Velkommen til Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Nyheter fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Sjekk energiproduksjonen på taket av Realfagsbygget!
Nå produseres det strøm fra 19 solcellepanel og resultatet kan du avlese i følgende lenke:

Dagens energiproduksjon

Ombygging pågår:

Renovasjon av underetasjen i A-fløyen på Realfagsbygget

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Informasjonsmøte til studiekonsulenter ved UiT

Hvor: Skypemøte
Når: 22.02.18 12:15

CIRFA seminar 22 Feb: Andreas Reigber (DLR) and Leif Eriksson (Chalmers)

Hvor: CIRFA, Forskningsparken 3
Når: 22.02.18 14:00

Alle arrangementer

Nyheter
UiT blir det første universitetet i landet som kjøper elfly UiT Norges arktiske universitet investerer nesten 4,7 millioner kroner, over tre år, på to elfly og forskning knyttet til fornybar energi.
19.02.18

Nasjonal pris til UiT-student Torgeir Brenn fra UiT skrev beste masteroppgave i romteknologi.
19.02.18

Varsler fare for ising på skip – En båt som kolliderer med store bølger i riktig kaldt vær vil kunne bli nediset på kort tid, forteller meteorolog og forsker Eirik Mikal Samuelsen.
05.02.18

VGS-elever med svevestøvprosjekt Elevene deltar i et prosjekt i regi av Skolelaboratoriet i realfag og teknologi, med stipendiat Bjørn Fjukstad og masterstudent Fredrik Høysether Rasch i spissen.
31.01.18

FRIPRO Toppforsk-midler Bjørn Olav Brandsdal ved Insitutt for kjemi er leder for forskningsprosjektet som nå har fått tildelt 20 mill NOK av Norges Forskningsråd.
31.01.18

Dirigerer informasjon i “skya” Informatikar Abul Haque har utvikla ein ny metode for å dirigere digital trafikk på nett.
29.01.18

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Filmer fra NT-fak (Youtube)