Velkommen til Norges fiskerihøgskole

Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Nyheter
Havbruksnæringens Petter Smart Lakselus, laksefôr-problematikk, omdømme i media… Havbruksnæringen møter stadig nye utfordringer. UiT Norges arktiske universitet vil være en som kan komme med nye løsninger.
18.08.17

Vær Modig, Engasjert og Raus med hverandre! Instituttleder Kathrine Tveiterås ved Norges fiskerihøgskole tok imot de nye studentene. Hun ga de MER med en gang.
15.08.17

UiT professor sentral i viktig bokprosjekt innen globalt småskalafiske Professor Svein Jentoft ved Norges fiskerihøgskole presenterer fredag 30.6 boken: "The Small-scale Fisheries Guidelines" i FAO. Dette er et samarbeide med den kanadisk baserte forskningsstiftelsen Too Big to Ignore (TBTI). Rundt 50 millioner fiskere og familier over hele verden er involvert og boka henter eksempler fra alle de større regionene.
30.06.17

Sommerfest og søppelplukking i Skarsfjord Tradisjonen tro ble det sommerfest og søppelplukking ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi i år også. Over hundre sekker ble fylt med søppel i godt sosialt samvær.
26.06.17

Kick-off for nytt EU-prosjekt Torsdag markerte BFE og samarbeidspartnere i Tromsø oppstarten av et nytt stort EU-prosjekt innenfor marin ressursforvaltning. Norges Fiskerihøgskole (NFH) er nå involvert i 12 EU-prosjekter og FarFish er det siste tilskuddet i familien.
02.06.17

Unge krefter i medvind Bruk av COtil dyrking av mikroalger er i vinden som aldri før. I tillegg til sine egne 40 år med erfaring har UiT-professoren med seg et drømmelag av unge og dedikerte forskere. Resultatene de oppnår gjør seg bemerket i regjeringen.
18.05.17