Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Universell utforming på nett

Hvor: Skype for Business
Når: 27.08.19 12:30

Alle arrangementer

Vil ha bærekraft-fokus i alle fagplaner

– Den beste måten for UiT å bidra til en bærekraftig framtid i nord er å løfte blikket fra plastbestikk til jobben med å få bærekraft i alle fagplanene, mener bærekraftspilot Hedda Crogh.

16.08.19

Krabbens liv går saktere langt nord

Ny forskning på taskekrabber viser at denne matkrabbens liv går saktere i nord, at de trives på dypere vann man trodde og at minstemålene bør revurderes i sør.

14.08.19

Studentene er tilbake

Nye BFE-studenter ble tatt imot med solskinn, pølser og brus.

13.08.19

Nesten 5000 nye studenter kommer til UiT i høst

Vi ønsker dem hjertelig velkommen på vår offisielle åpning på Campus. Mandag 12. august braker studieåret løs!

08.08.19

Virtual evolutionary time travel reveals important properties of metabolic pathway

Computational analysis combined with mathematical modelling and experimental verification enables us to understand the evolution and physiological properties of central metabolic processes.

05.08.19

Historisk ferd mot Nordpolen

Onsdag kastet FF “Kronprins Haakon” loss fra havna i Tromsø, med kurs mot Nordpolen. Dersom UiT-forskerne når polpunktet, vil det være første gang en norsk forskningsekspedisjon på et norsk forskningsfartøy når Nordpolen.

03.07.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser