Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning Lene Antonsen

Hvor: TEO H1 AUD 2
Når: 26.06.18 10:15

Disputas Lene Antonsen

Hvor: TEO H1 Aud 2
Når: 26.06.18 11:15

Alle arrangementer

Nyheter
Ny direktør ved HSL-fakultetet Frode G. Larsen blir ny fakultetsdirektør ved Fakultetet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning.
22.06.18

Sankthansaften fikk skylden for stygge barn Sankthansaften fikk skylden for unger som ble veldig syke eller ikke så vakre som forventet. På natten ble du sanndrømt og heksene fløy over himmelen.
22.06.18

UiT får ny gamme i Tromsø Til høsten kommer det en ny gamme på plass ved UiT Norges arktiske universitet.
14.06.18

Knutekunst ble til «Gledesplassen» Studentene fikk øve på knuter og resultatet ble en naturlekeplass som barnehageungene døpte «Gledesplassen».
13.06.18

155 elever konkurrerte på tyskdag ved UiT Hanne Fylkesnes har bestemt seg – hun vil bli lektor i tysk. I går var hun en av 155 videregående elever som deltok på en tyskdag ved UiT Norges arktiske universitet.
13.06.18

Er det greit å prioritere mellom flyktninger? Er det greit å si ja til noen flyktninger og nei til andre grunnet seksuell legning, religion eller andre kriterier? Torsdag kommer noen verdens fremste migrasjonsforskere til en åpen konferanse i Tromsø for å finne svaret.
12.06.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook