Hva skjer


2 neste arrangementer:

Polart Vin&Viten: Orions belte, innledes av Hallvard Tjelmeland

Hvor: Verdensteateret
Når: 22.10.18 18:30Alle arrangementer


Nyheter
– Hvis du stammer, så skjønner jeg hvordan vi snakker – Jeg har alltid vært interessert i systemer. Logikken bak kommer gjerne fram når systemet får seg en sprekk, sier Lisa Torell, stipendiat ved UiT. Nå er hun aktuell med utstillingen Potential of the Gap.
12.01.18

Protokollen fra samenes første landsmøte Det er hundre år siden det første landsmøtet til samene ble holdt i Trondheim, Nå kan du lese protokollen fra møtet!
30.01.17

Nytt laboratorium for gamle prøver Et helt spesielt laboratorium er nå høytidelig åpnet ved Tromsø Museum. Det nye DNA-laboratoriet kan analysere prøver fra siste istid og eldre, gjerne prøver som er helt opp mot 100.000 år gamle.
20.12.16

Lussi Langnatt, natten da dyrene kunne snakke Mens vi dag feirer Lucia-dagen med ferskt bakverk, mild sang, hvite klær og lyskrans på hodet, var det før i tiden dagen da dyrene kunne snakke og du ikke skulle gå i fjøset.
13.12.16

Håper på gode høringsuttalelser – Få søkere, høyt frafall og studenter som melder at de ikke trives på BA-programmene våre gjør at vi er nødt til å se på hva vi tilbyr og hvordan vi jobber på UiT, sier prorektor Wenche Jakobsen.
01.11.16

Startet med neper, nå er det milliardindustri Det startet med neper og kålhoder. Nå har det blitt milliardindustri.
28.10.16

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser