Hva skjer

Nyheter
- Ville vært umulig å lede et forfatterstudie uten å være forfatter selv Anne Oterholm er faglig leder ved forfatterstudiet på UiT, og er for tida aktuell med sin niende roman Løgnhals. Vi tok en prat for å bli litt kjent med henne og forfatterstudiet, som opplever en voldsom pågang av søkere.

12.10.18

UiT: Museum og pengebruk på dagsorden (Khrono.no) Styret ved UiT vedtar i dag hvor mye av fakultetenes ubrukte midler som skal inndras fra fakultetene og også hvordan sammenslåing av kunstfakultetet og Tromsø museum skal foregå.
07.09.18

Nytt 5-årig studium i landskapsarkitektur offisielt åpnet (Landskapsarkitektur.no) AHO og UiT åpnet mandag 20.8. den første felles integrerte masteren i landskapsarkitektur, under en høytidelig åpning på Arkitekthøgskolen. Av 725 søkere kom 22 studenter gjennom nåløyet etter todelt opptaksprøve. De gleder seg til å studere både i Oslo og i Tromsø.
23.08.18

Aktuell med egen utstilling på Nordnorsk Kunstnersenter Kunstakademiet i Tromsø fyller 10 år, og klinker til med utstillinga Steinalderdrømmer.
28.02.18

Seks fremragende undervisere i Tromsø (Khrono.no) Merittering. De seks første underviserne ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere, og blant dem finner vi Anne Eriksen fra Kunstfak!
30.06.17

Juridisk fakultet består, kunstfag utsettes (Khrono.no) Juridisk fakultet i Tromsø består som egen enhet og Kunstfakultetets framtidige plassering avgjøres av et nytt styre til høsten. Torsdagens styremøte ble et nederlag for universitetsledelsen.
30.06.17