Nyheter
Kjære alle sammen og velkommen til nytt semester! En liten hilsen fra Dekanen ved NT- fakultetet
16.08.18

Det står skrevet i sand Ikke alt som er skrevet i sand viskes ut, geologistudentene kunne spore tusen år gamle prosesser i sandavsetningene på Breivikeidet
23.06.17

UiT med i nytt Senter for fremragende forskning – Tildelinga er en stor tillitserklæring, mener professor Kenneth Ruud, som sammen med UiO skal lede et nytt Senter for fremragende forskning (SFF).
15.03.17

Vet du ha hva natthimmellys er? Om du ikke gjør det, er du i så fall ikke alene. Men dette relativt ukjente himmelfenomenet har vært viktig i Silje Eriksen Holmen sin kartlegging av temperatur i atmosfæren over Arktis.
31.01.17

Ny maritim doktorgradsutdanning De fleste ulykker til sjøs skyldes menneskelig svikt. Dette er en viktig drivkraft for opprettelsen av et nytt doktorgradsprogram innen nautiske operasjoner.
08.09.16

Deltar på oljemessa med arktisk kunnskap UiT sender en delegasjon til oljemessa i Stavanger. – Markedet er i endring. Kanskje blir det mer fokus på fornybar energi, sier Kristine Lind-Olsen i SESiNOR.
26.08.16