Velkommen til Institutt for arkeologi, historie, religionsvitenskap og teologi

Aktuelle arrangement og nyheter

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Populating Coastal Landscapes

Hvor: Alta
Når: 25.09.18 00:00

Alle arrangementer

Nyheter
HSL: 50 prosent økning i antall søkere 50 prosent flere ønsker å studere ved HSL-fakultetet. Barnehagelærerutdanningen og arkeologi har fått dobbelt så mange søkere i år.
19.04.18

Ny master i tysk skreddersydd læreryrket Lektorutdanningen ved UiT tilbyr fra høsten en helt ny master i tysk skreddersydd læreryrket.
20.03.18

UiT tilbyr kvensk som fag i lærerutdanningen Fra 2019 tilbyr UiT kvensk som eget fag i lærerutdanningen. Allerede fra høsten kan du starte på forkurs i det 300 år gamle språket.
16.03.18

Ministeren fornøyd med nytt NHO/UiT-samarbeid NHO Arktis og HSL-fakultetet skal jobbe sammen for å gi studenter kortere vei inn i næringslivet. Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø jubler.
07.03.18

Historisk heksejakt i moderne språk Nå kan du lese de originale rettsreferatene fra hekseprosessene i moderne språkdrakt.
– Det er viktig å huske hva systematisk maktmisbruk kan føre til, sier professor Liv Helene Willumsen.
11.01.18

Nytt tastatur til truede samiske språk Fra og med i dag kan alle sørsamer, lulesamer og enaresamer bruke datamaskiner til å skrive på eget språk like raskt og effektivt som på norsk eller engelsk.
22.12.17