Hva skjer

Når: 05.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Det er klokt å snu (iTromso) - Det er intet nederlag å finne ut at det kan ha blitt gjort et uheldig vedtak som må omgjøres. Det bør være klart for alle og enhver som ønsker en god utvikling for skapende og utøvende kunst ved UiT at disse fagområdene må utvikles på egne premisser som bare kan virkeliggjøres av et eget kunstfaglig fakultet.
16.11.17

Øving for viderekomne - tips til en god øveøkt Musikkultur) Det er mye snakk om hvor mange timer man må tilbakelegge på øverommet for å nå et profesjonelt nivå, men hva timene inneholder er mindre omtalt. Johannes Lunde Hatfield har forska på om mentale teknikker fra idrettspsykologien kan gi positiv effekt på hva musikkstudenter foretar seg på øverommet.
16.11.17

Uvisshet om framtiden for kunstfagene i Tromsø (Khrono.no) Organisering. En arbeidsgruppe under ledelse av arkitekt Peter Butenschøn konkluderer med at det ikke finnes noen faglig gevinst ved å legge ned Kunstfakultetet i Tromsø og slå det sammen med enten Tromsø museum eller det store HSL-fakultetet.
14.11.17

Skaperverket er ikke til salgs (Nordlys) Det er avgjørende med et bredt engasjement, også fra kirkene, for å redde verden mens det ennå er tid, sier sokneprest Kjell Y. Riise. 31. oktober er det 500 år siden Martin Luther hamret opp sine 95 teser på kirkedøra i Wittenberg - datoen har siden vært feiret som reformasjonsdagen.  I år sammenfaller den med Tromsø internasjonale kirkefestival. Arrangørene, Tromsø kirkeakademi, lar naturligvis ikke dette passere i stillhet.

24.10.17

Hyllet Sverre (Nordlys) Nesten 400 personer var lørdag kveld samlet til festkonsert for å hedre Sverre Kjelsberg og hans karriere. Med musikk, historier, bilder og film ble Kjelsberg allsidige karriere presentert for publikum, og listen med artistkolleger som entret scenen for å hylle Kjelsberg var lang.
17.10.17

Full kontroll på hjemmebane (Altaposten) Lørdag formiddag holdt Gjermund Johansen (klarinett), Signe Johansen (fiolin) og Nils Anders Mortensen (flygel) konsert på Alta museum, i rekken av Scene Finnmarks lunsjkonserter. Det ble stinn brakke, spenstig repertoar og sprudlende samspill da søskenparet Johansen gjestet hjembyen.
17.10.17