Velkommen til Institutt for geovitenskap

Aktuelt og nyheter ved Institutt for geovitenskap

Hva skjer

Nyheter
Opprykk til professor Stefan Buenz er gitt opprykk fra førsteamanuensis til professor ved Institutt for geovitenskap.
05.10.17

IG viste mineraler på stand under «Utforsk UiT» Temaet for årets Forskningsdager er «Verdier» og hva kunne passet bedre enn at Institutt for geovitenskap deltok med å formidle kunnskap om mineraler.
27.09.17

Norsk Geologisk Ordbok til studentene Det er blitt en tradisjon hos Institutt for geovitenskap at studentene på innføringskurset i geologi får utdelt Norsk Geologisk Ordbok, i år for fjerde året på rad.
25.09.17

Fra master i geologi til egen bedrift I 2015 fullførte Joakim Andre Olsen og Herman Olaussen Hermansen sine masterstudier i geologi ved UiT Norges arktiske universitet. Januar 2017 stiftet de selskapet Arktisk Geotek DA med base på Storslett i Nordreisa kommune.
20.09.17

Første deltakere på kurs i grunnundersøkelse, geoteknikk og fundamenteringsmetoder Denne høsten er første gang Institutt for geovitenskap tilbyr GEO-6001 Kurs i grunnundersøkelse, geoteknikk og fundamenteringsmetoder, et videreutdanningskurs i samarbeid med Byggmesterforbundet.
14.09.17

Åpning av sykkelskuret ved Naturfagbygget I strålende solskinn var det fredag offisiell åpning av det nye sykkelskuret ved Naturfagbygget, med taler, musikk og servering. De fremmøtte kunne samtidig ta en nærmere kikk på en «kunstnerisk utsmykning» utenom det vanlige.
11.09.17