Hva skjer

Hvor: Tromsø
Når: 22.06.20 00:00

Alle arrangementer

I front på helse og kunstig intelligens

Forskerne i maskinlæringsgruppa ved UiT har fått til sammen 30 millioner kroner til to nye prosjekter. Dermed kan UiT og UNN fortsette å flytte den internasjonale forskningsfronten innen kunstig intelligens og maskinlæring mot helsesektoren.

14.01.20

Norges første Facebook-stipend til UiT-forskere

Maskinlæringsgruppa ved UiT får penger fra Facebook til å forske på «fake news» og kommentarfeltene i sosiale medier. Det er første gang Facebook bevilger penger til forskning i Norge.

11.12.19

Tidlegare NASA-astronaut kjem til UiT

31. oktober arrangerer Fakultet for naturvitskap og teknologi Space Day for alle som er interesserte i kva som beveg seg i romfarten.

23.10.19

UiT-forsker med gjennombrudd: Modell kan forutsi omfanget av dengue-epidemier

Nå kan helsemyndighetene i rammede land bli bedre rustet til å ta vare på befolkningen når epidemier som dengue slår til. Matematikk var løsningen!

07.06.19

Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter

Mandag 3. juni 2019 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2018/-19 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges arktiske universitet.

16.03.19

Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN) grant awarded

Starting in 2019 the Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Networks consortium grant “Polynomial Optimization, Efficiency through Moments and Algebra” (POEMA)  will explore methods from mathematical optimisation which can be used to model real world applications.

18.12.18