Logo Nordlysfestivalen

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Klaverkonsert - Innvielse av nytt flygel!

Hvor: Musikkonservatoriet Konsertsal
Når: 25.02.18 18:00

International Conference: Music and Gender in Balance

Hvor: Musikkonservatoriet
Når: 05.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Jardar er Tromsøs nyeste festivalsjef (Nordlys) I midten av desember tok Jardar Westvik over som festivalsjef i Tromsø Jazzfestival. Jobben som leder er en deltidsstilling, og Westvik, som er utdannet gitarist, jobber i tillegg som lærer på Konservatoriet og på musikklinja på Kongsbakken. Og Jardar er svært fornøyd med sin første booking som jazzsjef – Cory Henry & the Funky Apostles.
19.02.18

Klassisk trent musiker med sans for Alice Cooper (iTromso.no) Bli kjent med musikere fra, bosatt i eller på vei til Tromsø gjennom Feedback. Ukas artist er Hanne-Sofie A. Frantzen.
19.02.18

Lytt til erfarne fagfolk. Det er ingen skam å snu. (Nordlys.no) Såvidt jeg kan skjønne er det ingen som har klart å finne en plausibelt logisk tankerekke og faglig holdbar årsak bak iveren for å legge ned Det kunstfaglige fakultet, skriver Andreas Fliflet.
05.02.18

Morgendagens musikk (Nordlys) UiT fyller 50 år. Nordnorsk debatt markerer jubileet med 50 kronikker fra 50 forskere ved Norges Arktiske Universitet. Les førsteamanuensis ved Musikkonservatoriet Jon Marius Aareskjolds kronikk "Morgendagens musikk".
29.01.18

Utreder kunstfakultetet: Kan bli slått sammen med museet (iTromso) Det er i hvert fall et av forslagene som vil bli utredet av en arbeidsgruppe ledet av HT-sjef Inger Buresund.– Det er et veldig spennende oppdrag, men vi har ennå ikke hatt vårt første møte i arbeidsgruppa. Vi har det torsdag denne uka, sier Buresund til iTromsø.
29.01.18

Et løft for landsdelen Tromsøs konserthusplaner er i rute. Prosessen har gått langsommere enn planlagt, men NOSO-direktør Tor Lægreid har fortsatt tro på at Klanghuset står klart i 2020.
04.01.18