Aktuelt og nyheter fra Institutt for informatikk

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Rektors sommerfest

Hvor: MH-bygget Lysgården
Når: 20.06.18 13:00

Alle arrangementer

Nyheter
Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter Mandag 4. juni 2018 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2017/-18 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges Arktiske universitet.
03.06.18

Spring 2018: Master's exams in Computer Science During May / June the Department of Computer Science arrange Master's degree exam in computer science for Mike Voets, Nina Angelvik and Roberth Hansen.
23.05.18

Guest lecture: "Energy Informatics: Enabling Sustainable Energy Use" - Professor Frank Eliassen, Department of Informatics, UiO Professor Frank Eliassen, Institutt for informatikk, Universitetet i Oslo, vil holde en gjesteforelesning torsdag 3. mai 2018 kl 11:15. Sted: Store Aud (B302), Realfagsbygget, Campus Tromsø.
19.04.18

UiT har landets mest fornøyde studenter i informasjons- og datateknologi Resultater fra Studiebarometeret for 2017 viser at masterstudentene ved informasjons- og datateknologi ved UiT Norges arktiske universitetet er de mest fornøyde i landet.
23.03.18

Landets beste studie i informasjons- og datateknologi Det 5-årig masterprogrammet i Informatikk, altså sivilingeniørstudiet ved Universitetet i Tromsø, er av Tekna kåret til landets beste studie i Informasjons- og datateknologi!
22.03.18

Programmering i skolen Informatiker Bjørn Fjukstad skriver reisebrev fra verdens største konferanse der programmering i skolen er tema.
13.03.18

Værtjenesten ved IFI: Værtjenesten ved IFI