Aktiviteter og nyheter fra Kvinnforsk

Vi gratulerer Tor-Ivar Krogsæter med masteroppgaven Cinædus: Sexualmoral i seinrepublikken og tidlig keisertid og Paula Ryggvik Mikalsen med masteroppgaven But you can't get me out of the story: Feminist Revision of Fairy Tales in Short Stories by Margaret Atwood and Angela Carter med Åse Hiorth Lerviks pris 2016.

Vi gratulerer også Sarah Musubika som mottaker av Kvinnforsks masterstipend 2016/2017.

Hva skjer

Nyheter
Skrekk og verdensrommet inntar Tromsø bibliotek Bibliotekstudentene ved UiT har tatt med seg både verdensrommet, skrekk og fly inn på Tromsø bibliotek og byarkiv.
15.10.17

Verdifokus ga stor suksess Fokus på lederskap og verdier ga Maksim I. Starostin suksess hele veien fra slagmarken og inn på Stalins kontor. Tirsdag ble Starostins krigsdagbok presentert under Forskningsdagene ved UiT i Kirkenes.
20.09.17

– Dette har jeg ventet på lenge Aldri før har det startet flere studenter på master i grunnskolelærerutdanning ved UiT. Allerede en halv time etter velkomsttalen var morgendagens lærere i gang med studiene.
16.08.17

– Verden ser mot Lofoten i klimaspørsmålet – Om verdens rikeste land ikke har råd til å prioritere en fornybar ressurs som fisken i Lofoten, hvem har da råd til å ta klimakampen? spør filosof Øyvind Stokke.
07.08.17

– Vi må ikke være så mistenksomme Professor Frederick de Armas fra University of Chicago mener at verdens ledere bør lese og lære av Miguel de Cervantes – og bytte ut mistro og mistenksomhet med nysgjerrighet og åpenhet.
27.06.17

– Viktig med et samarbeid mot øst Forskningsdiplomati spiller en viktig rolle i Kinas utenriks- og sikkerhetspolitikk. Det sier UiT-professor ved Institutt for samfunnsvitenskap.
27.06.17