Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Informasjon for søkere til Musikkonservatoriet

15. desember var det søknadsfrist for både Fagstudium i musikkutøving (Bachelor) og Musikkutøving - Master. På denne siden legges det ut nødvendig informasjon for søkere, og siden vil bli oppgradert fortløpende.

Vi arbeider med å få Faglærerutdanning i musikk søkbar via SøknadsWeb. Inntil videre er det imidlertid mulig å søke Fagstudium i musikkutøving . - See more at: https://uit.no/for-studiesokere/programside?p_document_id=279758#sthash.urWhPQHy.dpuf
Vi arbeider med å få Faglærerutdanning i musikk søkbar via SøknadsWeb. Inntil videre er det imidlertid mulig å søke Fagstudium i musikkutøving . - See more at: https://uit.no/for-studiesokere/programside?p_document_id=279758#sthash.urWhPQHy.dpu
  • Utøvende rytmisk (Bachelor)
    Søkere til rytmisk bachelorutdanning oppgir i e-posten tre selvvalgte låter til prøvespill. I ditt prøvespill må du i samspill vise ferdigheter i improvisasjon. Du vil også bli prøvd i primavistaspill og bli bedt om å spille et selvvalgt stykke på piano.  

  • Utøvende klassisk (Bachelor)
    Søkere til klassisk bachelorutdanning finner informasjon om hvilket repertoar som gjelder for prøvespillet her. Du vil også bli prøvd i primavistaspill og bli bedt om å spille et selvvalgt stykke på piano.

Tromsø. Foto; Ragnar Rasmussen
Lenker:

Skip to main content