Siste nytt fra Institutt for Arktisk og Marin Biologi

Hvor: Tromsø, NFH, Store Aud
Når: 08.01.20 10:00

Alle arrangementer

Arktisk forskningsfilm med verdenspremiere på TIFF

Filmskaper Michael Snyder har fulgt Polarnatt-teamet fra UiT på forskningstokt for å dokumentere ekstrem arktisk forskning.

06.12.19

UiT is helping to push the exciting field of systems biology

UiT researchers Ines Heiland and Hans Christopher Bernstein are guest editors of a special issue on systems biology, together with a colleague from Ljubljana. The special issue will be published in Cell and Molecular Life Sciences.

03.12.19

Kulde og mye snø er en fordel for dyr og insekter

Flere steder i Nord-Norge er det satt kulderekord, i tillegg til at det er uvanlig mye snø for årstiden. Men slike værforhold gir gode dager for insekter og smågnagere.

12.11.19

Dorthe Dahl-Jensen får Mohnprisen for sin viktige rolle innen klimaforskning

Spesielt fremheves hennes lederskap og initiativ til internasjonalt samarbeid i iskjerne-forskning på Grønland.

28.10.19

Arktis forandrer seg til nesten det ugjenkjennelige

Arven etter Nansen i svensk radioprogram.

10.10.19

Heidundrende forskningsfestival

BFEs forskning når ut til mange barn og unge under forskningsdagene.

04.10.19

Heia-hytta

AMB og Geologi har en hytte ved Takvatn i Indre Troms. Vil du leie Heia-hytta? Mer info om leie og beliggenhet her