Nyheter og aktuelt

Når: 12.03.18 08:15

Alle arrangementer

Nyheter
Prøveforelesning og disputas i rettsvitenskap for Kristina Labba Fredag 9. februar avholdes prøveforelesning og disputas for graden i rettsvitenskap for Kristina Labba.
07.02.18

Jusstudentene ved UiT mest fornøyd blant landets jusstudenter – også i år Nok en gang får rettsvitenskap ved UiT høyest score blant landets masterutdanninger i juss på Studiebarometeret. Jusstudiet på UiT scorer høyest i alle kategorier i sammenligning med de tilsvarende utdanningene ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Bergen.
07.02.18

Gratulerer til våre nye jurister Fredag avla 23 ferske jurister kandidatløftet på Det juridiske fakultet.
06.02.18

Disse studentene er mest fornøyde Studentene i medisin og jus ved UiT Norges arktiske universitet er blant de mest fornøyde studentene i landet.
05.02.18

Fra bomber og eksplosjoner til stille hav VÅRE NYE STIPENDIATER: LENA SCHØNING Blant bombeangrep i Kabul var Lena med på å utforme Afghanistans petroleumslov; hun har reist verden rundt for et solenergiselskap, og var i stormens øye da en av Nordens største svindelsaker eksploderte. Nå nyter hun roen med en doktorgrad om havforvaltning.
26.01.18

Stinn brakke på havretts-arrangement under Arctic Frontiers Det er tydelig at den nye sjøveien gjennom Arktis engasjerer. Deltakere fra hele verden skapte fullt hus under KG Jebsen-senter for havretts boklansering under Arctic Frontiers.
25.01.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser