Nyheter og aktuelt

Hva skjer

– Det skal være trygt og godt og studere juss ved UiT

Etter #MeToo har juss-miljøet i Norge samlet seg om nye etiske retningslinjer for å hindre trakassering og diskriminering av studenter.

19.02.19

På topp år etter år

Jus og medisin ved UiT topper fremdeles listen over studieprogram med mest fornøyde studenter i landet. Fysioterapi, psykologi og luftfartsfag skårer også høyt hos UiT-studentene.

12.02.19

– Vemodig at studietida på UiT er over

Ingrid Skjelmo – inntil i fjor høst jusstudent og aktiv politiker i kommunestyret i Tromsø –  ble fredag uteksaminert jurist i en høytidelig seremoni med 33 medstudenter på UiT. Det synes hun var både fint og vemodig.

11.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Vil ha flere UiT-forskere til Frankrike

Det Norske Universitetssenter i Paris lokker med stipender for å få flere UiT-forskere til Frankrike. – Vi har hatt stor nytte av senteret, sier Linda Nesby i forskningsgruppen HAS.

22.01.19

Accelerate your career in International Law at “the top of the world”!

Promising young researchers within the field of International Law can now apply for the prestigious Marie Skƚodowska-Curie individual fellowship at JCLOS – uniquely located in the Arctic urban research city of Tromsø.

18.01.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser