Velkommen til Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Nyheter fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Teknologibygget ble tatt i bruk ved semesterstart høst 2014. Her er Institutt for ingeniørvitenskap og sikkerhet med fly- og båtsimulatorer, samt Institutt for fysikk og teknologi. I kjelleren på bygget er tungregnemaskinen "Stallo" innsallert. Supermaskinen har enorm regnekapasitet som genererer mye overskuddsvarme, dette er varme som brukes i oppvarmingen av bygget.

Les mer om teknologibygget

Fusjon med høyskolene i Narvik og Harstad

Renovasjon av underetasjen i A-fløyen på Realfagsbygget

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Nettskjema - kom i gang!

Hvor: Skype for Business
Når: 19.10.17 13:00

Workshop av Computas: Kunstig Intelligens

Hvor: Lille Aud. (B203) Realfagbygget
Når: 19.10.17 16:15

Alle arrangementer

Nyheter
Interessert i temaet globale klimaendringer? Våren 2018 får du mulighet til å ta det nye kurset Climathematics, som skal gjøre deg bedre rustet til å kunne forstå og delta i klimadebatten.
12.10.17

Avslutningen er bare begynnelsen Etter 10 år som senter for fremragende forskning avsluttes nå CTCC, men forskningseventyret er på langt nær over.
10.10.17

Vil ha flere jenter inn i teknologiyrke: – Det er veldig viktig 160 fjerdeklassinger fikk lære om programmering og koding under årets Girl Tech-arrangement. Målet er å inspirere jenter inn i teknologiyrket ( NRK Troms).
27.09.17

Fra master i geologi til egen bedrift I 2015 fullførte Joakim Andre Olsen og Herman Olaussen Hermansen sine masterstudier i geologi ved UiT Norges arktiske universitet. Januar 2017 stiftet de selskapet Arktisk Geotek DA med base på Storslett i Nordreisa kommune.
20.09.17

Liten musling kan avsløre oljesøl Økt skipstrafikk i Paranaguábukta i Brasil øker risikoen for forurensing fra olje. Adriana Sardi har utviklet et nytt verktøy for å overvåke nivået av forurensing der en liten musling spiller en avgjørende rolle.
15.09.17

ERC Starting Grants 2017 – prosjekt eksempler Forskertalentet Jana Jágerská ved IFT, har blitt tildelt European Research Council starting grant. Nå har prosjektet hennes «sCENT» blitt omtalt i pressemelding fra ERC.
11.09.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Filmer fra NT-fak (Youtube)