Plakat for workshop Balancing Wiki lørdag 16. september

Når: 28.09.17 19:30

Alle arrangementer

Nyheter
Ønsker flere kvinner inn i leksikon (Harstad Tidende) Et skrivekurs noe utenom det vanlige er under oppseiling i UiT-regi. Er du interessert i å skrive fram kvinner og bli Wikipedia-skribent? Det kunstfaglige fakultet ved UiT
inviterer til Wiki-LAN lørdag 16. september.
12.09.17

Kunstpause – bruk den! (Nordnorskdebatt.no) (Hilde Blix) På hvilken måte gjør degraderingen av Det kunstfaglige fakultet UiT til et bedre universitet? Ved å utsette plasseringen av kunstfagene i den nye universitetsorganisasjonen, anerkjente det forrige universitetsstyret at fagene ikke er helt enkle å plassere under noen av de allerede etablerte fakultetsparaplyene ved UiT. Dette gir det nye styret en anledning til å revurdere hvorvidt det egentlig er noen styrke for UiT å pulverisere det sterke kunstfaglige miljøet UiT har bygget opp de siste åtte årene.
11.09.17

Han har turnert med Sinatra og Rolling Stones - i helgen spiller han med Tromsø Storband (iTromso) I byens stadig voksende festivaljungel er helgens festival blant de smalere, men festivalsjefen lover store opplevelser når Arctic Trombone Festival blåses i gang.
08.09.17

Derfor mener Nina at du skal gå på denne nisjefestivalen Nina Therese Bakke er leder for Arctic Trombone festival. Festivalen åpnes torsdag - og arrangeres i år for 17. gang. Du har kanskje ikke hørt om den? Da får du høre om den nå. - Det er rundt 40 deltakere på festivalen, som på Musikkonservatoriet deltar på masterclasser, workshops og ensembletimer. I tillegg arrangeres det konserter i Tromsø sentrum - og det er her Bakke mener tromsøpublikumet bør kjenne sin besøkelsestid.
07.09.17

Her fungerer fylkessamarbeid utmerket: - Vi er Finnmark, Troms og Nordland samlet på ett brett Et av de ferskeste bandene i Tromsøs musikkjungel er Hollow Hearts. Kvartetten er satt sammen av unge, men erfarne musikere. - Vi har alle gått på Musikkonservatoriet, og det har vært i gjære at vi skulle gjøre noe sammen lenge. Vi har hatt lyst til å starte band.
I tillegg til noen eventjobber, har Hollow Hearts foreløpig spilt én konsert i Tromsø, på Bastard Bar i april i år. Neste sjanse til å se bandet er under Musikkfest Tromsø 19. august.
17.08.17

Seks fremragende undervisere i Tromsø (Khrono.no) Merittering. De seks første underviserne ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere, og blant dem finner vi Anne Eriksen fra Kunstfak!
30.06.17