Aktiviteter og nyheter fra Senter for kvinne- og kjønnsforskning

Senter for kvinne- og kjønnsforskning distribuerer nyhetsbrev to ganger i året. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om undervisning og andre arrangementer i regi av senteret, samt annen informasjon av relevans for kvinne- og kjønnsforskning og/eller kvinner i forskning.

Nyhetsbrevet er åpent for alle interesserte.

Slik melder du deg på listen: Klikk på lenken: <https://list.uit.no/sympa/info/kvinnforsk-l> og klikk på "subscribe" i venstre margen!

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Kjønnsforskning NÅ!

Hvor: Senter- for kvinne- og kjønnsforskning
Når: 14.11.19 10:00

Alle arrangementer

Vil ha flere UiT-forskere til Frankrike

Det Norske Universitetssenter i Paris lokker med stipender for å få flere UiT-forskere til Frankrike. – Vi har hatt stor nytte av senteret, sier Linda Nesby i forskningsgruppen HAS.

22.01.19

Fant hverandre på faglig speed-date

Lærerstudent Magnus Jensen fant den perfekte skolen for feltarbeid til sin masteroppgave da han besøkte Mastertorget ved UiT Norges arktiske universitet.

17.01.19

– Uendelig mange grunner til å gi pris

Antonio Fábregas får utdanningsprisen 2018 ved HSL blant annet fordi han er god til å gi både tilbakemeldinger og fremovermeldinger. Else Grete Broderstad fikk årets forskerpris.

18.12.18

Ny næringslivsmentor ved UiT

Daglig leder i NODA, Michele Widerøe, er ansatt som næringslivsmentor ved UiT. Målet er å minske avstanden mellom akademia, bedrifter og kommuner.

27.11.18

Nytt dataspill kan endre vårt minne av krigen

Motstandskjemperen Solveig i krigsspillet Battlefield V kan bli mer kjent enn både Max Manus og Jan Baalsrud, mener UiT-forskere.

20.11.18

– Fortell om et fantastisk yrke!

UiT har fått 1.8 millioner kroner til å rekruttere flere til å ta lærerutdanning.
– Bruk pengene til å fortelle om et fantastisk yrke, oppfordrer lærerstudenter.

31.10.18