Nyheter
Aktuell med egen utstilling på Nordnorsk Kunstnersenter Kunstakademiet i Tromsø fyller 10 år, og klinker til med utstillinga Steinalderdrømmer.
28.02.18

Seks fremragende undervisere i Tromsø (Khrono.no) Merittering. De seks første underviserne ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere, og blant dem finner vi Anne Eriksen fra Kunstfak!
30.06.17

Juridisk fakultet består, kunstfag utsettes (Khrono.no) Juridisk fakultet i Tromsø består som egen enhet og Kunstfakultetets framtidige plassering avgjøres av et nytt styre til høsten. Torsdagens styremøte ble et nederlag for universitetsledelsen.
30.06.17

Disse er tildelt etableringsatelieret for nyutdannede kunstnere Troms fylkeskommune lyser hvert år ut kostnadsfritt etableringsatelier for nyutdannede visuelle kunstnere. Ordningen ble etablert i 2014. Robert Julian Hvistendahl og Eirik Abri er tildelt etableringsatelieret for 2017/2018, begge utdannet ved Kunstakademiet i Tromsø.
29.06.17

- Parodisk (Nordlys) Arbeidsgruppen som vurderte hvordan Universitetet i Tromsøs fakulteter skal organiseres i fremtiden klarte ikke å bli enige, og leverte fra seg en rapport med to ulike forslag til ledelsen. En ting hadde de to forslagene dog til felles: i begge to faller Det kunstfaglige fakultetet bort.  Det faller dekan Kjell Magne Mælen tungt for brystet. Han har avgitt dissens på begge forslagene. I et styremøte ved Det kunstfaglige fakultetet fredag, vedtok styret enstemmig å stille seg bak dekanen.
09.06.17

Nå åpner fremtidens kunstnere utstilling i Tromsø (Tromsø) I dag åpner masterstudentene ved Kunstakademiets utstilling hos Tromsø Kunstforening. Frihet, nordområdene, skillet mellom øst og vest og stabilitet er temaer som blir tatt opp. - Da jeg flyttet til Tromsø søkte jeg mot havet og stranden. Jeg er opptatt av parallellene mellom øst og vest. I havet er det ikke slike skillelinjer, man kan ikke se hvor øst slutter og vest begynner, sier Wyn-Lyn Tan.

09.06.17