Velkommen til Arktisk og marin biologi

Siste nytt fra Institutt for Arktisk og Marin Biologi

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Nordic CO2 Days

Hvor: Vitensenteret
Når: 13.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Nytt biologibygg bidreg til viktig klimaforsking Fredag opna det nye biologibygget ved UiT. Mellom anna skal bygget bidra til at forvaltninga skal vere betre førebudd når klimaet endrar seg.
14.01.18

Dyreplankton i Arktis vil ha det mørkt! Forskarar ved UiT og NTNU har funne ut at marine økosystem i Arktis er spesielt sårbare for lysureining. Til og med forskingsskip kan få organismane i havet til å dukke lengre ned i mørket.
11.01.18

Nye prodekaner ved BFE-fakultetet Nå er hele det nye dekanatet klart ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi. Det lover godt for det nye forsknings- og undervisningsåret 2018.
21.12.17

BFE prisvinnere 2017 Årets prisvinnere ble offentliggjort på julebordet til BFE på fredag. Her er vinnerne!
18.12.17

Skal avsløre villaksens liv i havet Vi vet i dag mye om villaksens liv i elver og vassdrag, men mindre om hva den utsettes for i havet. Nå forener sentrale forskningsmiljøer krefter i et nytt forskningsprosjekt for å undersøke hva som skjer med laksen mens den er i havet.
15.12.17

Happy ending for hvaleventyret? Turister, fotografer og filmteam fra hele verden er igjen på plass for å se de fantastiske hvalene som besøker oss her i nord hver vinter. UiT-forskere etterlyser nå statlig regulering.
07.12.17

Heia-hytta

AMB og Geologi har en hytte ved Takvatn i Indre Troms. Vil du leie Heia-hytta? Mer info om leie og beliggenhet her