Aktuelt ved Institutt for fysikk og teknologi

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - Master of Science Miriam Khider

Hvor: Auditorium 1.022 Teknologibygget
Når: 21.10.19 14:15

Disputas - Master of Science Miriam Khider

Hvor: Auditorium 1.022 Teknologibygget
Når: 22.10.19 10:15

Alle arrangementer

Får studere romfysikk på Hawaii via prestisjestipend

Aurora Helgeland og Kassi Klepper er blant de heldige studentene som vant Fulbright stipend. 1. oktober er det ny søknadsfrist. Skal du søke?

27.09.19

Romfysikk-studenter brukte ferien på sommerskole i Canada

Sommer betyr ikke reker og bading for alle. For noen er det en perfekt anledning til å bygge en satellitt og sende den ut i verdensrommet. Fra Canada.

21.08.19

Tuomas Heiskanen ble kåret til beste masterkandidat 2018

Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi fikk Tuomas Heiskanen overrakt blomster og en sjekk på kr 10 000.

27.06.19

- Må ufarliggjøre realfagene

- Vi har en jobb med å ufarliggjøre realfagene for jenter, sier universitetslektor Carita Eira Varjola ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi (NT-fak). Mandag ble hun tildelt Studentenes Undervisningspris for fremragende undervisning ved fakultetet.

04.06.19

Vant pris for beste artikkel fra International Medical Informatics Association

Karl Øyvind Mikalsen disputerte i februar 2019 for PhD-graden med avhandlingen «Advancing Unsupervised and Weakly Supervised Learning with Emphasis on Data-Driven Healthcare» utført ved forskningsgruppa for maskinlæring ved UiT. Arbeidet har vakt internasjonal oppmerksomhet.

30.05.19

Bør klimaforskere reise mindre med fly?

Du reiser halve kloden rundt for å gjøre feltarbeid i Antarktis og til USA for å samarbeide med andre forskere. Men bør du kanskje tenke deg litt om før du melder deg på den klimakonferansen i Abu Dhabi?

27.05.19