Velkommen til Institutt for kultur og litteratur
Hva skjer

2 neste arrangementer:

Cervantes in the North. International Conference 27-29 June, 2017

Hvor: UiT The Arctic University of Norway, Tromsø
Når: 27.06.17 09:00

Alle arrangementer

Nyheter
Nytt nummer i Sámi dieđalaš áigečála Sámi dieđalaš áigečála er et fagfellevurdert tverrfaglig vitenskapelig tidsskrift som publiserer artikler på samisk. Nytt nummer er ute nå.
01.07.16

Hva skjer 30. mars – 2. april I tillegg til utdeling av doktorgradsdiplomer og universitetets priser, inviterer årets årsfest til debatt: Har UiT en kultur for utvikling av eksellens?
29.03.16

Påske + krim = Norsk tradisjon Et snart 100 år gammelt PR-stunt og norsk hyttetradisjon har sammen skapt det  litteraturprofessor Michael Schmidt kaller et særnorsk fenomen: Påskekrim.
21.03.16

Hva skjer 11.- 21. mars Seminar om spesialpedagogikk, workshop om turisme i nord, markering av Kvenfolkets dag, russisk filmkveld og ny disputas. Ny spennende uke ved HSL-fakultetet.
14.03.16

– Vi lever i fortiden – nå Arkeolog-miljøet ved UiT får millionstøtte for å bli ledende i verden på samtidsarkeologi. En av tingene de skal se på er om det er mulig å legge fortiden bak oss.
09.03.16

Er flyktninger en trussel for likestillingen? Er mannlige flyktninger en trussel for norske kvinner og likestillingen? Forsker Mona Abdel-Fadil mener at den offentlige debatten er preget av både følelser og fabrikkerte historier.
07.03.16