Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Hva skjer

Mark Lomeli disputerte for graden dr.philos

Den 20. desember 2019 disputerte Mark Lomeli for graden dr.philos ved Norges fiskerihøgskole

02.01.20

Jonathan Hira disputerte for PhD-grad

10. desember 2019 disputerte Jonathan Hira for PhD-grad i naturvitenskap ved Norges fiskerihøgskole

17.12.19

Katja Häkli disputerte for PhD-grad

10. desember 2019 disputerte Häkli for graden PhD i naturvitenskap ved Norges fiskerihøgskole

17.12.19

UiT is helping to push the exciting field of systems biology

UiT researchers Ines Heiland and Hans Christopher Bernstein are guest editors of a special issue on systems biology, together with a colleague from Ljubljana. The special issue will be published in Cell and Molecular Life Sciences.

03.12.19

Fra "klima-versting" til "klima-besting" ved hjelp av alger

Det nye forskningslaboratoriet til UiT ved Finnfjord åpnet fredag 29. november. UiT-rektor Anne Husebekk håper det blir et langt og lykkelig ekteskap.

02.12.19

UiT samarbeider enda tettere med industrien for å redusere CO2-utslipp

Nå åpner UiT, sammen med Finnfjord AS, et eget forskningslaboratorium ved ferrosilisium-fabrikken i Finnfjordbotn.

27.11.19