Dette skjer ved Seksjon for internasjonalisering av studier

Her finner du en oversikt over nyheter, kurs og andre arrangement som er relevant for Internasjonalisering av utdanning ved UiT.

Nyheter
Nå kan du søke "energi"-stipend til Tyskland (Information in English follows) Master-student eller PhD-kandidat ved UiT og med energi som ditt område? Lyst på et stipend til Tyskland?
20.08.18

E.ON stipend: tysk/norsk forskning/studier om energi - for master, ph.d.  og postdoc. Neste søknadsfrist: 15. oktober
20.08.18

Åpne utlysninger i fire SIU-programmer Er du tidligere søker til Senter for internasjonalisering (SIU) sine programmer? Har du interesse for internasjonalt utdanningssamarbeid?  Nå har SIU åpne utlysninger i fire programmer på området!
16.08.18

Inviterer til infomøte om Aker Scholarship Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en Master eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagområder ved UiT, kvinner oppfordres spesielt til å søke.
13.04.18

Forskningssamarbeid utenom Norge/EU - flere relevante program, frister.
13.03.18

Gladmelding om Russlandsprogrammet – Dette er en virkelig gladmelding for mange fagmiljøer ved UiT, sier seniorrådgiver Astrid Sollid Brokke ved Seksjon for internasjonalisering av studier, etter at det ble kjent at Russlandsprogrammet videreføres i tre nye år.
14.09.17