Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Møte med Sveriges ambassadør i Norge

Hvor: Sveriges ambassade i Oslo
Når: 16.12.19 11:15

Minnestund for Robert Riise

Hvor: Mikkeli
Når: 16.12.19 14:00

Alle arrangementer

Arktisk forskningsfilm med verdenspremiere på TIFF

Filmskaper Michael Snyder har fulgt Polarnatt-teamet fra UiT på forskningstokt for å dokumentere ekstrem arktisk forskning.

06.12.19

Kjersti Kjos Longva disputerte for PhD-grad

Den 25. november 2019 disputerte Longva for graden PhD i samfunnsvitenskap ved Handelshøgskolen.

06.12.19

UiT får flere grønne studieplasser

Regjeringen har økt bevilgningene til utdanning av flere som kan bidra til det grønne skiftet. UiT Norges arktiske universitet svarer med å utdanne flere innen akvamedisin og energi, klima og miljø.

04.12.19

UiT is helping to push the exciting field of systems biology

UiT researchers Ines Heiland and Hans Christopher Bernstein are guest editors of a special issue on systems biology, together with a colleague from Ljubljana. The special issue will be published in Cell and Molecular Life Sciences.

03.12.19

Fra "klima-versting" til "klima-besting" ved hjelp av alger

Det nye forskningslaboratoriet til UiT ved Finnfjord åpnet fredag 29. november. UiT-rektor Anne Husebekk håper det blir et langt og lykkelig ekteskap.

02.12.19

UiT samarbeider enda tettere med industrien for å redusere CO2-utslipp

Nå åpner UiT, sammen med Finnfjord AS, et eget forskningslaboratorium ved ferrosilisium-fabrikken i Finnfjordbotn.

27.11.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser