Hva skjer

Nyheter
Seks fremragende undervisere i Tromsø (Khrono.no) Merittering. De seks første underviserne ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere, og blant dem finner vi Anne Eriksen fra Kunstfak!
30.06.17

Juridisk fakultet består, kunstfag utsettes (Khrono.no) Juridisk fakultet i Tromsø består som egen enhet og Kunstfakultetets framtidige plassering avgjøres av et nytt styre til høsten. Torsdagens styremøte ble et nederlag for universitetsledelsen.
30.06.17

Pianokonkurransen Top of the World med storslått åpning lørdag (iTromso.no) Lørdag 17. juni var konsertsalen på Musikkonservatoriet fullpakket. Russiske Georgy Tchaidze holdt åpningskonsert for årets Top of the World. – Det er tradisjon at vinneren fra den forrige konkurransen spiller på åpningen. Det var en strålende konsert, sier Tori Stødle, grunnlegger av konkurransen. Av 184 søkere er det 21 pianister som nå konkurrerer om førsteplassen i den prestisjefylte pianokonkurransen.
20.06.17

- Parodisk (Nordlys) Arbeidsgruppen som vurderte hvordan Universitetet i Tromsøs fakulteter skal organiseres i fremtiden klarte ikke å bli enige, og leverte fra seg en rapport med to ulike forslag til ledelsen. En ting hadde de to forslagene dog til felles: i begge to faller Det kunstfaglige fakultetet bort.  Det faller dekan Kjell Magne Mælen tungt for brystet. Han har avgitt dissens på begge forslagene. I et styremøte ved Det kunstfaglige fakultetet fredag, vedtok styret enstemmig å stille seg bak dekanen.
09.06.17

Vårlige stemninger (Troms Folkeblad) Fredag blir det vårstemningstoner fra duoen Kirsti Karlstad Vaeng og Lise Løvland i Nordavindshagen i Brøstadbotn. Da vil duoen fremføre klassisk blanding på henholdsvis tverrfløyte og piano
08.06.17

Lilly Jørstad får norsk statsborgerskap (nrk.no) Den norsk-russiske operastjernen Lilly Jørstad har fått norsk statsborgerskap. Det betyr at en 11 år gammel kamp er over! Vi gratulerer!
19.05.17