Aktuelt og nyheter fra Institutt for teknologi og sikkerhet

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Disputas - Master of Science Erkka Petteri Heino

Hvor: Lassegrotta, UNIS
Når: 18.12.19 13:15

Skrivekurs for bachelorstudenter

Hvor: Medisin og helsefagbygget 2: U.09.301, Aud. Cerebellum
Når: 10.01.20 10:15

Alle arrangementer

Tidligere NASA-astronaut kommer til UiT

31. oktober arrangerer Fakultet for naturvitenskap og teknologi Space Day for alle som er interesserte i hva som beveger seg i romfarten.

23.10.19

Flyr elektrisk inn i fremtiden

De er små og lette, men bærer fremtiden med seg. Norges to eneste operative el-fly skal sette UiT Norges arktiske universitet i fremsetet når det gjelder forskning og utvikling av elektrisk luftfart.

04.10.19

Norges to neste el-fly er ankommet Bardufoss

Skal teste mulighetene elektriske fly i nordnorsk klima: Målet er å få vellykket infrastruktur for miljøvennlig flyving.

27.09.19

Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter

Mandag 3. juni 2019 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2018/-19 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges arktiske universitet.

16.03.19

Nautikkstudenter på utplassering på "Anna Rogde" ved studiestart

UiT har inngått avtale med Sør Troms Museum som drifter skonnerten "Anna Rogde" for utplassering av nautikk studenter. Allerede ved studiestart 1. semester vil studentene få muligheten til å være med 1 uke ombord for opplæring i grunnleggende sjømannskap.

21.02.19

Oppstart av ny maritim utdanning

Universitetet i Søraust-Noreg, NTNU, UiT Noregs arktiske universitet og Høgskulen på Vestlandet får tilby ein ny maritim bachelorutdanning, spesialtilpassa søkarar med toårig maritim fagskule.

17.12.18