Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Frigjøringsjubileet 2019: Historiekonferanse

Hvor: Kirkenes
Når: 23.10.19 11:00

Canvas og studentaktiv læring

Hvor: Skype for Business: https://meet.s1.l.uhad.no/uit/meet/nora.maclaren/CKB3D3FY
Når: 23.10.19 12:15

Alle arrangementer

Ungdommen vil ha bråk

Har du noen gang hørt musikken som kommer fra tenåringens rom og lurt på hvordan de greier å nyte slikt støy? Det er akkurat sånn det skal være.

16.10.19

Har tatt spranget inn i podkastens verden

Nå kan du jevnlig få underholdende kunnskap fra UiT rett i øret. Flere fagmiljøer har nemlig startet egne podkaster.

11.10.19

Jonas Stein valgt inn i Akademiet for yngre forskere

Akademiet for yngre forskere (AYF) har nettopp tatt opp 12 nye medlemmer, og en av dem er stipendiat ved Institutt for samfunnsvitenskap, Jonas Stein.

10.10.19

Inger Birkelund fikk internasjonal pris

Reiselivsmentor Inger Birkelund fikk pris for sitt interregprosjekt "Our Stories."

20.09.19

Inviterer til populær forskningsfest

Forskningsdagene er her igjen, og UiT deltar på mange av sine studiesteder i nord. Et stadig større publikum ønsker å oppleve forskning på en ny, interaktiv og spennende måte. Jakt på stjernestøv, pub-foredrag og Utforsk UiT for hele familien er bare noe av det du kan være med på i år.

18.09.19

Knausgård begikk "fadermord" på Hamsun – slik Hamsun gjorde overfor Ibsen

Knausgård beskyldte Hamsun for å lide av stormannsgalskap og å ha et barnslig behov for å “vise hva han kan” – men modererte kritikken etter selv å ha å ha utgitt Min kamp-serien.

16.09.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook