NFH tilbyr seks studieprogram

Kunne du tenke deg å jobbe som fiskens fastlege (fiskehelsebiolog), bioteknolog, jobbe for fiskeri- og havbruksnæringen som fiskerikandidat eller jobbe internasjonalt med fiskeriforvaltning? Våre studieprogrammer gir deg mange jobbmuligheter.

info - Bli student ved UiT

UiT The Arctic University of Norway - My place for a while! from University of Tromsø on Vimeo.

Her kan du lese om UTVEKSLING

Emner

Noen av våre utdanningsprosjekter

SimFish – Innovativ læring i fiskeri- og havbruksstudiet "To graders økning i havtemperaturen."Hvordan vil dette påvirke torskens gytemønster? Hvilke konsekvenser får det for fiskerinæringa, forvaltninga og forskninga? "EU truer med importforbud av norsk laks."Hvordan håndterer oppdrettsnæringa og myndighetene en slik trussel?

Studentprofil

Oda Sofie Bye Wilhelmsen (20)

Bioteknologi, Bachelor, 2. året

- Jeg synes studiet er veldig spennende. Det jeg liker best er å jobbe på lab. Hittil har vi sett på E. coli, gjær og kråkeboller.  Vi har klonet gener og satt de inn i andre celler. Jeg gleder meg til å jobbe enda mer selvstendig på lab fremover. På studentsamlingene våre, for oss som tar bachelor eller master, har vi fått god kunnskap om det bioteknologiske næringslivet i regionen. Vi får veldig god oppfølging og det er et godt læremiljø med dyktige faglærere. Du vil ikke angre på å velge bioteknologi, det er mange spennende jobbmuligheter. Tromsø har et godt studiemiljø med mange aktiviteter og tilbud til studentene.