Aktiviteter og nyheter fra Kvinnforsk

Vi gratulerer Janet Handley Åse Hiorth Lerviks pris 2017,  med masteroppgaven Scripting the Witch. Voice, Gender and Power in the Witch of Edmonton and Witchraft.

Vi gratulerer også Susanne Roaldsen som mottaker av Kvinnforsks masterstipend 2017/2018.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Det kjønnede arktiske landskapet

Hvor: Kvinnforsk
Når: 21.03.18 12:00

Kvinnforsks Sensommerfest

Hvor: Árdna
Når: 22.08.18 13:00

Alle arrangementer

Nyheter
Næringslivsledere presenterte bok om skjønn i ledelse Redaktørene av boken Ledelse og skjønnsutøvelse – analyse, intuisjon og forhandlinger ba to næringslivsledere gi sin oppriktige mening om boken. Det ble både ros og ris.
11.12.17

Forskerpris til nytenkende arkeolog Bjørnar Olsen fikk i dag HSL-fakultetets ærespris for forskning for å være en nyskapende drivkraft i arkeologimiljøet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Utdanningsprisen gikk til PPU-Yrkesfag.
08.12.17

Tilbyr BA med livsfilosofi og jobbpraksis Nå kan du studere filosofi, arkeologi eller russlandsstudier og samtidig få nyttig jobbpraksis.
05.12.17

Nytt lederteam ved HSL-fakultetet For første gang får HSL-fakultetet en prodekan med arbeidsted Alta.
01.12.17

Offisiell finsk 100-årsfeiring hos UiT Finland fyller 100 år i år og et UiT-seminar i ”den finske hovedstaden i Norge”, Vadsø, er en del av landets offisielle jubileumsprogram.
30.11.17

NEON-pris til UiT-professor Turid Moldenæs har mottatt NEON-prisen for sin nyskapende forskning og for å være et raust og inspirerende forbilde for andre statsvitere.
28.11.17