Aktuelle hendingar og nyheitsstoff frå HSL-fakultetet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - Bjarge Fors

Hvor: SVHUM E0101
Når: 25.02.19 10:15

Alle arrangementer

Trump wall might isolate Norway too

– President Trump is declaring a national emergency in order to build what he sees as a his “political monument” along the Mexican border, a decision which will also affect Norway and the Arctic, says Marc Lanteigne, expert on foreign security issues and political science at UiT The Arctic University of Norway.

15.02.19

På topp år etter år

Jus og medisin ved UiT topper fremdeles listen over studieprogram med mest fornøyde studenter i landet. Fysioterapi, psykologi og luftfartsfag skårer også høyt hos UiT-studentene.

12.02.19

GENI-master endorsed by UArctic

This is the highest rating a master program can get, and has only been given out once before in the history of the circumpolar organization.

08.02.19

Idrettens betydning for samisk identitet

Det sies at livet er morsommere for de som liker sport. Idretten er samlende og skaper fellesskap, så hva har Samisk Idrettsforbund betydd for den samiske identitetsbyggingen?

06.02.19

Dette har parkeringspengene ved UiT blitt brukt til

Høsten 2015 ble det innført avgiftsparkering på UiTs arealer i Breivika. Siden da har fem kroner i timen for parkering generert 16,7 millioner kroner, og disse er øremerket tiltak for å fremme miljøvennlig transport. Hva har blitt gjort?

31.01.19

Vil ha flere UiT-forskere til Frankrike

Det Norske Universitetssenter i Paris lokker med stipender for å få flere UiT-forskere til Frankrike. – Vi har hatt stor nytte av senteret, sier Linda Nesby i forskningsgruppen HAS.

22.01.19

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Følg Helsefak på Facebook