Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

Nyheter
– Hamsun kom med et miljøvarsku Knut Hamsun advarte mot miljøproblemer skapt av et overdrevent forbruksfokus. Det kan vi lære av, mener litteraturprofessor Henning Howlid Wærp.
05.07.18

Reddet verden - litt Akademikerne ble låst inne og skulle diskutere seg fram til løsninger for å redde verden – litt. Etter tre timer ba 9 år gamle Felin Gürgens Gjærum om å få hjelpe dem. Litt.
30.06.18

Trives best i mellomrommet Han designet UiTs jubileumsutstilling Arv og er året Festspillprofil. Nå lager Joar Nango verdens første girjegumpi.
29.06.18

Workshop skaper vennskap Broderiverkstedet skulle skape en møteplass. – Resultatet ble vakker kunst, mener Harstad-ordfører Marianne Bremnes.
29.06.18

– Også mannegriser har krav på personvern #MeToo har snudd opp-ned på konsekvensene av varsling. Men vi må huske at også mannegriser har krav på personvern, mener Ann Therese Lotherington, professor og leder for Senter for kvinne- og kjønnsforskning ved UiT.
28.06.18

Hvordan skape innovasjon i integrering? Hvordan nordmenn og innvandrere bruker byene de bor i, blir en del av et stort forskningsprosjekt ved UiT. Et tilfeldig møte i Harstad gjorde Amani Osman og Anne Margrete Jacobsen til bestevenner.
27.06.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook