Velkommen til Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning

Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - cand.polit. Reni Jasinski Wright

Hvor: SVHUM B 1005
Når: 18.12.17 10:15

Disputas - cand. polit. Reni Jasinski Wright

Hvor: SVHUM B 1005
Når: 18.12.17 12:15

Alle arrangementer

Nyheter
Desse barna feira nytt samarbeid med Lucia-tog Eit heilt Lucia-tog med barnehagebarn gjekk inn i rådhuset for å feire at Tromsø kommune og UiT skal utvikle universitetsbarnehagar.
13.12.17

Næringslivsledere presenterte bok om skjønn i ledelse Redaktørene av boken Ledelse og skjønnsutøvelse – analyse, intuisjon og forhandlinger ba to næringslivsledere gi sin oppriktige mening om boken. Det ble både ros og ris.
11.12.17

Forskerpris til nytenkende arkeolog Bjørnar Olsen fikk i dag HSL-fakultetets ærespris for forskning for å være en nyskapende drivkraft i arkeologimiljøet lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Utdanningsprisen gikk til PPU-Yrkesfag.
08.12.17

Tilbyr BA med livsfilosofi og jobbpraksis Nå kan du studere filosofi, arkeologi eller russlandsstudier og samtidig få nyttig jobbpraksis.
05.12.17

Nytt lederteam ved HSL-fakultetet For første gang får HSL-fakultetet en prodekan med arbeidsted Alta.
01.12.17

Offisiell finsk 100-årsfeiring hos UiT Finland fyller 100 år i år og et UiT-seminar i ”den finske hovedstaden i Norge”, Vadsø, er en del av landets offisielle jubileumsprogram.
30.11.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook