Aktuelt ved Institutt for fysikk og teknologi

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - Master of Science Marcel Lahrberg

Hvor: Auditorium 1.022, Teknologibygget
Når: 11.12.19 10:15

Disputas - Master of Science Marcel Lahrberg

Hvor: Auditorium 1.022, Teknologibygget
Når: 11.12.19 12:15

Alle arrangementer

Delte ut 66,8 millioner kroner

Idretten preget årsmarkeringen til TFS, men også unge lovende forskningsledere fikk muligheten til å skinne.

13.11.19

Tidligere NASA-astronaut kommer til UiT

31. oktober arrangerer Fakultet for naturvitenskap og teknologi Space Day for alle som er interesserte i hva som beveger seg i romfarten.

23.10.19

Får studere romfysikk på Hawaii via prestisjestipend

Aurora Helgeland og Kassi Klepper er blant de heldige studentene som vant Fulbright stipend. 1. oktober er det ny søknadsfrist. Skal du søke?

27.09.19

Romfysikk-studenter brukte ferien på sommerskole i Canada

Sommer betyr ikke reker og bading for alle. For noen er det en perfekt anledning til å bygge en satellitt og sende den ut i verdensrommet. Fra Canada.

21.08.19

Tuomas Heiskanen ble kåret til beste masterkandidat 2018

Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi fikk Tuomas Heiskanen overrakt blomster og en sjekk på kr 10 000.

27.06.19

– Må ufarliggjøre realfagene

– Vi har en jobb med å ufarliggjøre realfagene for jenter, sier universitetslektor Carita Eira Varjola ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi (NT-fak). Mandag ble hun tildelt Studentenes Undervisningspris for fremragende undervisning ved fakultetet.

04.06.19