Velkommen til Handelshøgskolen ved UiT

Studier ved Handelshøgskolen

Handelshøgskolen ved UiT har studenter på ulike studieprogrammer fordelt over de fire studiestedene Tromsø, Alta, Harstad og Narvik. 

Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø tilbyr bachelor- og mastergrad i ledelse, innovasjon og marked, samfunnsøkonomi og økonomi og administrasjon. I tillegg har vi mastergradsprogrammenet Erfaringsbasert master i strategisk ledelse og økonomi.

Handelshøgskolen ved UiT i Alta tilbyr bachelor- og mastergradsprogram i økonomi og administrasjon, nettbaserte årsstudier i ledelse og i økonomi, samt deltidsstudium i prosjektledelse. 

Handelshøgskolen ved UiT i Harstad tilbyr bachelor- og mastergradsprogram i økonomi og adminstrasjon, erfaringsbasert master i ledelse og bachelorgradsprogrammer i regnskap og revisjon og i internasjonal beredskap. I tillegg tilbys enheter på 60 studiepoeng i praktisk prosjektledelse og travel and tourism management.

Handelshøgskolen ved UiT i Narvik tilbyr bachelorgradsprogram i økonomi og administrasjon og årstudiet praktisk økonomi og ledelse.

Emner

PROGRAMSTYRENE VED HANDELSHØGSKOLEN

STUDENTFORENINGER VED HANDELSHØGSKOLEN

MALER OG RETNINGSLINJER FOR STUDENTOPPGAVER VED HANDELSHØGSKOLENFilm: Nikolai Schirmer, August Schirmer, Simon Øverås og Christian Gamst Helgesen. Musikk: Cazadores - Islands.

Skip to main content