Velkommen til Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Aktuelt ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Åpen rollespilldag

Hvor: Studentforeningen Imladris, SVHUM B0102
Når: 26.08.17 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
– Vi må ikke være så mistenksomme Professor Frederick de Armas fra University of Chicago mener at verdens ledere bør lese og lære av Miguel de Cervantes – og bytte ut mistro og mistenksomhet med nysgjerrighet og åpenhet.
27.06.17

– Viktig med et samarbeid mot øst Forskningsdiplomati spiller en viktig rolle i Kinas utenriks- og sikkerhetspolitikk. Det sier UiT-professor ved Institutt for samfunnsvitenskap.
27.06.17

Bedre enn verdens beste bok? 80 litteraturforskere kommer denne uken til UiT for å diskutere om verdens beste bok er 400 år gammel og har en helt som snakker norsk.
26.06.17

Får skryt for forskning, utdanning og samfunnsbidrag Det humanistiske fagområdet ved UiT får skryt av sin forskning, utdanning og sitt samfunnsbidrag i en fersk internasjonal evaluering i regi av Forskningsrådet.
23.06.17

Stor interesse for tysk språk og rock Da UiT inviterte til felles tyskdager med foredrag om tysk språk og rock kom 170 elever og lærere fra grunnskolen og den videregående skolen.
07.06.17

Bokhandlerpris til UiT-historiker Marianne Neerland Soleim mottar i dag bokhandelens sakprosapris for Operasjon asfalt. Kald krig om krigsgraver.
02.06.17