Aktuelt fra TMU


Hva skjer


2 neste arrangementer:

Reprise av bokforedraget På livets grense

Hvor: Polarmuseet
Når: 14.12.17 19:00

Flerkulturell førjulsmarkering

Hvor: Tromsø Museum
Når: 16.12.17 13:00


Alle arrangementer


Nyheter
Protokollen fra samenes første landsmøte Det er hundre år siden det første landsmøtet til samene ble holdt i Trondheim, Nå kan du lese protokollen fra møtet!
30.01.17

Nytt laboratorium for gamle prøver Et helt spesielt laboratorium er nå høytidelig åpnet ved Tromsø Museum. Det nye DNA-laboratoriet kan analysere prøver fra siste istid og eldre, gjerne prøver som er helt opp mot 100.000 år gamle.
20.12.16

Lussi Langnatt, natten da dyrene kunne snakke Mens vi dag feirer Lucia-dagen med ferskt bakverk, mild sang, hvite klær og lyskrans på hodet, var det før i tiden dagen da dyrene kunne snakke og du ikke skulle gå i fjøset.
13.12.16

Håper på gode høringsuttalelser – Få søkere, høyt frafall og studenter som melder at de ikke trives på BA-programmene våre gjør at vi er nødt til å se på hva vi tilbyr og hvordan vi jobber på UiT, sier prorektor Wenche Jakobsen.
01.11.16

Startet med neper, nå er det milliardindustri Det startet med neper og kålhoder. Nå har det blitt milliardindustri.
28.10.16

Den mest trolske dagen i året Halloween, kvelden før Allehelgensdag, er den mest trolske dagen i året. På denne kvelden trodde man tidligere at trollfolk kunne samle seg på kirkegårder rundt Den Onde. De dødes nærvær var sentralt, og tette bånd mellom levende og døde tydelige.
27.10.16

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Åpningstider

Skip to main content