver backuptidspunkt for den valgte mappen med innhold. Velg ønsket dato/klokkeslett og klikk "Åpne"

5.   Mappen du nå har åpnet er et "øyeblikksbilde" av hvordan denne så ut på det angitte tidpunktet (I eksempelet ser vi hvordan min mappe "Mine Dokumenter" så ut "25. november 2012 klokken 20:01). Se etter filen/mappen du leter etter. Hvis du finner den, kopierer du filen/mappen over til nettverksdisken den skal ligge på.

OBS: Hvis du ikke finner filen kan du forsøke å lete på et tidligere tidspunkt.Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

ÅPNINGSTIDER

Besvarelse av telefon og e-post

    Mandag - fredag: 08:00-15:45

Skranke

    Mandag - fredag: 09:00-15:45

Lunchpause (alle dager)

    11:30 - 12:00 (stengt)


 

KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

"Fjernhjelp" er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Klikk her for eldre versjon av Fjernhjelp mac.