Velkommen til Institutt for geovitenskap

Aktuelt og nyheter ved Institutt for geovitenskap

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Den store kunnskapsjakten: Utforsk UiT!

Hvor: Campus Tromsø
Når: 22.09.17 11:00

Alle arrangementer

Nyheter
På tokt for leting etter naturlige lekkasjer av hydrokarboner Forskerne i NORCRUST, blant annet flere fra CAGE, la denne uken ut på tokt for å undersøke havbunnen utenfor Lofoten og Vesterålen. Her skal de blant annet spore opp lekkasjer i to undersjøiske juv.
10.08.17

Statoil rekrutterer nyutdannede Statoil har en ny rekrutteringskampanje på gang for ferdigutdannede, og det blir to annonseringer for områdene Norge, Danmark, Storbritannia, Brasil og Algerie.

Posting 1: 14. juli - 31. august, posting 2: 4. oktober - 31. oktober.

Følg med på Statoils karrieresider.
05.07.17

Kupler av frossen metan kan varsle om nye utblåsninger Flere store kupler av frossen metan har blitt kartlagt på havbunnen i Arktis. De kan være forhåndsvarsler om kraftige metanutblåsninger som tidligere har skapt enorme kratre i nabolaget.
06.06.17

Ida Sundvor Opstad ble kåret til beste masterkandidat 2016 Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved NT-fakultetet fikk Ida Sundvor Opstad overrakt diplom og en sjekk på kr 10 000.
02.06.17

Erland Lebesbye fikk studentenes undervisningspris Studentene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi delte ut pris til den beste underviseren ved fakultetet.
02.06.17

Metanutblåsning dannet enorme kratre på havbunnen i Arktis Kilometer-brede kratre på havbunnen i Arktis ble dannet av betydelig utblåsning av klimagassen metan, ifølge en ny studie i Science.
01.06.17