Aktiviteter og nyheter fra Kvinnforsk

Vi gratulerer Janet Handley Åse Hiorth Lerviks pris 2017,  med masteroppgaven Scripting the Witch. Voice, Gender and Power in the Witch of Edmonton and Witchraft.

Vi gratulerer også Susanne Roaldsen som mottaker av Kvinnforsks masterstipend 2017/2018.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Kvinnforsks Vinterfest / KVINNFORSK Winter Party

Hvor: Árdna
Når: 29.11.18 09:00

Alle arrangementer

Nyheter
UiT får ny gamme i Tromsø Til høsten kommer det en ny gamme på plass ved UiT Norges arktiske universitet.
14.06.18

Knutekunst ble til «Gledesplassen» Studentene fikk øve på knuter og resultatet ble en naturlekeplass som barnehageungene døpte «Gledesplassen».
13.06.18

155 elever konkurrerte på tyskdag ved UiT Hanne Fylkesnes har bestemt seg – hun vil bli lektor i tysk. I går var hun en av 155 videregående elever som deltok på en tyskdag ved UiT Norges arktiske universitet.
13.06.18

Er det greit å prioritere mellom flyktninger? Er det greit å si ja til noen flyktninger og nei til andre grunnet seksuell legning, religion eller andre kriterier? Torsdag kommer noen verdens fremste migrasjonsforskere til en åpen konferanse i Tromsø for å finne svaret.
12.06.18

Til Japan for å snakke om film i forskning The National Museum of Ethnology i Japan ser til Tromsø for å lære mer om hvordan de kan bruke film i forskning.
11.06.18

Hvordan ble kong Haakon et politisk ikon? Ble kong Haakon konstruert og dyrket fram som ikon og helt for å samle folket da krigen brøt ut? Nytt bokprosjekt ved UiT skal finne svaret.
07.06.18