Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Canvas-kurs for ansatte ved ILP

Hvor: MV 110 Datalab C.111
Når: 24.04.18 08:00

Canvas-kurs for ansatte ved ILP

Hvor: MV 110 Datalab C.111
Når: 24.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
HSL: 50 prosent økning i antall søkere 50 prosent flere ønsker å studere ved HSL-fakultetet. Barnehagelærerutdanningen og arkeologi har fått dobbelt så mange søkere i år.
19.04.18

From dinner in Paris to Indigenous Citizenship and Education The Indigenous Citizenship and Education (ICE) project began as a conversation that took place over dinner, in Paris in 2014. Future members of the team were there, hoping to get funding for an EU project.
27.03.18

Ny master i tysk skreddersydd læreryrket Lektorutdanningen ved UiT tilbyr fra høsten en helt ny master i tysk skreddersydd læreryrket.
20.03.18

Jusprofessor om Nesseby-dommen: – I prinsippet videreføres det gamle Statskog-regimet – Jeg er overrasket over dommen. Finnmarkseiendommen er i stor grad blitt en etterlikning av det gamle Statskog-regimet som man ville bort fra med Finnmarksloven, sier jusprofessor ved UiT, Øyvind Ravna.
16.03.18

UiT tilbyr kvensk som fag i lærerutdanningen Fra 2019 tilbyr UiT kvensk som eget fag i lærerutdanningen. Allerede fra høsten kan du starte på forkurs i det 300 år gamle språket.
16.03.18

Ministeren fornøyd med nytt NHO/UiT-samarbeid NHO Arktis og HSL-fakultetet skal jobbe sammen for å gi studenter kortere vei inn i næringslivet. Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø jubler.
07.03.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook