Velkommen til Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi
Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Næringslivsdagen 2017/18

Næringslivsdagen er UiT Narvik-studentenes eget karrierearrangement. Siden oppstarten i 2004 har hundrevis av virksomheter og tusenvis av studenter hatt muligheten til å knytte nærmere kontakt via arrangementet. Den 31. januar 2018 er vi klare igjen! Sett av datoen allerede nå!

I løpet av Næringslivsdagen 2017/18 har påmeldte bedrifter mulighet til å knytte nærmere kontakt med studentene gjennom blant annet bedriftspresentasjoner og avtaler om bacheloroppgaver. Her vil man kunne rekruttere aktivt til både trainee-stillinger og sommerjobber.

Studenter fra tre fakulteter

Hvert år har mellom 50 og 100 virksomheter vært representert under arrangementet. Vi håper at nettopp din virksomhet har lyst til å delta under Næringslivsdagen 2017/18. Her vil du møte studenter fra Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT-fak), sykepleierutdanningen samt handelshøgskolen.

Her finner du programmet for Næringslivsdagen

Når det gjelder kostnader knyttet til deltagelse på stand, åpner arrangøren nå også for gratis plasser.

Kutter i prisene for stand

- Vi har jo et ønske om å tiltrekke oss også flere mindre bedrifter, og har derfor åpnet for gratis plasser. Samtidig har vi kuttet prisen på øvrige standalternativer for bedriftene sammenlignet med tidligere arrangementer, forteller Lasse Olavsen Øien, kontaktperson for Næringslivsdagen 2017/18.

Dette er alternativene bedriftene som ønsker å delta har å velge mellom:

Gratis plasser: Setter opp angitt plass, får ett bord, men ikke duker, skjermer, lerret og lignende. Dette er utstyr bedriftene selv må ta med. 

Enkeltplass: Setter opp bord, duk, ved behov glassboller og eventuelt andre ting bedriftene etterspør.
Pris: 1000,-. Maks 30 plasser.

Dobbeltplass: Setter opp to bord, duk, ved behov glassboller, skjerm/lerret og eventuelle andre ting bedriftene etterspør. Maks 20 plasser. Pris: 2000 kroner.

14 dagers angrerett.

 

Har du spørsmål om Næringslivsdagen 2017/18?

Kontakt:

Lasse Olavsen Øien,
kontaktperson ND2017/18,
tlf 94 89 63 98

Program Næringslivdagen

Fra Næringslivsdagen 2015:

- Viktig å føle seg ønsket

Skip to main content