Dette skjer ved Avdeling for utdanning

Her finner du en oversikt over kurs og andre arrangement som Avdeling for utdanning er ansvarlig for.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Alle arrangementer

Arctic MSCA-IF Program 2020 - Call for Supervisors

Do you want to strengthen your research group with an excellent postdoc? Arctic MSCA-IF Program offers extensive support in recruiting the candidate and writing the proposal for funding through Marie Sklodowska-Curie Individual Fellowship (MSCA-IF) scheme.

13.11.19

De første masterstudentene i grunnskolelærerutdanning uteksaminert i Alta

Etterspørselen etter de nye masterutdannede lærerne er stor, og mange av dem velger å bli i Finnmark.

22.05.19

Doktorgradsmottakelse 2019

Rektor inviterer til mottakelse for nye doktorer onsdag 3. april 2019 kl 11.00 i aud. 1 , hus 1, Teorifagbygget ved UiT, campus Tromsø. Alle er velkommen til å overvære seremonien. Etterpå er det lunsj i Solhallen.

Du kan følge seremonien via strømming.

01.04.19

Drøftar infrastruktur i Nord-Noreg med arbeids- og næringsliv

Hovudtema på Peter F. Hjort-seminaret i år er infrastruktur, og korleis ein kan skape gode rammer for verdiskaping, bærekraft og utvikling.

18.03.19

– UiT skal bli en foregangsinstitusjon i å redusere klimautslipp

Det sier universitetsdirektør Jørgen Fossland. Her kan du lese universitetsdirektørens tanker for å ta UiT inn i framtida som et grønt universitet.

05.02.19

Nå kan du søke "energi"-stipend til Tyskland (Information in English follows) Master-student eller PhD-kandidat ved UiT og med energi som ditt område? Lyst på et stipend til Tyskland?
20.08.18