Velkommen til Norges fiskerihøgskole

Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Velkommen til julelunsj og julefest

Hvor: 1. etg NFH
Når: 15.12.17 15:00

CO2 Days

Hvor: Vitensenteret
Når: 13.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Happy ending for hvaleventyret? Turister, fotografer og filmteam fra hele verden er igjen på plass for å se de fantastiske hvalene som besøker oss her i nord hver vinter. UiT-forskere etterlyser nå statlig regulering.
07.12.17

Tidligere direktør fra Sjømatrådet til Fiskerihøgskolen Fra omdømmebygging av norsk sjømat i inn- og utland, er Terje Martinussen nå tilsatt som ny instituttleder ved Norges fiskerihøgskole.
06.12.17

Aquaculture Research Centre in Moscow established! 13-15 of November Professor Stefano Peruzzi from AMB/BFE-Faculty  participated in the opening of an aquaculture research centre in Moscow.
01.12.17

Disse får penger fra Tromsø forskningsstiftelse Eva-Stina Edholm, Jana Jágerská, Alexander Tøsdal Tveit og Cordian Riener fikk tildelt til sammen 45 millioner kroner under årsmarkeringen til Tromsø forskningsstiftelse.
23.11.17

Ren synergi - på alle plan NFH-studentene Kasthoori Suppiah (bachelor bioteknologi) og Haakon Mikkelsen (master fiskeri- og havbruksvitenskap) kom tilbake fra Nordmøre med ny motivasjon! Der var med på årets Marin student bootcamp Havbruk 2017 2. -7. november.
13.11.17

Hva påvirker forbrukerens evaluering av mat? Forbrukeres evaluering av mat påvirkes av ulike sider ved produktet, situasjonen og individet. Tilfredshet med tilberedningen av maten, viser seg å være spesielt viktig.4. november, 2017 forsvarte Fiskerikandidat Morten Heide ved HHT,  offentlig for ph.d.-graden i samfunnsvitenskap, avhandlingen:"The influence of product, contextual and individual characteristics on food evaluation"
13.11.17