Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Invitation to GDAMS 2017: Current trends in military spending

Hvor: Nedre Lysthus -U-06
Når: 28.04.17 11.30

Kunstnersamtale med Britta Marakatt-Labba

Hvor: Ardna, UiT Norges arktiske universitet
Når: 02.05.17 12.00

Alle arrangementer

Nyheter
Festivalfilm klar for TV Eva Joly håndplukket filmen til sin egen filmfestival og Erna Solberg ba om å få en kopi av den. Lørdag viser NRK UiT-filmen som kan forklare litt av bakgrunnen til at ungdom risikerer å dø i flukten over Middelhavet.
05.04.17

Vil at kommuner headhunter lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ønsker at distriktskommuner i nord skal headhunte lærerstudenter før de er ferdig utdannet.
03.04.17

Nye lærere kan få dekket halvparten av studielånet Starter du på lærerutdanning for 1.-7. trinn ved UiT i Tromsø eller Alta kan du få dekket inntil halvparten av studielånet om du tar deg jobb i Nord-Norge med master i lærerutdanning.
31.03.17

Ministeren inviterer kommuner til speed-date med lærerstudenter Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer alle kommunene i Troms og Finnmark til en speed-date med lærerstudenter fra UiT.
24.03.17

Humanioramelding med språk- og lærerfokus Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen har fokus på lærerutdanning og språkferdigheter i Humaniorameldingen. Det er dekan Sonni Olsen glad for.
22.03.17

Humaniora-studenter vil ha tettere samarbeid med næringslivet Koblingene mellom jobb i næringslivet og de humanistiske fagene må bli tettere og mer synlig, mener studenter deltok på Peter F. Hjort-seminaret om Humaniora i endring.
15.03.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook