Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne

Árdna - universitetets samiske kulturhus

Senter for samiske studier koordinerer utlån av Árdna - universitetets samiske kulturhus.

ardna_banner.jpg.jpg

Booking av Árdna

Senter for samiske studier ved Universitetet i Tromsø er ansvarlig for Árdna – universitetets samiske kulturhus. Navnet betyr et sted med en skatt eller noe som er verdifullt. Árdna utgjør sammen med Joho Niillas goahti (gammen) et sentrum i eget samisk kulturlandskap på campus. Kontorlokalene til Senter for samiske studier er lokalisert ved siden av disse to spesielle bygningene i Hus 2, Teorifagbygget.

Árdna lånes ut mellom kl. 08:00 og 23:00 mandag-torsdag, og fredager mellom kl. 08:00 og 16:00. Skal huset brukes etter arbeidstid til møter og lignende, følges de vanlige reglene som gjelder for bruk av universitetets bygg. Árdna lånes ikke ut i helger. Ved spesielle anledninger kan det gjøres unntak, for eksempel til mottakelser i forbindelse med konferanser og seminarer i regi av enheter på universitetet.

Árdna skal ikke brukes som festlokale og lånes heller ikke ut til private arrangementer som for eksempel dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdagsfeiringer og andre festligheter.

Uansett besøk, lån eller leie av Árdna er det viktig i god tid å rette en forespørsel pr epost for å finne ut om Árdna er ledig på det tidspunktet man ønsker å bruke lokalet. Dette kan gjøres til postmottak@sami.uit.no.


Nøkkel til Árdna kan hentes på Senter for samiske studier, kontor 2.215 i Teorifagbygget hus 2, plan 2. Inngang ved Mix-kiosken og forbi Orakelet. For spørsmål vedr. booking, ring 776 46 901/776 45 535 eller send epost til postmottak@sami.uit.noRetningslinjer for bruk

Brosjyre om Árdna

Her kan du hente nøkkel til Árdna
Ansvarlig for siden: Carina Sandvik Hansen
Sist oppdatert: 06.11.2019 10:18