Velkommen til Norges fiskerihøgskole

Dette skjer på NFH

Norges fiskerihøgskole har et aktivt og levende fagmiljø. Her er vår aktivitetskalender og ferske nyheter fra instituttet.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

EndNote kurs for kull 2017 akvamedisin og biotek

Hvor: A-270 NFH
Når: 27.02.18 09:15

EndNote kurs for kull 2017 fiskeri- og havbruksvitenskap

Hvor: A-272 NFH
Når: 12.04.18 09:15

Alle arrangementer

Nyheter
God stemning og konkrete jobbmoglegheiter på Håp i Havet-konferansen For 16. gong på rad har studentane ved Noregs fiskerihøgskule arrangert ein vellukka konferanse og skapt ein møteplass for næring og studentar.
09.02.18

Nye prodekaner ved BFE-fakultetet Nå er hele det nye dekanatet klart ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi. Det lover godt for det nye forsknings- og undervisningsåret 2018.
21.12.17

Havets bidrag til menneskers velferd Globale endringer påvirker bruken og verdien av marine ressurser. Forskningsprosjektet MarES har som mål å finne nye og forbedrede verktøy for forvaltning av de nordlige havområdene.
18.12.17

BFE prisvinnere 2017 Årets prisvinnere ble offentliggjort på julebordet til BFE på fredag. Her er vinnerne!
18.12.17

Skal avsløre villaksens liv i havet Vi vet i dag mye om villaksens liv i elver og vassdrag, men mindre om hva den utsettes for i havet. Nå forener sentrale forskningsmiljøer krefter i et nytt forskningsprosjekt for å undersøke hva som skjer med laksen mens den er i havet.
15.12.17

Happy ending for hvaleventyret? Turister, fotografer og filmteam fra hele verden er igjen på plass for å se de fantastiske hvalene som besøker oss her i nord hver vinter. UiT-forskere etterlyser nå statlig regulering.
07.12.17