Velkommen til Norges fiskerihøgskole

Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Presentation, representation, and the understanding of complex systems

Hvor: NFH Store Auditorium (E-101)
Når: 06.11.17 08:30

(De)Constructing Futures in Practice and Theory

Hvor: NFH Store Auditorium (E-101)
Når: 07.11.17 08:00

Alle arrangementer

Nyheter
Har du en god idé? Nå kan alle studenter ved UiT få hjelp til å realisere sin gode idé eller innovasjon. Det skal start-up tjenesten Idegeneratoren hjelpe til med.
05.10.17

Vellykkete møter på Skjervøy BFE-fakultetets ansatte fra Norges fiskerihøgskole, Institutt for arktisk og marin biologi og Handelshøgskolen ved UiT hadde tirsdag 29.9 arrangement under forskningsdagene på Skjervøy.
28.09.17

Havbruksnæringens Petter Smart Lakselus, laksefôr-problematikk, omdømme i media… Havbruksnæringen møter stadig nye utfordringer. UiT Norges arktiske universitet vil være en som kan komme med nye løsninger.
18.08.17

Vær Modig, Engasjert og Raus med hverandre! Instituttleder Kathrine Tveiterås ved Norges fiskerihøgskole tok imot de nye studentene. Hun ga de MER med en gang.
15.08.17

UiT professor sentral i viktig bokprosjekt innen globalt småskalafiske Professor Svein Jentoft ved Norges fiskerihøgskole presenterer fredag 30.6 boken: "The Small-scale Fisheries Guidelines" i FAO. Dette er et samarbeide med den kanadisk baserte forskningsstiftelsen Too Big to Ignore (TBTI). Rundt 50 millioner fiskere og familier over hele verden er involvert og boka henter eksempler fra alle de større regionene.
30.06.17

Sommerfest og søppelplukking i Skarsfjord Tradisjonen tro ble det sommerfest og søppelplukking ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi i år også. Over hundre sekker ble fylt med søppel i godt sosialt samvær.
26.06.17