Siste nytt fra Handelshøgskolen

Hva skjer

Åpen innovasjon gir bærekraftig mineralindustri

En ny doktorgrad ved UiT viser at bedriftene i mineralindustrien gjør det bedre økonomisk når de har fokus på bærekraftig åpen innovasjon.

25.02.19

Årets vinnere av BFE-priser 2018

Under historiens første BFE-årsfest var et av høydepunktene prisutdelingen.

21.02.19

Vil du bli bedre på formidling?

Er du student ved UiT og vil lære deg å formidle på måter som kommer til nytte både i studietiden og senere i arbeidslivet? Da har du nå en gylden mulighet.

15.02.19

Rettsoppgjøret etter 1945: Grunnlovens største prøve

– Myndighetene viste større vilje til å sette sentrale rettssikkerhetsgarantier i Grunnloven til side, enn evne til å holde dem høyt under rettsoppgjøret.

05.12.18

UiTs beste leder er kåret

Etter en hel dag med caseløsing og en intens utspørring fra banksjef Lars Nymo Trulsen og hotelldirektør Øyvind Alapnes, var det til slutt Beatrice Bremnes som sto igjen som vinner av årets Lederjakten.

18.10.18

Ett steg foran Årets HHT-dag ble gjennomført med fullsatt sal. Temaet "Ett steg foran" var valgt for å anerkjenne studentene som har tatt steget videre til høyere utdanning. I tillegg til konferansedeltakere var hele 24 bedrifter representert med stand for å bli kjent med studentene.
01.10.18