Velkommen til Institutt for samfunnsvitenskap
Hva skjer

2 neste arrangementer:

Guest lecture Philip Roberts: Spatial Justice and its Implications for Rural Studies

Hvor: Teorifagbygget hus 1 room 1.417
Når: 22.10.18 11:15

LIFE IS SO MANY PLACES - FILMSCREENING TWO PRICEWINNING ANTHROPOLOGICAL FILMS

Hvor: VERDENSTEATERET, TROMSØ
Når: 10.10.19 18:30

Alle arrangementer

Nyheter
Uvurderlig hjelp gjennom 200 år Det har vært spionanklager og henrettelser, men 200 år med norske konsuler i Nord-Russland og russiske i Nord-Norge handler først og fremst om uvurderlig hjelp for lokalbefolkning og næringsliv på begge sider av grensen. Fredag 19.oktober er dette tema på Stoltenberg-seminaret i Kirkenes.
17.10.18

Inviterer til debatt på tre steder samtidig Er vi aktuell, viktig og synlig? Tirsdag 25. september inviterer Fakultetet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning til debatt i Alta, Harstad og Tromsø. Samtidig.
24.09.18

Søndag: Møt forskeren som har laget digital dysleksitest Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest.
20.09.18

Hva kan barnevernet gjøre? Kan bruk av sosiale medier hjelpe barnevernet, og hvilke muligheter og begrensninger er det egentlig i barnevernets jobbhverdag i Norge?
19.09.18

Lær om dysleksi og delta i rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest. Årets «Utforsk UiT» byr også på droneflyving og rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan – med barn som dommere.
14.09.18

Delte prisen for beste masteroppgave Prisen for beste masteroppgave med et kjønnsrelatert tema, ble i år delt mellom Sarah Musubika og Pei Shan Loo.
31.08.18