Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

* * * New Book Club! * * *

Hvor: Center for Peace Studies
Når: 18.06.19 00:00

Alle arrangementer

Fornemmelse for kjønn

Doktorgradskurset Fornemmelse for kjønn (SV-8055) vil bli arrangert den 11.–13. november 2019. Mer informasjon her.

05.06.19

– Verdens mest spennende grense

– Grensen mellom Russland og Norge er grenseløst spennende, mener UiT-forsker Bjarge Schwenke Fors. Nå skal han lede Barentsinstituttet ved UiT i Kirkenes.

29.05.19

De første masterstudentene i grunnskolelærerutdanning uteksaminert i Alta

Etterspørselen etter de nye masterutdannede lærerne er stor, og mange av dem velger å bli i Finnmark.

22.05.19

Et arktisk universitet på tur i sør

«Dette er et historisk øyeblikk». Slik starta dr Chirotaw, president ved Universitetet i Dilla i Etiopia, møtet med Senter for samiske studier 16. mai. Møtet i Dilla var den offisielle åpninga av det NORPART-finansierte samarbeidsprosjektet mellom institusjonene.

20.05.19

25 prosent flere søkere på fem år

8272 søkere har UiT Norges arktiske universitet som sitt førstevalg. De siste fem årene har søkertallet økt med 25 prosent.

25.04.19

Slik takler du skismurning og svigermor – 10 ekspertråd for påsken

Vi gleder oss til påskeferie, men i de norske påsketradisjonene lurer også farer og utfordringer! Her er ekspertenes beste råd til hvordan du skal overleve både skredfare, bakglatte ski, og ei uke på hytta med storfamilien.

12.04.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook