Velkommen til Arktisk og marin biologi

Siste nytt fra Institutt for Arktisk og Marin Biologi

Hva skjer

Nyheter
Vill forskning på NRK Tirsdag 10. oktober er det premiere på NRK-serien "Vill viten". Professor Audun Rikardsen fra UiT er første forsker som blir fulgt av NRK-teamet i den nye naturserien.
09.10.17

Har du en god idé? Nå kan alle studenter ved UiT få hjelp til å realisere sin gode idé eller innovasjon. Det skal start-up tjenesten Idegeneratoren hjelpe til med.
05.10.17

Vellykkete møter på Skjervøy BFE-fakultetets ansatte fra Norges fiskerihøgskole, Institutt for arktisk og marin biologi og Handelshøgskolen ved UiT hadde tirsdag 29.9 arrangement under forskningsdagene på Skjervøy.
28.09.17

Velger Tromsø over Barcelona For femte år på rad besøker en stor delegasjon nederlandske skoleelever UiT Norges arktiske universitet. De vil lære om natur i Norge.
12.09.17

Arven etter Nansen er sikret Forskningsprosjektet Arven etter Nansen er sikret finansiering. – Dette er en stor dag for norsk polarforskning og et prakteksempel på samarbeid, sier styreleder for prosjektet Kenneth Ruud.
08.09.17

Vil bruke sang for å redde rypene Kalde og ubarmhjertige somre, milde og ustabile vintre, og en rekke fiender. Det er historisk lave rypetall i nord, men forskere tester ut en ny metode som kan sikre rypenes framtid.
17.07.17

Heia-hytta

AMB og Geologi har en hytte ved Takvatn i Indre Troms. Vil du leie Heia-hytta? Mer info om leie og beliggenhet her