Idrettshøgskolen

Fotograf: Reidar Arnesen/ @arcticlapse

Idrettshøgskolen har et forsknings- og utdanningsmiljø innenfor idrett, friluftsliv, kroppsøving, folkehelse, naturguiding og fysisk testing.

I dag tilbyr vi bachelor- og masterutdanning innenfor idrett og friluftsliv, og gjennom å fullføre en utdanning vil du kunne få spennende jobber som naturguide, trener, leder, lærer, veileder og testleder.

Instituttet har testsentre både i Alta og Tromsø. Vi har høyt kompetente fagfolk med spesialisering innen testing og treningsveiledning for idrettsutøvere og mosjonister eller andre som ønsker å få bedre utnytte av fysisk aktivitet eller målrettet trening.

Ansatte ved Idrettshøgskolen:


Siste nyheter

Finnmarksløpet.jpg
Lyst til å studere hundekjøring og oppleve Finnmarksløpet på nært hold? Hundekjøring er en fantastisk aktivitet og en spennende idrettsgren der samarbeid mellom menneske og dyr er grunnlaget. UiT har ledige studieplasser i hundekjøringsemnet til vinteren. Vinterens vakreste eventyr – Finnmarksløpet – er en av læringsarenaene.
Les nyhetssaken

Naturgudie-studenter.jpg
Naturguidestudenter på vandring i Møysalen nasjonalpark Naturguidestudenter og lærerne Cecilie Harr Moen og Gorm Gunleiksrud ved UIT – Idrettshøgskolen, har vært på vandring sør på Hinnøya.
Les nyhetssaken

[Loading...]

Våre studier

[Loading...]

[Loading...]

Annet

Kontakt

Telefon:
+47 77 64 40 00
 
Besøksadresse/leveringsadresse: 
UiT Norges arktiske universitet
Follumsvei 31

9510 Alta


Postadresse:

9509 Alta


Studierelaterte henvendelser:

Maja Kristine Olsen: 784 50228

E-post: maja.k.olsen@uit.no


Administrative henvendelser:

Gro Anett Olaussen: 784 50 404

E-post: gro.a.olaussen@uit.no


Skip to main content