Aktuelt

Plakat for workshop Balancing Wiki lørdag 16. september


Hva skjer


2 neste arrangementer:

Konsen plays Frank Zappa

Hvor: Kulturhuset, Lillescena
Når: 28.09.17 19:30


Alle arrangementer


Nyheter
Ønsker flere kvinner inn i leksikon (Harstad Tidende) Et skrivekurs noe utenom det vanlige er under oppseiling i UiT-regi. Er du interessert i å skrive fram kvinner og bli Wikipedia-skribent? Det kunstfaglige fakultet ved UiT
inviterer til Wiki-LAN lørdag 16. september.
12.09.17

Kunstpause – bruk den! (Nordnorskdebatt.no) (Hilde Blix) På hvilken måte gjør degraderingen av Det kunstfaglige fakultet UiT til et bedre universitet? Ved å utsette plasseringen av kunstfagene i den nye universitetsorganisasjonen, anerkjente det forrige universitetsstyret at fagene ikke er helt enkle å plassere under noen av de allerede etablerte fakultetsparaplyene ved UiT. Dette gir det nye styret en anledning til å revurdere hvorvidt det egentlig er noen styrke for UiT å pulverisere det sterke kunstfaglige miljøet UiT har bygget opp de siste åtte årene.  
11.09.17

Han har turnert med Sinatra og Rolling Stones - i helgen spiller han med Tromsø Storband (iTromso) I byens stadig voksende festivaljungel er helgens festival blant de smalere, men festivalsjefen lover store opplevelser når Arctic Trombone Festival blåses i gang.
08.09.17

Derfor mener Nina at du skal gå på denne nisjefestivalen Nina Therese Bakke er leder for Arctic Trombone festival. Festivalen åpnes torsdag - og arrangeres i år for 17. gang. Du har kanskje ikke hørt om den? Da får du høre om den nå. - Det er rundt 40 deltakere på festivalen, som på Musikkonservatoriet deltar på masterclasser, workshops og ensembletimer. I tillegg arrangeres det konserter i Tromsø sentrum - og det er her Bakke mener tromsøpublikumet bør kjenne sin besøkelsestid.
07.09.17

Her fungerer fylkessamarbeid utmerket: - Vi er Finnmark, Troms og Nordland samlet på ett brett Et av de ferskeste bandene i Tromsøs musikkjungel er Hollow Hearts. Kvartetten er satt sammen av unge, men erfarne musikere. - Vi har alle gått på Musikkonservatoriet, og det har vært i gjære at vi skulle gjøre noe sammen lenge. Vi har hatt lyst til å starte band.
I tillegg til noen eventjobber, har Hollow Hearts foreløpig spilt én konsert i Tromsø, på Bastard Bar i april i år. Neste sjanse til å se bandet er under Musikkfest Tromsø 19. august.
17.08.17

Seks fremragende undervisere i Tromsø (Khrono.no) Merittering. De seks første underviserne ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere, og blant dem finner vi Anne Eriksen fra Kunstfak!
30.06.17

Skip to main content