Aktuelt ved Institutt for fysikk og teknologi

Hva skjer

Nyheter
Styrker romforskningen ved UiT Det nye EISCAT_3D-prosjektet vil styrke forskningen innen rom- og geofysikk ved UiT Norges arktiske universitet. Finansieringen av radaren som skal bygges i Skibotn i Troms er nå sikret, og første byggetrinn kan iverksettes.
13.06.17

Internasjonal interesse for nanoskopi UiT-professor Balpreet Singh Ahluwalia sin forskning på nanoskopi vekker oppsikt internasjonalt. Forskningsinstitusjonen A*Star i Singapore ønsker nå et samarbeid med forskeren. Se video!
03.06.17

Ida Sundvor Opstad ble kåret til beste masterkandidat 2016 Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved NT-fakultetet fikk Ida Sundvor Opstad overrakt diplom og en sjekk på kr 10 000.
02.06.17

Erland Lebesbye fikk studentenes undervisningspris Studentene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi delte ut pris til den beste underviseren ved fakultetet.
02.06.17

De nominerte til årets undervisningspris er klar Vurderingskomitéen for årets utdeling av Undervisningsprisen ved Fakultet for Naturvitenskap og teknologi har fullført sitt arbeid. De har plukket ut 14 nominerte til undervisningsprisen ved NT-fak.
30.05.17

Gavepakke på 18 millioner til UiT og Finnfjord AS UiT Norges arktiske universitet og Finnfjord AS får over 18 millioner kroner fra staten og fylket for å oppskalere prosjektet der kiselalger «fores» med fabrikkrøyk fra smelteverket.
09.05.17