Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Guest lecture Philip Roberts: Spatial Justice and its Implications for Rural Studies

Hvor: Teorifagbygget hus 1 room 1.417
Når: 22.10.18 11:15

SESAM Brown-bag seminar: Sámi reindeer herding from a business perspective

Hvor: Meeting room 2.228 Guovssu, Centre for Sami Studies
Når: 23.10.18 11:15

Alle arrangementer

Nyheter
Uvurderlig hjelp gjennom 200 år 200 år med norske konsuler i Nord-Russland og russiske i Nord-Norge er fortellingen om uvurderlig hjelp for lokalbefolkning og næringsliv på begge sider av grensen. Fredag 19.oktober er dette tema på Stoltenberg-seminaret i Kirkenes.
17.10.18

Forskning og kunst smelter sammen i ny utstilling I anledning 50-års jubileet til UiT, vises fotografier tatt av UiT-forskere og fotografer på Galleri Nord i Tromsø. Her kan du oppleve natur og kultur, med et kunstnerisk uttrykk.
06.10.18

Inviterer til debatt på tre steder samtidig Er vi aktuell, viktig og synlig? Tirsdag 25. september inviterer Fakultetet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning til debatt i Alta, Harstad og Tromsø. Samtidig.
24.09.18

Søndag: Møt forskeren som har laget digital dysleksitest Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest.
20.09.18

Hva kan barnevernet gjøre? Kan bruk av sosiale medier hjelpe barnevernet, og hvilke muligheter og begrensninger er det egentlig i barnevernets jobbhverdag i Norge?
19.09.18

Lær om dysleksi og delta i rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan Lurer du på om barnet ditt har dysleksi kan du søndag 23. september møte forskeren som har laget en digital dysleksitest. Årets «Utforsk UiT» byr også på droneflyving og rettssaken mot Kasper, Jesper og Jonatan – med barn som dommere.
14.09.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook