Hva skjer

The 14th Munin Conference on Scholarly Publishing

Hvor: Teorifagbygget Aud. 1
Når: 27.11.19 09:19

Seminar om tverrprofesjonell samarbeidslæring på Helsefak - veien videre!

Hvor: MH-bygget (MH 1) Plan 6 Aud 3+ streaming: https://mediasite.uit.no/Mediasite/Catalog/Full/8f10e2f358d4407db721ea3dc90ff1f621
Når: 28.11.19 12:15

Alle arrangementer

Har tatt spranget inn i podkastens verden

Nå kan du jevnlig få underholdende kunnskap fra UiT rett i øret. Flere fagmiljøer har nemlig startet egne podkaster.

11.10.19

Stor undersøkelse ved UB: – Vi ønsker å bli enda bedre!

Ønsker du bedre lys, mindre støy, flere arbeidsplasser og bedre utvalg av litteratur? Nå har du en gyllen sjanse til å komme med dine tilbakemeldinger til Universitetsbiblioteket.

21.05.19

Norge krever "åpen tilgang" – forlenger ikke avtalen med Elsevier

– Tilbudet fra Elsevier er langt fra å oppfylle kravene fra Norge om åpen tilgang til forskningsartikler, mener direktoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning (Unit).

12.03.19

Stor dag for Universitetsbiblioteket i Harstad

Studentene får nå selvbetjening, oppusset lokaler med nye møbler og arbeidsplasser, bedre lys og ny teknologi.

11.01.19

Fully booked information meeting on Open Science at UiT

Every seat was taken when the University Library and TODOS (Tromsø Doctoral Students’ Organisation) held an event on the topics of Plan S, DORA and the negotiations of journal subscription deals.

09.01.19

Stor interesse for tidsskriftavtaler

Fra og med 01. januar kan det komme endringer i hvordan forskere i Norge får adgang til tidsskrift og vitenskapelige artikler. Universitetsbiblioteket holdt åpent frokostseminar om temaet.

12.12.18