Hva skjer

– UiT skal bli en foregangsinstitusjon i å redusere klimautslipp

Det sier universitetsdirektør Jørgen Fossland. Her kan du lese universitetsdirektørens tanker for å ta UiT inn i framtida som et grønt universitet.

05.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Boring i Adm.bygget 21.12

BEA melder at det vil foregå boring i administrasjonsbygget frem til kl. 11. i dag 21.12.

21.12.18

UiT på Arctic Partnership Week Arctic Partnership Week i Busan i Sør-Korea er godt i gang, med UiT til stades.
14.12.17

Inngår samarbeid med Seoul National University UiT Norges arktiske universitet fortsetter utviklingen av samarbeid med fremstående forskningsinstitusjoner i Asia.
12.12.17

Rektor deltek på Agenda Nord-Norge Korleis kan ein møte globalisering, urbanisering og digitalisering med kunnskap? Det skal rektor Anne Husebekk helde innlegg om på ein av Nord-Norges største møteplassar for næringsliv, politikarar og akademikarar.
13.11.17