Nyheter
Nå kan du søke "energi"-stipend til Tyskland (Information in English follows) Master-student eller PhD-kandidat ved UiT og med energi som ditt område? Lyst på et stipend til Tyskland?
20.08.18

E.ON stipend: tysk/norsk forskning/studier om energi - for master, ph.d.  og postdoc. Neste søknadsfrist: 15. oktober
20.08.18

Åpne utlysninger i fire SIU-programmer Er du tidligere søker til Senter for internasjonalisering (SIU) sine programmer? Har du interesse for internasjonalt utdanningssamarbeid?  Nå har SIU åpne utlysninger i fire programmer på området!
16.08.18

Inviterer til infomøte om Aker Scholarship Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en Master eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagområder ved UiT, kvinner oppfordres spesielt til å søke.
13.04.18

Forskningssamarbeid utenom Norge/EU - flere relevante program, frister.
13.03.18

Gladmelding om Russlandsprogrammet – Dette er en virkelig gladmelding for mange fagmiljøer ved UiT, sier seniorrådgiver Astrid Sollid Brokke ved Seksjon for internasjonalisering av studier, etter at det ble kjent at Russlandsprogrammet videreføres i tre nye år.
14.09.17