Dette skjer ved ILP

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Seminar om åpen publisering og forskningsdatahåndtering (Alta)

Hvor: Alta bt1 - 1014
Når: 29.01.19 09:15

Pedagogikk kurs for undervisningsassistenter

Hvor: Teorifagsbygget 5.502 / 1.317
Når: 31.01.19 09:00

Alle arrangementer

Vil ha flere UiT-forskere til Frankrike

Det Norske Universitetssenter i Paris lokker med stipender for å få flere UiT-forskere til Frankrike. – Vi har hatt stor nytte av senteret, sier Linda Nesby i forskningsgruppen HAS.

22.01.19

Fant hverandre på faglig speed-date

Lærerstudent Magnus Jensen fant den perfekte skolen for feltarbeid til sin masteroppgave da han besøkte Mastertorget ved UiT Norges arktiske universitet.

17.01.19

– Uendelig mange grunner til å gi pris

Antonio Fábregas får utdanningsprisen 2018 ved HSL blant annet fordi han er god til å gi både tilbakemeldinger og fremovermeldinger. Else Grete Broderstad fikk årets forskerpris.

18.12.18

UiT har utdannet sine første lektorer i kunst og håndverk

Ti lærere har sikret kompetanseløft i kunst og håndverk-faget — i dag presenterer de masteren sin på utstilling.

05.12.18

Fagdidaktisk master i Kunst og håndverk - utstilling av praktiske arbeider

10 lærere videreutdanner seg til mastergrad i Kunst og håndverk og skal nå ha eksamensutstilling av egne praktiske arbeider.

28.11.18

Ny næringslivsmentor ved UiT

Daglig leder i NODA, Michele Widerøe, er ansatt som næringslivsmentor ved UiT. Målet er å minske avstanden mellom akademia, bedrifter og kommuner.

27.11.18