Velkommen til Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Aktuelt ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Åpen rollespilldag

Hvor: Studentforeningen Imladris, SVHUM B0102
Når: 26.08.17 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Ba om leksehjelp fra ministeren Forskningen til Sabine Volley avslørte så store og tilfeldige forskjeller i leksepraksis at hun tok opp saken direkte med kunnskapsministeren.
29.05.17

Festivalfilm klar for TV Eva Joly håndplukket filmen til sin egen filmfestival og Erna Solberg ba om å få en kopi av den. Lørdag viser NRK UiT-filmen som kan forklare litt av bakgrunnen til at ungdom risikerer å dø i flukten over Middelhavet.
05.04.17

Vil at kommuner headhunter lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ønsker at distriktskommuner i nord skal headhunte lærerstudenter før de er ferdig utdannet.
03.04.17

Nye lærere kan få dekket halvparten av studielånet Starter du på lærerutdanning for 1.-7. trinn ved UiT i Tromsø eller Alta kan du få dekket inntil halvparten av studielånet om du tar deg jobb i Nord-Norge med master i lærerutdanning.
31.03.17

Ministeren inviterer kommuner til speed-date med lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer alle kommunene i Troms og Finnmark til en speed-date med lærerstudenter fra UiT.
24.03.17

Humanioramelding med språk- og lærerfokus Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har fokus på lærerutdanning og språkferdigheter i Humaniorameldingen. Det er dekan Sonni Olsen glad for.
22.03.17