Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Nyttig informasjon når du skal ta ph.d.-emner ved Det helsevitenskapelige fakultet

Når du har fått beskjed om at du har fått opptak på et ph.d.-emne ved UiT er det viktig at du går inn i StudentWeb og melder deg opp til undervisning og eksamen i emnet. Brukerveiledning og informasjon om hvordan du gjør dette finner du her. Merk deg at du må undervisnings- og eksamensmelde deg innen en gitt frist.

Under "For studenter" finner du lenker til både Fronter, Timeplan, StudentWeb og mange andre nyttige ressurser.

 

Fronter

Flere av ph.d.-emnene våre bruker Fronter for å sende ut informasjon til studentene. For å få tilgang til Fronter må du ha opprettet en IT-brukerkonto ved UiT. Informasjon om hvordan gjøre dette finner du her. For å få tilgang til emnets rom i fronter må du være undervisningsmeldt til emnet i StudentWeb. Ettersom flere av våre ph.d.-emner bruker Fronter aktivt både for å sende informasjon ut til studenter og som innleveringsportal for arbeidskrav og eksamen, er det viktig at du har opprettet IT-brukerkonto og logget deg inn i Fronter allerede før du møter opp til undervisning.

 

Finne frem på campus

Det meste av undervisning på ph.d.-emnene til Det helsevitenskapelige fakultet holdes på MH-bygget. Romnummeret til undervisningsrommene som brukes finner du i timeplanen over emnet. Du finner lenke til timeplanen på emnets nettside, eller ved å søke opp emnet her. Ved å trykke på romnummeret i timeplanen får du opp kart over hvor på campus rommet befinner seg. Kart over hele campus finner du her.

 

Komme seg til campus

Campus ligger 5 km fra flyplassen og 5 km fra Tromsø sentrum. For å komme seg fra flyplassen og til sentrum kan du ta rute 42. Det går ikke direktebuss fra flyplassen til campus, så skal du ta buss må du enten bytte til rute 33 i Giæverbukta, eller bytte til rute 34, 20 eller 21 i sentrum. Buss fra sentrum til campus tar ca 15 min. Med appen «Troms Reise» får du oversikt over nærmeste bussholdeplass og tidspunkter for de neste avgangene.

Det er dyrere å betale kontant på bussen enn å forhåndsbetale billetten. Forhåndsbetalt billett kan du kjøpe på utvalgte kiosker og via appen «Troms Mobillett». Dersom du planlegger reise kollektivt i Tromsø anbefaler vi at du laster ned denne appen.

 

Overnatting

Universitetet tilbyr dessverre ikke boplass for tilreisende studenter som skal ta enkeltemner hos oss. Nærmeste hotell med gangavstand til campus er Hotell Scandic Tromsø. Dersom du vil bo litt mer sentralt og billig er det flere lavprishoteller i sentrum.

 

Oppleve Tromsø

Dersom du har tid til overs utover det faglige er det flere ting å finne på i Tromsø. På Visit Tromsø finner du informasjon og oversikt over severdigheter og arrangementer i Tromsø.
Ansvarlig for siden: Monica Karlsen
Sist oppdatert: 26.03.2018 13:23