Aktuelt ved Institutt for fysikk og teknologi

Nyheter
Robert Jenssen fikk studentenes undervisningspris Studentene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi delte ut pris til den beste underviseren ved fakultetet.
05.06.18

Torgeir Brenn ble kåret til beste masterkandidat 2017 Under den høytidelige avslutningsseremonien for masterkandidatene ved NT-fakultetet fikk Torgeir Brenn overrakt diplom og en sjekk på kr 10 000.
04.06.18

Avslutningsseremoni for mastergradsstudenter Mandag 4. juni 2018 arrangeres det en høytidelig avslutningsseremoni for mastergradskandidater i realfag og teknologi som er uteksaminert i løpet av studieåret 2017/-18 ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi, UiT Norges Arktiske universitet.
03.06.18

Kan klimaendringer måles i den øvre atmosfære? Lindis Merete Bjoland har lett etter menneskeskapte endringer i ionosfæren ca 110 km over bakkenivå.
08.05.18

Radarmålinger gir 3D-kart av snø og is Havis og isbreer i polområdene kan nå kartlegges – ikke bare i utbredelse, men også i dybden.
13.04.18

Tenk strategisk når du søker ordninger i Horisont 2020 Balpreet Singh Ahluwalia fikk ERC Starting Grant som fersk forsker ved UiT - Norges arktiske universitet. Han har utviklet et supermikroskop og fått ERCs "Proof of Concept" til kommersialisering. Nå ser han til Samfunnsutfordringer-pilaren i Horisont 2020, der mulighetene til å lykkes er større – og finansieringen god.
13.04.18