Aktuelt og nyheter fra Institutt for informatikk

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Julelunsj IFI

Hvor: St.-Elisabeth (Mellomveien 50)
Når: 15.12.17 14:00

CO2 Days

Hvor: Vitensenteret
Når: 13.04.18 10:00

Alle arrangementer

Nyheter
Nå skal luftforurensingen i Nord-Norge kartlegges Og det av realfagselever ved videregående skoler i landsdelen. Lærerne som deltar i prosjektet var denne uken samlet til felles kurs.
07.11.17

Introduction to cloud computing and the Azure Datalake - Two guest lectures by Tor Kreutzer and Jan-Ove Karlberg, Microsoft Tor Kreutzer is a software engineer at Microsoft. He completed his M.S in computer science in 2012, and started working for Microsoft in 2013. Tor has since worked directly with many of Microsofts cloud environments, including SharePoint, O365 and Azure. Tor lives and works i Tromsø.
11.10.17

Vil ha flere jenter inn i teknologiyrke: – Det er veldig viktig 160 fjerdeklassinger fikk lære om programmering og koding under årets Girl Tech-arrangement. Målet er å inspirere jenter inn i teknologiyrket ( NRK Troms).
27.09.17

Oppstart av høstens Kodeklubb Denne uka var det oppstart av høstens Kodeklubb på Institutt for Informatikk! Det arrangeres to kurs i høst - et for nybegynnere og et for viderekommende.
14.09.17

Reactive programming guest lectures by Dag Brattli, Senior Software Engineer at Microsoft Dag Brattli is a Senior Software Engineer within Outlook and Office 365 at Microsoft where he currently focus on reactive services and analytics. He holds a masters degree from the Department of Computer Science at the Arctic University of Tromsø. He is the author of the Reactive Extensions library for Python (RxPY).
04.09.17

Værtjenesten ved IFI: Værtjenesten ved IFI