Velkommen til Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Siste nytt fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi

Følg med på hva som skjer ved våre tre institutter:

Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen og Institutt for arktisk og marin biologi.

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Master presentation Tove Skotnes

Hvor: NFH D-109
Når: 28.06.18 09:15

Alle arrangementer

Nyheter
Klimaendringene kan skape en grønn ørken En ny doktorgrad fra UiT viser at kreklingen kan være på fremmarsj i nord, som følge av varmere klima. Den utbredte dvergbusken kan hindre andre planter i å vokse fram.
21.06.18

Her er dei nye meritterte underviserane ved UiT Sju nye undervisere får den gjeve utmerkinga ”merittert underviser ved UiT”.
20.06.18

Klare til å bidra i samfunnet Hoppende glade masterkandidater fra UiT har levert sine masteroppgaver og er klare til å løse verdensproblemer.
07.06.18

Internasjonalt forskningssamarbeid i Arktis Torsdag reiser norske og utenlandske forskere på Outreach-tokt til Svalbard.  Ombord på forskningsfartøyet "Helmer Hanssen" samles de for å diskutere internasjonalt forskningssamarbeid i Arktis.
05.06.18

Gikk rett fra studiet og ut i jobb Første juni forsvarte fiskehelsekandidat Lisa Furnesvik masteroppgaven sin i akvamedisin ved Norges fiskerihøgskole. Allerede 18. mai startet hun i ny jobb som fiskepatolog.
05.06.18

Deler ut pris til masteroppgave om urfolk UiT har opprettet Árdnaprisen og vil kåre årets beste masteroppgave ved UiT med urfolk som tema. Premien er 10.000 kroner og festivalpass til Riddu Riđđu.
04.06.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser