Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

Nyheter
Gir klarsignal for Arven etter Nansen Norges forskningsråd har godkjent forskningssøknaden til Arven etter Nansen. Første tokt går 19. juli 2018 med det nye forskningsfartøyet «Kronprins Haakon».
13.12.17

Handelshøgskolen får ny leder Professor i markedsføring, Nina K. Prebensen, tar med sin kunnskap om økonomi, marked og samskaping av bedrifter, når hun nå trer inn som ny instituttleder ved Handelshøgskolen.
13.12.17

Happy ending for hvaleventyret? Turister, fotografer og filmteam fra hele verden er igjen på plass for å se de fantastiske hvalene som besøker oss her i nord hver vinter. UiT-forskere etterlyser nå statlig regulering.
07.12.17

Tidligere direktør fra Sjømatrådet til Fiskerihøgskolen Fra omdømmebygging av norsk sjømat i inn- og utland, er Terje Martinussen nå tilsatt som ny instituttleder ved Norges fiskerihøgskole.
06.12.17

Hvordan sove godt i mørketida I Tromsø har sola sunket under horisonten og vi har sagt farvel til i midten av januar. Men hvordan påvirkes vi av mangel på dagslys?
05.12.17

Aquaculture Research Centre in Moscow established! 13-15 of November Professor Stefano Peruzzi from AMB/BFE-Faculty  participated in the opening of an aquaculture research centre in Moscow.
01.12.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser