Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

"Shut up and write" - seminar for MA studenter i språk og litteratur

Hvor: SV- og HUM-bygget: C-1007
Når: 23.10.17 09:00

Canvas opplæring i Alta

Hvor: Auditorium 1042
Når: 24.10.17 10:15

Alle arrangementer

Nyheter
– Det beste er å få vite hvordan livet som student er Elevene på Åpen dag var enige om hva de fikk størst utbytte av; å snakke med studentene selv.
17.10.17

Skrekk og verdensrommet inntar Tromsø bibliotek Bibliotekstudentene ved UiT har tatt med seg både verdensrommet, skrekk og fly inn på Tromsø bibliotek og byarkiv.
15.10.17

Bryter Norge Grunnloven ved å utvinne olje? En historisk rettssak er på trappene: den norske staten er saksøkt av to miljøorganisasjoner for brudd på miljøparagrafen i Grunnloven for å åpne for ny oljevirksomhet. Hvilke sjanser har saksøkerne til å vinne fram?
12.10.17

Sjå bilete av den sensasjonelle helleristinga Helleristninga av det som mest truleg er ein båt og som vart funne i Ballangen i Nordland i sommar, vekkjer oppsikt.
28.09.17

Ny faglig leder ved Senter for samiske studier Niklas Labba er ansatt som ny faglig leder for Senter for samiske studier (Sesam). Stillingen er en 4-årig åremålsstilling.
21.09.17

Verdifokus ga stor suksess Fokus på lederskap og verdier ga Maksim I. Starostin suksess hele veien fra slagmarken og inn på Stalins kontor. Tirsdag ble Starostins krigsdagbok presentert under Forskningsdagene ved UiT i Kirkenes.
20.09.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook