Velkommen til Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Nyheter fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Sjekk energiproduksjonen på taket av Realfagsbygget!
Nå produseres det strøm fra 19 solcellepanel og resultatet kan du avlese i følgende lenke:

Dagens energiproduksjon

Ombygging pågår:

Renovasjon av underetasjen i A-fløyen på Realfagsbygget

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Kurs i informasjonskompetanse - NT-fak

Hvor: Store auditorium (B302), Realfagbygget
Når: 15.08.18 14:15

Alle arrangementer

Nyheter
Antibiotika virket igjen «Gamle» antibiotika er igjen med i kampen mot infeksjoner forårsaket av resistente bakterier– takket være et hjelpemolekyl laget på laboratoriet ved UiT-Norges arktiske universitet.
22.06.18

Utforsket havbunnen nord og sør for Svalbard Amando Lasabuda ved UiT har forsket på hvordan jordskorpa under Barentshavet er utformet over de siste 65 millioner år.
20.06.18

Glade prisvinnere hedret på Rektors sommerfest I mange år har de holdt høy kvalitet og gjort en stor innsats på sine felt, og i dag fikk de velfortjente priser.
20.06.18

Vil løse globale utfordringer sammen Forskningen ved Senter for fornybar energi (ARC) ved UiT kan komme befolkningen i Alaska og Canada til gode. Se video i saken!
12.06.18

Internasjonalt forskningssamarbeid i Arktis Torsdag reiser norske og utenlandske forskere på Outreach-tokt til Svalbard.  Ombord på forskningsfartøyet "Helmer Hanssen" samles de for å diskutere internasjonalt forskningssamarbeid i Arktis.
05.06.18

Robert Jenssen fikk studentenes undervisningspris Studentene ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi delte ut pris til den beste underviseren ved fakultetet.
05.06.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Filmer fra NT-fak (Youtube)