Aktuelt og nyheter ved Institutt for geovitenskap

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - Master of Science Marcel Lahrberg

Hvor: Auditorium 1.022, Teknologibygget
Når: 11.12.19 10:15

Alle arrangementer

Andreia Plaza-Faverola wins Award for Women in Geosciences

Congratulations to Andreia Plaza-Faverola for winning the "Else-Ragnhild Neumann Award for Women in Geosciences" 2019. This award goes to women who through PhD or postdoctoral work have made a significant contribution to research in the field.

25.11.19

Her er vinnarane av UiT sine sentrale prisar

Åtte tilsette og eit forskingsmiljø fekk i dag vel fortent heider og ære for sin mangeårige innsats på ulike felt.

20.11.19

Fullt hus under Nettverksdagen

Sist torsdag var det endelig klart for den første Nettverksdagen ved Institutt for geovitenskap, et tiltak som ble gjort på direkte respons fra studentenes ønsker om mer kontakt med næringslivet. Med over 100 påmeldte studenter og ansatte, og 18 bedrifter – hvorav en deltok på Skype – ble det fullt hus på Naturfagbygget.

25.09.19

Norsk Geologisk Ordbok delt ut i dag

Tradisjonen tro, for sjette året på rad fikk studentene på innføringskurset i geologi utdelt Norsk Geologisk Ordbok.

05.09.19

Matthias Forwick forfremmet til professor

Institutt for geovitenskap gratulerer Matthias Forwick med opprykk til professor!
Det som bare skulle være et utvekslingsopphold ved UiT i 1997, viste seg å bli starten på en lang, faglig reise fram til i dag.

02.09.19

Petroleum Experts Limited donates MOVE software licenses to UiT

Petroleum Experts Ltd (Petex) has kindly donated 10 licenses of the MOVE Suite software including Petex’s Network Licensing Manager (HARDLOCK) to UiT - The Arctic University of Norway with an equivalent value of £1.5 million. The software will be used to support postgraduate research projects at the Department of Geosciences, UiT.

30.08.19

Abonnèr på nyheter fra IG!