Aktuelt og nyheter ved Institutt for geovitenskap

"Takk for innsatsen, Johan Ruud!"

Professor Jan Sverre Laberg ser tilbake på mer enn 40 års toktvirksomhet for forskningsfartøyet "Johan Ruud", et skip som nå er blitt "pensjonist".

23.12.19

Kantina på Naturfagbygget er historie

Når studentene reiser hjem og julefreden gradvis senker seg, har kantina på Naturfagbygget alltid holdt stengt i tiden før og etter høytiden. Men siden bygget skal totalrenoveres i 2020, ble siste åpningsdag sist torsdag en spesiell dag.

19.12.19

Avskjedsmarkering for Mélanie Forien

Førsteamanuensis Mélanie Forien slutter ved IG, og reiser tilbake til sitt hjemland Frankrike for en ny stilling. Dette ble markert med taler, gaver og kaker på Naturfagbygget sist mandag.

17.12.19

Institutt for geovitenskap og iEarth blir Senter for fremragende utdanning

I dag kunngjorde Iselin Nybø, Forsknings- og høyere utdanningsminister, de nye Sentrene for fremragende utdanning. Konsortiet iEarth, hvor Institutt for geovitenskap deltar, gikk helt til topps.

12.12.19

Andreia Plaza-Faverola wins Award for Women in Geosciences

Congratulations to Andreia Plaza-Faverola for winning the "Else-Ragnhild Neumann Award for Women in Geosciences" 2019. This award goes to women who through PhD or postdoctoral work have made a significant contribution to research in the field.

25.11.19

Her er vinnarane av UiT sine sentrale prisar

Åtte tilsette og eit forskingsmiljø fekk i dag vel fortent heider og ære for sin mangeårige innsats på ulike felt.

20.11.19

Abonnèr på nyheter fra IG!