Siste nytt fra Handelshøgskolen

Hva skjer

Studentene er tilbake

Nye BFE-studenter ble tatt imot med solskinn, pølser og brus.

13.08.19

Næringslivssummit 2019

15. mai inviterte Handelshøgskolen til kick-off for et bredere og bedre samarbeid mellom næringslivet og Handelshøgskolen ved UiT. Blant foredragsholderne var Kristian Adolfsen fra Adolfsen Group og Trude Nilsen fra Næringsforeningen i Tromsøregionen.

23.05.19

25 prosent flere søkere på fem år

8272 søkere har UiT Norges arktiske universitet som sitt førstevalg. De siste fem årene har søkertallet økt med 25 prosent.

25.04.19

Slik takler du skismurning og svigermor – 10 ekspertråd for påsken

Vi gleder oss til påskeferie, men i de norske påsketradisjonene lurer også farer og utfordringer! Her er ekspertenes beste råd til hvordan du skal overleve både skredfare, bakglatte ski, og ei uke på hytta med storfamilien.

12.04.19

Ønsker å gi studenter penger!

Er du student og har du en spennende idé du går rundt og tenker på? Nå kan du få hjelp til å starte opp ditt prosjekt.

12.04.19

Hva motiverer forskere til å publisere åpent?

En ny doktorgrad ved UiT viser at holdninger, normer og vaner påvirker valget om å publisere forskningsresultater åpent tilgjengelig.

05.04.19