Nyheter
Konferanse om multimodalitet To av våre ansatte ved Musikkonservatoriet, Kate Maxwell og Lilli Mittner, har holdt foredrag på en stor konferanse i Odense; 9ICOM Multimodality.  «Kate Maxwell and Lilli Mittner: Multimodal Evangelism, or, Is Everything Really Multimodal? Reflections on Multimodality and Gender«  Les mer om konferansen her.
17.08.18

– Vi skal ikke være noe «jazzpoliti» (iTromso) Tromsø Jazzfestival skal fylle byen med musikk fire dager denne uka, og arrangørene har usedvanlig god kontroll før det braker løs på torsdag. Feedback møter festivalsjef Jardar Westvik, produsent Camilla Frantzen og frivilligkoordinator Sanna Jensen i festivalens midlertidige hovedkvarter på Veitasenteret.
07.08.18

7 meritterte undervisere på UiT (Khrono) Sju ansatte ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere. Universitetsstyret ved UiT Norges arktiske universitet vedtok prosjektet «Pedagogisk merittering» i 2016 som en femårig forsøksordning. Ordningen skal bidra til at god undervisning blir løftet fram og verdsatt høyere. De første seks ble utnevnt ifjor, og på rektors sommerfest 20. juni ble de neste sju utnevnt. Blandt disse finne vi fra musikkonservatoriet Hilde Blix, dosent i hørelære.
22.06.18

Sender kunstfagene til Tromsø museum (Khrono) Kunstfakultetet i Tromsø skal slås sammen med Tromsø Museum, vedtok universitetsstyret enstemmig i dag.
22.06.18

Vant Nord-Norges største musikkstipend (Helgelands Blad) – Utrolig stas! sier leirfjording og gitarist Christoffer Mathisen. Bandet han spiller i – Hollow Hearts – har vunnet Nord-Norges største musikkstipend på 400.000 kroner.
22.06.18

Hvordan svekke kunstfagene: En bruksanvisning (Khrono) Kunstfag. 25 års arbeid for å bygge et helhetlig kunstfaglig fagmiljø står i fare for i stor grad å nulles ut, skriver ansatte, studenter og medlemmer av fakultetsstyret ved kunstfakultetet på UiT.
18.06.18