Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Er du interessert i aldring?

Hvor: MH Vest Aud. Cerebrum (U.08.316)
Når: 21.02.19 10:00

Samling for administrasjonen ved BFE i Harstad

Hvor: Harstad, UiTs lokaler
Når: 28.02.19 07:00

Alle arrangementer

Bærekraft og fisk på menyen

Årets Håp i Havet-konferanse var krydret med muligheter og fremtidsvisjon.

15.02.19

Vil du bli bedre på formidling?

Er du student ved UiT og vil lære deg å formidle på måter som kommer til nytte både i studietiden og senere i arbeidslivet? Da har du nå en gylden mulighet.

15.02.19

På topp år etter år

Jus og medisin ved UiT topper fremdeles listen over studieprogram med mest fornøyde studenter i landet. Fysioterapi, psykologi og luftfartsfag skårer også høyt hos UiT-studentene.

12.02.19

Reisebrev fra vintertokt langs Svalbard

I dagene 2.-21. januar fikk en gruppe forskere ledet fra Norges fiskerihøgskole anledning til å teste en modernisert versjon av forskningsfartøyet Helmer Hanssen under et tokt langs Svalbard. Om bord var det 12 mannskap og 19 forskere. Roger B. Larsen forteller fra toktet.

05.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Stress i reinflokken kan gjøre reinen syk og blind

En ny doktorgrad ved UiT har ny kunnskap om et utbredt virus blant reinsdyr i Fennoscandia.

17.01.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser