Velkommen til Norges fiskerihøgskole

Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Workshop: Mapping The Arctic Ocean

Hvor: Árdna - The Sami cultural house of UiT
Når: 05.06.18 09:00

Alle arrangementer

Nyheter
Lag din egen algefabrikk på vitensenteret! Visste du at alger spiser CO2? Visste du at CO2 kan brukes til å lage plastikk og medisiner? Og visste du at at det fins sjøaper? Kom på CO2-dagene på Vitensenteret imorgen så får du vite mer om og eksperimentere med CO2!
13.04.18

Å temme torsken - fremveksten av norsk torskeoppdrettsnæring 19.mars, 2018 forsvarte Cand. polit. Ken Harald Enoksen ved NFH offentlig for ph.d.-graden i samfunnsvitenskap, avhandlingen: "Å temme torsken – fremveksten av norsk torskeoppdrettsnæring. En beretning om kollektivt entreprenørskap"
21.03.18

Grensesprengende fiskesamarbeid Et nytt internasjonalt fiskeatlas beskriver sårbare arter i Polhavet.
20.03.18

God stemning og konkrete jobbmoglegheiter på Håp i Havet-konferansen For 16. gong på rad har studentane ved Noregs fiskerihøgskule arrangert ein vellukka konferanse og skapt ein møteplass for næring og studentar.
09.02.18

Nye prodekaner ved BFE-fakultetet Nå er hele det nye dekanatet klart ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi. Det lover godt for det nye forsknings- og undervisningsåret 2018.
21.12.17

Havets bidrag til menneskers velferd Globale endringer påvirker bruken og verdien av marine ressurser. Forskningsprosjektet MarES har som mål å finne nye og forbedrede verktøy for forvaltning av de nordlige havområdene.
18.12.17