Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

Nyheter
Lag din egen algefabrikk på vitensenteret! Visste du at alger spiser CO2? Visste du at CO2 kan brukes til å lage plastikk og medisiner? Og visste du at at det fins sjøaper? Kom på CO2-dagene på Vitensenteret imorgen så får du vite mer om og eksperimentere med CO2!
13.04.18

Nå er hun professor i bedriftsøkonomi Økonomistyring er hennes spesialområde – noe Elsa Solstad ved Handelshøgskolen UiT i Harstad deler med kun tre andre kvinnelige professorer i landet.
12.04.18

Å temme torsken - fremveksten av norsk torskeoppdrettsnæring 19.mars, 2018 forsvarte Cand. polit. Ken Harald Enoksen ved NFH offentlig for ph.d.-graden i samfunnsvitenskap, avhandlingen: "Å temme torsken – fremveksten av norsk torskeoppdrettsnæring. En beretning om kollektivt entreprenørskap"
21.03.18

Grensesprengende fiskesamarbeid Et nytt internasjonalt fiskeatlas beskriver sårbare arter i Polhavet.
20.03.18

Kan bli toppsjef for en sommer Blant 10 000 interesserte, har jusstudent ved UiT, Stian J. Reitan, blitt valgt ut som en av ti finalister til en noe spesiell sommerjobb: konsernsjef for 6000 ansatte i Adecco.
09.03.18

Markerer oppstarten av nasjonal storsatsing Denne uka samles 160 forskere, forskningsledere, representanter fra Norges forskningsråd, næring og forvaltning samt internasjonale samarbeidspartnere i Tromsø. De skal markere oppstarten av det nasjonale forskningsprosjektet Arven etter Nansen.
06.03.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser