Velkommen til Arktisk og marin biologi

Siste nytt fra Institutt for Arktisk og Marin Biologi

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Master presentation - Mikel Armenda Moriana

Hvor: Blix-salen, AAB
Når: 14.12.17 09:15

Master presentasjon - Jacob Robinson

Hvor: Blix-salen, AAB
Når: 14.12.17 13:15

Alle arrangementer

Nyheter
Happy ending for hvaleventyret? Turister, fotografer og filmteam fra hele verden er igjen på plass for å se de fantastiske hvalene som besøker oss her i nord hver vinter. UiT-forskere etterlyser nå statlig regulering.
07.12.17

Hvordan sove godt i mørketida I Tromsø har sola sunket under horisonten og vi har sagt farvel til i midten av januar. Men hvordan påvirkes vi av mangel på dagslys?
05.12.17

Aquaculture Research Centre in Moscow established! 13-15 of November Professor Stefano Peruzzi from AMB/BFE-Faculty  participated in the opening of an aquaculture research centre in Moscow.
01.12.17

Disse får penger fra Tromsø forskningsstiftelse Eva-Stina Edholm, Jana Jágerská, Alexander Tøsdal Tveit og Cordian Riener fikk tildelt til sammen 45 millioner kroner under årsmarkeringen til Tromsø forskningsstiftelse.
23.11.17

Reisebrev fra klimatoppmøtet COP23: Et bærekraftig Arktis krever mer samarbeid og lydhøre politikere Under åpningsdagen av FNs klimakonferanse møttes forskere, representanter fra interesseorganisasjoner og publikum for å høre om fremtidens Arktis. Professor Paul Wassmann hadde et klart mål med sin deltakelse – å nå ut med den forskningsbaserte kunnskapen til politikerne.
20.11.17

Siste song for kvalen? Vi har det siste året late oss sjokkere av bilde av kval og fisk med magen full av plast, og heile plastkontinent i havet. Syng kval og liv i havet sin siste song?
10.11.17

Heia-hytta

AMB og Geologi har en hytte ved Takvatn i Indre Troms. Vil du leie Heia-hytta? Mer info om leie og beliggenhet her