Aktuelt og nyheter fra Institutt for informatikk

Hva skjer

2 neste arrangementer:

NT-fak lunsjseminar

Hvor: Store Aud, Realfagbygget
Når: 09.05.18 12:00

Alle arrangementer

Nyheter
Guest lecture: "Energy Informatics: Enabling Sustainable Energy Use" - Professor Frank Eliassen, Department of Informatics, UiO Professor Frank Eliassen, Institutt for informatikk, Universitetet i Oslo, vil holde en gjesteforelesning torsdag 3. mai 2018 kl 11:15. Sted: Store Aud (B302), Realfagsbygget, Campus Tromsø.
19.04.18

UiT har landets mest fornøyde studenter i informasjons- og datateknologi Resultater fra Studiebarometeret for 2017 viser at masterstudentene ved informasjons- og datateknologi ved UiT Norges arktiske universitetet er de mest fornøyde i landet.
23.03.18

Landets beste studie i informasjons- og datateknologi Det 5-årig masterprogrammet i Informatikk, altså sivilingeniørstudiet ved Universitetet i Tromsø, er av Tekna kåret til landets beste studie i Informasjons- og datateknologi!
22.03.18

Programmering i skolen Informatiker Bjørn Fjukstad skriver reisebrev fra verdens største konferanse der programmering i skolen er tema.
13.03.18

VGS-elever med svevestøvprosjekt Elevene deltar i et prosjekt i regi av Skolelaboratoriet i realfag og teknologi, med stipendiat Bjørn Fjukstad og masterstudent Fredrik Høysether Rasch i spissen.
31.01.18

Værtjenesten ved IFI: Værtjenesten ved IFI