Velkommen til Arktisk og marin biologi

Siste nytt fra Institutt for Arktisk og Marin Biologi


Hva skjer


2 neste arrangementer:

Workshop: Mapping The Arctic Ocean

Hvor: Árdna - The Sami cultural house of UiT
Når: 05.06.18 09:00


Alle arrangementer


Nyheter
Lag din egen algefabrikk på vitensenteret! Visste du at alger spiser CO2? Visste du at CO2 kan brukes til å lage plastikk og medisiner? Og visste du at at det fins sjøaper? Kom på CO2-dagene på Vitensenteret imorgen så får du vite mer om og eksperimentere med CO2!
13.04.18

Grensesprengende fiskesamarbeid Et nytt internasjonalt fiskeatlas beskriver sårbare arter i Polhavet.
20.03.18

Markerer oppstarten av nasjonal storsatsing Denne uka samles 160 forskere, forskningsledere, representanter fra Norges forskningsråd, næring og forvaltning samt internasjonale samarbeidspartnere i Tromsø. De skal markere oppstarten av det nasjonale forskningsprosjektet Arven etter Nansen.
06.03.18

Ny bok om det nordlige Svalbard Hvordan ser fremtidens Arktis ut og hvilken kunnskap behøver vi for en bærekraftig forvaltning av det hittil isdekkede Polhavet? Denne nye boken oppsummerer dagens kunnskap og belyser fremtidens utfordringer.
05.03.18

Ubemannede fartøyer på eggakanten og i Vestfjorden Forskere fra BFE er med i det spennende prosjektet hvor ubemannede havgående fartøyer (glidere) samler inn forskningsdata. Nå sendes gliderene ut på nytt tokt.
01.03.18

Nytt biologibygg bidreg til viktig klimaforsking Fredag opna det nye biologibygget ved UiT. Mellom anna skal bygget bidra til at forvaltninga skal vere betre førebudd når klimaet endrar seg.
14.01.18

 

Heia-hytta

AMB og Geologi har en hytte ved Takvatn i Indre Troms. Vil du leie Heia-hytta? Mer info om leie og beliggenhet her

Skip to main content