Velkommen til Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Nyheter fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Teknologibygget ble tatt i bruk ved semesterstart høst 2014. Her er Institutt for ingeniørvitenskap og sikkerhet med fly- og båtsimulatorer, samt Institutt for fysikk og teknologi. I kjelleren på bygget er tungregnemaskinen "Stallo" innsallert. Supermaskinen har enorm regnekapasitet som genererer mye overskuddsvarme, dette er varme som brukes i oppvarmingen av bygget.

Les mer om teknologibygget

Fusjon med høyskolene i Narvik og Harstad

Renovasjon av underetasjen i A-fløyen på Realfagsbygget

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Prøveforelesning - Abul Haque

Hvor: Auditorium 1.022 Teknologibygget
Når: 14.12.17 10:15

Disputas - Master of Science Abul A. Md. M. Haque

Hvor: Auditorium 1.022 Teknologibygget
Når: 14.12.17 12:15

Alle arrangementer

Nyheter
Disse får penger fra Tromsø forskningsstiftelse Eva-Stina Edholm, Jana Jágerská, Alexander Tøsdal Tveit og Cordian Riener fikk tildelt til sammen 45 millioner kroner under årsmarkeringen til Tromsø forskningsstiftelse.
23.11.17

En prat med vår nye dekan Arne Smalås blir den nye dekanen ved Fakultet for naturvitenskap og teknologi fra 01.01.2018.
23.11.17

Nå skal luftforurensingen i Nord-Norge kartlegges Og det av realfagselever ved videregående skoler i landsdelen. Lærerne som deltar i prosjektet var denne uken samlet til felles kurs.
07.11.17

Eksepsjonelt senter for fremragende forskning UiTs senter for fremragende forskning, CAGE, fikk en eksepsjonell poengsum i sin midtveisevaluering. – CAGE har gjort det usedvanlig bra. Godt over det som var rimelig forventet, sa den internasjonale evalueringskomiteen.
06.11.17

Birkelands bilder og nordlysinstrumenter er kommet i monter De første nordlysbildene som Birkeland tok, og måleinstrumentene han brukte i forskningsarbeidet, er nå utstilt i VitenSkapet mellom første og andre etasje på Tromsø Museum
24.10.17

Interessert i temaet globale klimaendringer? Våren 2018 får du mulighet til å ta det nye kurset Climathematics, som skal gjøre deg bedre rustet til å kunne forstå og delta i klimadebatten.
12.10.17

Vår ekspertliste
Vi har eksperter innenfor mange temaer, og de er tilgjengelige for henvendelser

Filmer fra NT-fak (Youtube)