Velkommen til Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Aktuelt ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Hva skjer

2 neste arrangementer:

CO2 Days

Hvor: Vitensenteret
Når: 13.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Fire ledere for fire år Den ene har hatt jobben før, den andre har samme jobb i dag. Den tredje kommer fra Universitetet i Oslo og den fjerde har hatt en lang karriere i Forsvaret. Alle blir de nå instituttledere i fire år.
23.11.17

HSL-ekspedisjon flytter til UB Mandag 27. november blir HSL-ekspedisjonen en del av den nye ekspedisjonstjenesten ved UB.
23.11.17

Skrekk og verdensrommet inntar Tromsø bibliotek Bibliotekstudentene ved UiT har tatt med seg både verdensrommet, skrekk og fly inn på Tromsø bibliotek og byarkiv.
15.10.17

Bryter Norge Grunnloven ved å utvinne olje? En historisk rettssak er på trappene: den norske staten er saksøkt av to miljøorganisasjoner for brudd på miljøparagrafen i Grunnloven for å åpne for ny oljevirksomhet. Hvilke sjanser har saksøkerne til å vinne fram?
12.10.17

Verdifokus ga stor suksess Fokus på lederskap og verdier ga Maksim I. Starostin suksess hele veien fra slagmarken og inn på Stalins kontor. Tirsdag ble Starostins krigsdagbok presentert under Forskningsdagene ved UiT i Kirkenes.
20.09.17

– Dette har jeg ventet på lenge Aldri før har det startet flere studenter på master i grunnskolelærerutdanning ved UiT. Allerede en halv time etter velkomsttalen var morgendagens lærere i gang med studiene.
16.08.17