Velkommen til Senter for kvinne- og kjønnsforskning

Aktiviteter og nyheter fra Senter for kvinne- og kjønnsforskning

Vi gratulerer Janet Handley Åse Hiorth Lerviks pris 2017,  med masteroppgaven Scripting the Witch. Voice, Gender and Power in the Witch of Edmonton and Witchraft.

Vi gratulerer også Susanne Roaldsen som mottaker av senterets masterstipend 2017/2018.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Forskningsdagene på fredssenteret

Hvor: Senter for fredsstudier, Nedre Lysthus
Når: 23.09.18 11:00

Filmvisning: En Sång För Martin

Hvor: Tromsø Museum Auditorium
Når: 28.09.18 02:30

Alle arrangementer

Nyheter
Søndag: Møt forskeren som har laget digital dysleksitest Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest.
20.09.18

Hva kan barnevernet gjøre? Kan bruk av sosiale medier hjelpe barnevernet, og hvilke muligheter og begrensninger er det egentlig i barnevernets jobbhverdag i Norge?
19.09.18

Lær om dysleksi og delta i rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest. Årets «Utforsk UiT» byr også på droneflyving og rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan – med barn som dommere.
14.09.18

Delte prisen for beste masteroppgave Prisen for beste masteroppgave med et kjønnsrelatert tema, ble i år delt mellom Sarah Musubika og Pei Shan Loo.
31.08.18

Sentrale i nytt senter for barnehageforskning Forskere fra UiT og universitetsbarnehagene i Tromsø blir sentrale i et helt nytt forskningsnettverk, BARNkunne – senter for barnehagekunnskap.
29.08.18

UiT utvider suksessordning UiT inkluderer to nye skoler i suksessen universitetsskoler. Studentrepresentant Mia Fyhn Jensen er ikke i tvil om at det gjør både lærerutdanningen og skolene enda bedre.
28.08.18