Nyheter og aktuelt

Når: 07.06.18 00:00

Alle arrangementer

Nyheter
New York, New York! UiT-studentene Jonas Altinius og Martine Stabell er på utveksling i «byen som aldri sover.»
11.05.18

Jusstudentenes gjentak av eksamen bekymrer Rektorene ved Universitetene i Tromsø, Bergen og Oslo uttrykker sin bekymring over ressursbruken som følger av jusstudentenes gjentak av eksamener.
09.05.18

New York-professor: – Havrettsforskerne fra UiT har en unik kunnskap som vi trenger – Store New York og lille arktiske Tromsø er veldig forskjellige, men vi har til felles at vi er kystbyer og vil begrense klimaendringer. Vi trenger spesialkompetansen til UiTs havrettsforskere, sier dekan ved E. Haub School of Law i New York.
07.05.18

Festskriftet er lansert! Festskriftet «Rettsvitenskap under nordlys og midnattssol» i anledning Det juridiske fakultets 30-års jubileum ble lansert onsdag.
03.05.18

Organizes workshop in Oxford Vito De Lucia, JCLOS, UiT, and Oxford Brookes University, organizes a joint workshop in Oxford 10 -11- May . The worshop is called Crititcal Environmental Law: Theories, Methods, Critiques. The aim of the workshop is to debate the conception and role of this field of legal scholarship.
03.05.18

Så konsekvensene av klimaendringer i New York På et seminar om klimaendringer fikk havrettsforskerne fra UiT et nært innblikk i hvordan orkanen Sandy rammet deres amerikanske forskerkolleger og resten av New York i 2012.
02.05.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser