Hva skjer

2 neste arrangementer:

Canvas og studentaktiv læring

Hvor: Skype for Business: https://meet.s1.l.uhad.no/uit/meet/nora.maclaren/CKB3D3FY
Når: 23.10.19 12:15

Universell utforming og Canvas

Hvor: Skype for Business: https://meet.s1.l.uhad.no/uit/meet/nora.maclaren/WFR4HP02
Når: 28.10.19 12:15

Alle arrangementer

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Mathias (26) har lenge drømt om å spille i musikaler. Nå er drømmen blitt til virkelighet

(iTromso) Mathias Dons er utdannet gitarist ved konservatoriet i Tromsø og fullførte i fjor høst en master i jazzgitar ved Guildhall School of Music & Drama i London. En måned etter at han returnerte hjem hit til Tromsø fikk han en beskjed om at et av målene ved utdanning er på god vei til å bli til virkelighet. Han hadde fått jobb som eneste gitarist i musikalen «Avenue Q». Siden da har han øvd og øvd for å være godt nok forberedt.

09.01.19

The 50 Greatest World Music Albums of the Last Five Years

Hvert år kårer nettstedet Songlines de femti beste albumer med verdensmusikk. På topp i år 2018 ligger Justin Adams med albumet Ribbons, som også vår egen Anneli Drecker er delaktig i. Les hele saken her.

06.12.18

Kulturstipend til Monica og Ida

(Altaposten.no) Kulturpolitikerne i Alta har tildelt årets stipend til Monica Holst-Olsen og Ida Holm Olaussen, to av de musikerne som virkelig har gjort seg bemerket de siste årene. Begge får 15.000 kroner. Les hele saken.

22.11.18

Ble kurset i folkemusikk

(Nye-troms.no) Førsteårsstudentene ved Musikkonservatoriet - UiT fikk også i år ei ukes innføring i norsk og samisk folkemusikk. For at de som starter på sine studier ved Musikkonservatoriet i Tromsø skal tilegne seg faglig bredde i flere stilarter, har Folkemusikk Nord kjørt ukeskurs i Målselv hele 24 ganger. Les hele saken

22.11.18

Ildsjelen slutter etter 10 år i verdens nordligste pianokonkurranse

(itromsø) Tori Stødle innrømmer at det er vemodig å gi seg, men tror pianokonkurransen i Tromsø vil lede an internasjonalt i årene som kommer. Se hele saken.

15.11.18