Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Operational Security in Digital Networks (lecture and practical seminar)

Hvor: E-0101; UiT Tromsø
Når: 20.02.17 10.15

BIO-8007 Coping with media

Hvor: NFH building
Når: 21.02.17 00.00

Alle arrangementer

Nyheter
Blir lest 900 ganger hver dag Temaet filosof Mathias Sagdahl skriver om er så populært at artiklene hans i snitt blir lest over 900 ganger – hver eneste dag.
14.02.17

Ber samisk ungdom bidra til å berge språket Rektor Anne Husebekk mener at flere samiske ungdommer må ta høyere utdanning for å sikre at morgendagens skolebarn skal få undervisning på samisk.
06.02.17

Oppdaget en verden av jobbmuligheter Et møte med en fremmed i New York fikk Siv Eli Vuolab til å si opp jobben for å ta en master i urfolksstudier ved UiT. Straks eksamen var ferdig, åpnet det seg en helt ny verden av jobbmuligheter.
06.02.17

– Polarfronten har forsvunnet I støyen som oppstod da Erna Solberg med et pennestrøk flyttet iskanten lengre nord og åpnet for mer oljeboring, forsvant polarfronten stille ut av offentlige dokumenter. Det forundrer samfunnsgeograf ved UiT, Berit Kristoffersen.
24.01.17

– Norge trenger dialog med russerne – Historien viser at det er klokt at Norge fører en balansepolitikk og investerer i dialogen med Russland, mener Kari Aga Myklebost, professor i historie ved UiT. Tirsdag møter hun utenriksminister Børge Brende til debatt under Arctic Frontiers.
23.01.17

Vil ha sykdomsblogger på pensum – Sykdomsblogger kan åpne døren til økt leseglede og spennende diskusjoner i den videregående skolen, mener lektor Lise-Mari Lauritzen. Mandag starter en stor konferanse om pasienthistorier ved UiT.
19.01.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook