Nyheter og aktuelt

Når: 19.09.17 08:00

Alle arrangementer

Nyheter
UiT på Aqua-Nor: – Viktig at man har juridiske rammer for en bærekraftig akvakultur UiT-forskere har denne uken deltatt på Aqua-Nor i Trondheim – verdens største messe for akvakultur-teknologi. For første gang er også rettsforskere med, for å synliggjøre at vi trenger gjennomtenkte juridiske løsninger for en bærekraftig akvakultur i framtida.
18.08.17

Semesterstart: Klare for fem år med argumentasjon, kritisk tenkning – og friluftsliv Hvorfor valgte studentene som de gjorde? Mens studentene Amalie og Karoline valgte Tromsø som studiested fordi det var nært hjemme, ville Hilde hit fordi det var spennende å dra langt hjemmefra. Og er jusstudiet noe for idealister, egentlig?
17.08.17

Program for semesterstart høsten 2017 – Det juridiske fakultet Er du klar for å riste sanda av tærne og å skru feriemodus over i studiemodus? Du kan jo starte med å lese programmet for semesterstart!
07.08.17

Det juridiske fakultet består som eget fakultet Universitetsstyret ved UiT Norges arktiske universitet behandlet 29. juni saken om faglig organisering ved UiT. Vedtaket som ble fattet innebærer at Det jurdiske fakultet også fremover skal være et eget fakultet.
29.06.17

Debattinnlegg fra havrettssenteret: Har tilfeldighetene rådd ved ny fakultetsstruktur ved UiT? Universitetsledelsen bruker havrettsmiljøet ved Det juridiske fakultet som begrunnelse for å slå sammen Det juridiske fakultet med BFE-fakultetet. Det mener vi som jobber på havrettssenteret er å misbruke fagmiljøet vårt.
27.06.17

Jurfak-dekanen: - Prosessen og innstillinga framstår absurd for oss Mener du de ansatte på Jurfak er vrange og at de krever særbehandling ved å ville forbli et eget fakultet? Det kan Jurfak-dekan Trude Haugli bare delvis forstå. Men hvordan oppleves det egentlig å være i jus-dekanens sko om dagen?
23.06.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser