Velkommen til Institutt for historie og religionsvitenskap

Aktuelle arrangement og nyheter

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Northern Reformations

Hvor: Tromsø
Når: 20.09.17 19.00

Alle arrangementer

Nyheter
Ministeren inviterer kommuner til speed-date med lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer alle kommunene i Troms og Finnmark til en speed-date med lærerstudenter fra UiT.
24.03.17

Humanioramelding med språk- og lærerfokus Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har fokus på lærerutdanning og språkferdigheter i Humaniorameldingen. Det er dekan Sonni Olsen glad for.
22.03.17

Humaniora-studenter vil ha tettere samarbeid med næringslivet Koblingene mellom jobb i næringslivet og de humanistiske fagene må bli tettere og mer synlig, mener studenter deltok på Peter F. Hjort-seminaret om Humaniora i endring.
15.03.17

Bidrar til å berge liv Med bakgrunn fra humanistiske fag får Heidi Lydersen jobbe med noe av det mest meningsfulle hun kan tenke seg: Å berge liv.
15.03.17

Erfaring som brobygger Hilde Sjurelv har jobbet både i privat og offentlig sektor. Statsviteren har vært ansatt og gründer – og viktigst av alt: Hun har opplevd medgang og motgang.
08.03.17

– Utenlandske kvinner i skjørt behandles annerledes Russiske kvinner bosatt i Finnmark lar være å bruke skjørt for å slippe horekommentarer og sextilbud, viser ny forskning fra UiT Norges arktiske universitet.
08.03.17