Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Havets hemmeligheter: Klimaendringer

Hvor: Champagnekantina
Når: 25.04.19 19:00

Alle arrangementer

Slik takler du skismurning og svigermor – 10 ekspertråd for påsken

Vi gleder oss til påskeferie, men i de norske påsketradisjonene lurer også farer og utfordringer! Her er ekspertenes beste råd til hvordan du skal overleve både skredfare, bakglatte ski, og ei uke på hytta med storfamilien.

12.04.19

Ønsker å gi studenter penger!

Er du student og har du en spennende idé du går rundt og tenker på? Nå kan du få hjelp til å starte opp ditt prosjekt.

12.04.19

Kan man leve på luft og kjærlighet?

Ja, UiT-forskere har nettopp funnet ut at bakterier faktisk kan overleve på bare luft... De spiser drivhusgasser til frokost, lunsj og middag!

08.04.19

Livsnødvendige alger i Arktis trues av klimaendringene

Ny forskning viser at sjøisalger tåler endringene i miljøet dårligere enn algene som lever fritt i havet. Det vil få konsekvenser for dyrene som er avhengige av sjøisalgene når klimaet endrer seg videre.

08.04.19

Hva motiverer forskere til å publisere åpent?

En ny doktorgrad ved UiT viser at holdninger, normer og vaner påvirker valget om å publisere forskningsresultater åpent tilgjengelig.

05.04.19

Magien i praktisk undervisning

På tokt med videregåendeelever kommer magien og verdien i praktisk undervisning frem.

02.04.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser