Nyheter og aktuelt

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Havets Hemmeligheter: Genetiske ressurser i det dype havet

Hvor: Champagnekantina, UiT (TEO Hus 6)
Når: 30.08.18 19:00

Alle arrangementer

Nyheter
Med juss som førstevalg Møt fem av våre helt ferske studenter. Hvorfor har de valgt jusstudiet ved UiT, hvordan er førsteinntrykket, og hvilke forventninger har de til de neste fem årene?
20.08.18

Fikk juss-interessert minister på besøk Forsknings-og høyere utdanningsminister Iselin Nybø hadde en travel dag på UiT tirsdag. Det stoppet likevel ikke den juristutdannede ministeren i å legge inn et besøk på Det juridiske fakultetet.
14.08.18

Semesterstart ved Det juridiske fakultet Velkommen til semesterstart ved Det juridiske fakultet! Høstesemesteret 2018 starter 14. august. Vi ønsker velkommen til nye og gamle studenter, og starter semesteret med orienteringsmøter og sørvistorg.
10.08.18

Polar Law Symposium 2018 in Tromsø In October, the K.G. Jebsen Centre for the Law of the Sea (JCLOS) and the research group for Sami Law at UiT have the honor of hosting the most important conference in the world on Polar Law and Policy – for the first time in Norway.
04.07.18

Går rett ut i jobb etter masteren Kandidatavslutning på Det juridiske fakultet etter fem års studier. Helene, Kristine, Marius, Synne og mange av deres medstudenter, trenger ikke lure på hva de skal gjøre nå – de har allerede jobb.
02.07.18

Dekanen ble merittert underviser Vi er stolte av at vår dekan og professor ved Det juridiske fakultet, Lena R. L. Bendiksen, nå også har den høythengende statusen  "merittert underviser ved UiT". Utmerkelsen ble delt ut av rektor Anne Husebekk på rektors sommerfest onsdag.
21.06.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser