Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Russian Music in and around Chekhov: An Illustrated Talk

Hvor: SVHUM C-1004
Når: 27.03.17 10.15

Kurs i studieteknikk med Akademisk skrivesenter ved HSL (Mellomveien)

Hvor: Mellomveien 110: E.203
Når: 27.03.17 10.15

Alle arrangementer

Nyheter
Ministeren inviterer kommuner til speed-date med lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer alle kommunene i Troms og Finnmark til en speed-date med lærerstudenter fra UiT.
24.03.17

Humanioramelding med språk- og lærerfokus Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har fokus på lærerutdanning og språkferdigheter i Humaniorameldingen. Det er dekan Sonni Olsen glad for.
22.03.17

Humaniora-studenter vil ha tettere samarbeid med næringslivet Koblingene mellom jobb i næringslivet og de humanistiske fagene må bli tettere og mer synlig, mener studenter deltok på Peter F. Hjort-seminaret om Humaniora i endring.
15.03.17

Kan vi beskytte barn mot vold og overgrep? Barn utsettes dessverre for vold og overgrep. Hvem har ansvaret for å beskytte dem mot det, og hvordan kan man gjøre det? Det er tema for jusprofessor Lena Bendiksens foredrag på Lørdagsuniversitetet.
15.03.17

Bidrar til å berge liv Med bakgrunn fra humanistiske fag får Heidi Lydersen jobbe med noe av det mest meningsfulle hun kan tenke seg: Å berge liv.
15.03.17

Erfaring som brobygger Hilde Sjurelv har jobbet både i privat og offentlig sektor. Statsviteren har vært ansatt og gründer – og viktigst av alt: Hun har opplevd medgang og motgang.
08.03.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook