Velkommen til Institutt for geovitenskap

Aktuelt og nyheter ved Institutt for geovitenskap

Hva skjer

2 neste arrangementer:

NT-fak lunsjseminar

Hvor: Store Aud, Realfagbygget
Når: 22.03.18 11:15

NT-fak lunsjseminar

Hvor: Store Aud, Realfagbygget
Når: 26.04.18 11:15

Alle arrangementer

Nyheter
«Jakten på den forsvunne is» på Tromsø Museum To av stipendiatene ved IG, Lis Allaart og Ingrid Leirvik Olsen, har laget en utstilling som nå kan sees i «Vitenskapet» på Tromsø Museum.
13.02.18

Nansen Poster Award tildelt Emmelie Åström Emmelie Åström, PhD-stipendiat ved Senter for arktisk gasshydrat, miljø og klima (CAGE) ble tildelt førsteprisen Nansen Poster Award under Arctic Frontiers-konferansen i Tromsø.
29.01.18

Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter Mandag 4. juni 2018 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2017/-18 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges Arktiske universitet.
17.01.18

Sikrere målinger av rasutsatte fjell Ustabile fjellpartier som Nordnesfjellet i Storfjord og Gámanjunni 3 i Manndalen kan nå følges med større presisjon.
16.01.18

Siver det gass ut fra Snøhvitfeltet? Nei, ikke i nyere tid sier forsker.
08.01.18

«Kronprins Haakon» gir mange nye muligheter Det nye forskningsfartøyet gir fantastiske muligheter for polarforskerne ved UiT Norges arktiske universitet.
02.01.18

Abonnèr på nyheter fra IG!