Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Årets julemiddag for HSL-fakultetet

Hvor: SVHUM-bygget/Teorifagskantina
Når: 18.12.18 13:30

Alle arrangementer

UiT har utdannet sine første lektorer i kunst og håndverk

Ti lærere har sikret kompetanseløft i kunst og håndverk-faget — i dag presenterer de masteren sin på utstilling.

05.12.18

Spår mer forbud mot ansiktsdekkende plagg

Flere og flere land har innført forbud mot ansiktsdekkende plagg i offentlige rom, og Norge innførte i august i år forbud mot slike plagg i undervisning. Men hva sier egentlig de internasjonale menneskerettighetene om disse forbudene?

29.11.18

Ny næringslivsmentor ved UiT

Daglig leder i NODA, Michele Widerøe, er ansatt som næringslivsmentor ved UiT. Målet er å minske avstanden mellom akademia, bedrifter og kommuner.

27.11.18

Studenter og undervisere går sammen om debatt om rettskartlegginga i Finnmark

Rettskartlegging av Finnmark debatteres heftig i media, nå sist om dommen i Gulgofjord-saken. Hva dreier saken seg om? På Det juridiske fakultetet går studenter og professorer i samerett sammen om å arrangere åpen debatt om temaet.

01.11.18

Karrieredag ved Institutt for språk og kultur trakk fulle hus

Onsdag 31. oktober gikk karrieredagen ved Institutt for språk og kultur av stabelen for første gang.

01.11.18

– Fortell om et fantastisk yrke!

UiT har fått 1.8 millioner kroner til å rekruttere flere til å ta lærerutdanning.
– Bruk pengene til å fortelle om et fantastisk yrke, oppfordrer lærerstudenter.

31.10.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook