Dette skjer ved Seksjon for studiekvalitet

Her finner du en oversikt over kurs og andre arrangement som Seksjon for studiekvalitet er ansvarlig for.

Nyheter
160 kandidater på digital eksamen I dag gjennomfører vi digital eksamen for JUR-2003 2. avdeling. 190 kandidater var påmeldt, ca 160 har møtt. Dette er den største enkelteksamen som er gjennomført som digital eksamen ved UiT.
29.05.15

Spennende internship ledig hos Finnmarksløpet Som en del av avtalen mellom UiT og Finnmarksløpet har vi fått en spennende internship stilling hos Finnmarksløpet. Vi søker en interessert og engasjert student som kan bistå administrasjonen ifm. gjennomføringen av Finnmarksløpet World Championship 2015.
11.11.14

Bachelor of Northern Studies ceremony in Murmansk Recently UiT- The Arctic University of Norway together with Russian partner institutions organized the Bachelor of Northern studies (BNS) annual local coordinators meeting and a graduation ceremony for 13 students who have completed the program. This happened in Murmansk, Russia.
17.10.14