Jonas Stein valgt inn i Akademiet for yngre forskere

Akademiet for yngre forskere (AYF) har nettopp tatt opp 12 nye medlemmer, og en av dem er stipendiat ved Institutt for samfunnsvitenskap, Jonas Stein.

10.10.19

Fagdidaktisk master i Kunst og håndverk - utstilling av praktiske arbeider

10 lærere videreutdanner seg til mastergrad i Kunst og håndverk og skal nå ha eksamensutstilling av egne praktiske arbeider.

28.11.18

Trives best i mellomrommet Han designet UiTs jubileumsutstilling Arv og er året Festspillprofil. Nå lager Joar Nango verdens første girjegumpi.
29.06.18

Hvordan skape innovasjon i integrering? Hvordan nordmenn og innvandrere bruker byene de bor i, blir en del av et stort forskningsprosjekt ved UiT. Et tilfeldig møte i Harstad gjorde Amani Osman og Anne Margrete Jacobsen til bestevenner.
27.06.18

11 bachelorprogram foreslås nedlagt Universitetsdirektøren har lagt fram sitt forslag til endringer i studieporteføljen. Blant 11 studier som foreslås nedlagt er tysk, fransk og russlandsstudier. Arkeologi og teologi er blant de som foreslås videreført.
18.11.16

Ny vannstenging ved Farmasibygget og Øvre og Nedre Lysthus Tromsø kommune stenger vanntilførsel onsdag 10. august klokken 20:00 til klokken 06:00 torsdag 11. august.
08.08.16