Aktuelt ved Institutt for fysikk og teknologi

Hva skjer

2 neste arrangementer:

50 år med nordljoset

Hvor: Store Aud, Realfagbygget
Når: 22.02.18 11:15

NT-fak lunsjseminar

Hvor: Store Aud, Realfagbygget
Når: 22.03.18 11:15

Alle arrangementer

Nyheter
Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter Mandag 4. juni 2018 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2017/-18 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges Arktiske universitet.
17.01.18

«Kronprins Haakon» gir mange nye muligheter Det nye forskningsfartøyet gir fantastiske muligheter for polarforskerne ved UiT Norges arktiske universitet.
02.01.18

Disse får penger fra Tromsø forskningsstiftelse Eva-Stina Edholm, Jana Jágerská, Alexander Tøsdal Tveit og Cordian Riener fikk tildelt til sammen 45 millioner kroner under årsmarkeringen til Tromsø forskningsstiftelse.
23.11.17

Birkelands bilder og nordlysinstrumenter er kommet i monter De første nordlysbildene som Birkeland tok, og måleinstrumentene han brukte i forskningsarbeidet, er nå utstilt i VitenSkapet mellom første og andre etasje på Tromsø Museum
24.10.17

ERC Starting Grants 2017 – prosjekt eksempler Forskertalentet Jana Jágerská ved IFT, har blitt tildelt European Research Council starting grant. Nå har prosjektet hennes «sCENT» blitt omtalt i pressemelding fra ERC.
11.09.17

EISCAT_3D – nå starter byggingen av det nye millionanlegget Startskuddet for byggingen av EISCAT_3D forskningsinfrastruktur i Skibotn i Troms markeres 7. september. I slutten av 2021, står anlegget ferdig som kan hjelpe oss til bedre å forstå atmosfæren.
05.09.17