Velkommen til Senter for samiske studier
Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Árdna - universitetets samiske kulturhus

Senter for samiske studier koordinerer utlån av Árdna - universitetets samiske kulturhus.

ardna_banner.jpg.jpg

Booking av Árdna

Vi ser oss dessverre nødt til å stenge Árdna for ordinært utlån på grunn av tilfelle av mislighold. Inntil videre er det derfor ikke mulig med nye bookinger. Imidlertid vil de som allerede har booket og fått bekreftelse fra Sesam, kunne gjennomføre sine arrangement som planlagt. Nye rutiner for utlån av bygget vil bli presentert i løpet av våren.

Senter for samiske studier ved Universitetet i Tromsø er ansvarlig for Árdna – universitetets samiske kulturhus. Navnet betyr et sted med en skatt eller noe som er verdifullt. Árdna utgjør sammen med Joho Niillas goahti (gammen) et sentrum i eget samisk kulturlandskap på campus. Kontorlokalene til Senter for samiske studier er lokalisert ved siden av disse to spesielle bygningene i Hus 2, Teorifagbygget.

Uansett besøk, lån eller leie av Árdna er det viktig i god tid fylle ut vårt booking-skjema, slik at man kan rette en forespørsel for å finne ut om Árdna er ledig på det tidspunktet man ønsker å bruke lokalet.

Nøkkel til Árdna kan hentes hos Carina Sandvik Hansen, kontor 2.215 i Teorifagbygget hus 2, plan 2. Inngang ved Mix-kiosken og forbi Orakelet. For spørsmål vedr. booking, ring 776 46 901 eller send epost til postmottak@sami.uit.no

Booking-skjema

Retningslinjer for bruk

Brosjyre om Árdna

Her kan du hente nøkkel til ÁrdnaAnsvarlig for siden: Carina Sandvik Hansen
Sist oppdatert: 08.02.2017 14:31
Skip to main content