Hva skjer

Hvor: Verdensteatret – Cinemateket i Tromsø
Når: 28.10.19 18:00

Alle arrangementer

Arktisk budskap på Norges største politiske møteplass

Mandag 12. august reiser rektor Husebekk og flere fra UiT Norges arktiske universitet til Sørlandet og Arendalsuka, med tydelig budskap om bærekraftig utvikling i nord.

07.08.19

– UiT skal bli en foregangsinstitusjon i å redusere klimautslipp

Det sier universitetsdirektør Jørgen Fossland. Her kan du lese universitetsdirektørens tanker for å ta UiT inn i framtida som et grønt universitet.

05.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Boring i Adm.bygget 21.12

BEA melder at det vil foregå boring i administrasjonsbygget frem til kl. 11. i dag 21.12.

21.12.18

UiT på Arctic Partnership Week Arctic Partnership Week i Busan i Sør-Korea er godt i gang, med UiT til stades.
14.12.17

Inngår samarbeid med Seoul National University UiT Norges arktiske universitet fortsetter utviklingen av samarbeid med fremstående forskningsinstitusjoner i Asia.
12.12.17