Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Canvas opplæring i Alta

Hvor: Auditorium 1042
Når: 24.10.17 10:15

Trening i arbeidstida: Bli sprek og glad sammen med gode kollegaer TIRSDAG 24.10.17

Hvor: MH bygget, gymsalen plan 8
Når: 24.10.17 14:45

Alle arrangementer

Nyheter
Vill forskning på NRK Tirsdag 10. oktober er det premiere på NRK-serien "Vill viten". Professor Audun Rikardsen fra UiT er første forsker som blir fulgt av NRK-teamet i den nye naturserien.
09.10.17

Har du en god idé? Nå kan alle studenter ved UiT få hjelp til å realisere sin gode idé eller innovasjon. Det skal start-up tjenesten Idegeneratoren hjelpe til med.
05.10.17

Verdifullt innsyn i tilsynet av revisor bransjen Avhandlingen viser at revisor bransjen har økt revisjons kvalitet betydelig etter mer internasjonalt samarbeid mellom tilsynsmyndigheter, samt hyppigere inspeksjoner.Master i regnskap og revisjon Tine Degerstrøm Stenvold ved HHT  forsvarte 22.9 offentlig for ph.d.-graden i samfunnsvitenskap, avhandlingen: "The impact of audit oversight in Norway: International collaboration and audit quality"

02.10.17

Blir kjent med fremtiden Det prates, diskuteres og mingles i Solhallen på UiT. Det høres godt når 700 studenter og næringslivsrepresentanter bruker pausene til å bli kjent med hverandre. Alle møtes de under paraplyen "En tid i endring" på  konferansen HHT-dagen 2017.
01.10.17

Vellykkete møter på Skjervøy BFE-fakultetets ansatte fra Norges fiskerihøgskole, Institutt for arktisk og marin biologi og Handelshøgskolen ved UiT hadde tirsdag 29.9 arrangement under forskningsdagene på Skjervøy.
28.09.17

Market microstructure and asset pricing What can drive asset prices in the financial market? Does the quoted volume imbalance play an important role in high frequency trading?  And how investors protect themselves from private information?Master of Business and Administration Minh Dinh ved HHT holdt prøveforelesning og forsvarte offentlig  avhandlingen sin for graden Philosophiae doctor (ph.d.) i samfunnsvitenskap i disputas onsdag 23. august 2017.
14.09.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser