Aktiviteter og nyheter fra Kvinnforsk

Vi gratulerer Janet Handley Åse Hiorth Lerviks pris 2017,  med masteroppgaven Scripting the Witch. Voice, Gender and Power in the Witch of Edmonton and Witchraft.

Vi gratulerer også Susanne Roaldsen som mottaker av Kvinnforsks masterstipend 2017/2018.


Hva skjerNyheter
Historisk heksejakt i moderne språk Nå kan du lese de originale rettsreferatene fra hekseprosessene i moderne språkdrakt.
– Det er viktig å huske hva systematisk maktmisbruk kan føre til, sier professor Liv Helene Willumsen.
11.01.18

Nytt tastatur til truede samiske språk Fra og med i dag kan alle sørsamer, lulesamer og enaresamer bruke datamaskiner til å skrive på eget språk like raskt og effektivt som på norsk eller engelsk.
22.12.17

Blodtørstig julebjørn herja i arktisk litteratur Midt i forteljinga om ein blodtørstig julebjørn som drap sju personar på sjølvaste julaftan, vert forteljarpersonen drepe – på julaftan, av ein isbjørn.
19.12.17

Frustrerte superhelter med i forskningsprosjekt Når Hanna Berg og Masah Qadi er Støttegruppen for frustrerte superhelter på scenen er de også med i et nasjonalt forskningsprosjekt som ser på innovasjon i integrering.
18.12.17

Næringslivsledere presenterte bok om skjønn i ledelse Redaktørene av boken Ledelse og skjønnsutøvelse – analyse, intuisjon og forhandlinger ba to næringslivsledere gi sin oppriktige mening om boken. Det ble både ros og ris.
11.12.17

Forskarpris til nytenkande arkeolog Bjørnar Olsen fekk i dag HSL-fakultetet sin ærespris for forsking for å vere ei nyskapande drivkraft i arkeologimiljøet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Utdanningsprisen gjekk til PPU-Yrkesfag.
08.12.17

Skip to main content