Plakat for Konsenfestivalen Vårlyd

Hvor: Elverhøy Kirke
Når: 22.04.18 17:00

Alle arrangementer

Håkon skal spille saksofon på det høyeste fjellet på syv kontinenter
(iTromso) I løpet av de neste dagene skal han stå på det høyeste punktet i Sør-Amerika og blåse i saksofonen. Lykkes han så blir det satt ny verdensrekord. - Akkurat nå sitter jeg og drikker morgenkaffen i en basecamp under Aconcagua i Argentina, sier Håkon W. Skog Erlandsen på en satellittelefon med dårlig lyd og forsinkelser på linja.
27.02.18

Returnerer til Tromsø for releasekonsert
(iTromso) Til uka slipper jazztrioen Dratapp sitt debutalbum. I den anledning kommer de tilbake til Tromsø, der det hele startet.
27.02.18

Jardar er Tromsøs nyeste festivalsjef (Nordlys) I midten av desember tok Jardar Westvik over som festivalsjef i Tromsø Jazzfestival. Jobben som leder er en deltidsstilling, og Westvik, som er utdannet gitarist, jobber i tillegg som lærer på Konservatoriet og på musikklinja på Kongsbakken. Og Jardar er svært fornøyd med sin første booking som jazzsjef – Cory Henry & the Funky Apostles.
19.02.18

Klassisk trent musiker med sans for Alice Cooper (iTromso.no) Bli kjent med musikere fra, bosatt i eller på vei til Tromsø gjennom Feedback. Ukas artist er Hanne-Sofie A. Frantzen.
19.02.18

Lytt til erfarne fagfolk. Det er ingen skam å snu. (Nordlys.no) Såvidt jeg kan skjønne er det ingen som har klart å finne en plausibelt logisk tankerekke og faglig holdbar årsak bak iveren for å legge ned Det kunstfaglige fakultet, skriver Andreas Fliflet.
05.02.18

Morgendagens musikk (Nordlys) UiT fyller 50 år. Nordnorsk debatt markerer jubileet med 50 kronikker fra 50 forskere ved Norges Arktiske Universitet. Les førsteamanuensis ved Musikkonservatoriet Jon Marius Aareskjolds kronikk "Morgendagens musikk".
29.01.18