Hva skjer

Når: 25.10.18 19:00

Alle arrangementer

Nyheter
UiT: Museum og pengebruk på dagsorden (Khrono.no) Styret ved UiT vedtar i dag hvor mye av fakultetenes ubrukte midler som skal inndras fra fakultetene og også hvordan sammenslåing av kunstfakultetet og Tromsø museum skal foregå.
07.09.18

Nytt 5-årig studium i landskapsarkitektur offisielt åpnet (Landskapsarkitektur.no) AHO og UiT åpnet mandag 20.8. den første felles integrerte masteren i landskapsarkitektur, under en høytidelig åpning på Arkitekthøgskolen. Av 725 søkere kom 22 studenter gjennom nåløyet etter todelt opptaksprøve. De gleder seg til å studere både i Oslo og i Tromsø.
23.08.18

Konferanse om multimodalitet To av våre ansatte ved Musikkonservatoriet, Kate Maxwell og Lilli Mittner, har holdt foredrag på en stor konferanse i Odense; 9ICOM Multimodality.  «Kate Maxwell and Lilli Mittner: Multimodal Evangelism, or, Is Everything Really Multimodal? Reflections on Multimodality and Gender«  Les mer om konferansen her.
17.08.18

– Vi skal ikke være noe «jazzpoliti» (iTromso) Tromsø Jazzfestival skal fylle byen med musikk fire dager denne uka, og arrangørene har usedvanlig god kontroll før det braker løs på torsdag. Feedback møter festivalsjef Jardar Westvik, produsent Camilla Frantzen og frivilligkoordinator Sanna Jensen i festivalens midlertidige hovedkvarter på Veitasenteret.
07.08.18

7 meritterte undervisere på UiT (Khrono) Sju ansatte ved UiT Norges arktiske universitet har fått status som meritterte undervisere. Universitetsstyret ved UiT Norges arktiske universitet vedtok prosjektet «Pedagogisk merittering» i 2016 som en femårig forsøksordning. Ordningen skal bidra til at god undervisning blir løftet fram og verdsatt høyere. De første seks ble utnevnt ifjor, og på rektors sommerfest 20. juni ble de neste sju utnevnt. Blandt disse finne vi fra musikkonservatoriet Hilde Blix, dosent i hørelære.
22.06.18

Sender kunstfagene til Tromsø museum (Khrono) Kunstfakultetet i Tromsø skal slås sammen med Tromsø Museum, vedtok universitetsstyret enstemmig i dag.
22.06.18