Velkommen til Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Nyheter fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi

Sjekk energiproduksjonen på taket av Realfagsbygget!
Nå produseres det strøm fra 19 solcellepanel og resultatet kan du avlese i følgende lenke:

Dagens energiproduksjon

Ombygging pågår:

Renovasjon av underetasjen i A-fløyen på Realfagsbygget

Hva skjer

2 neste arrangementer:

Kurs i studieteknikk - NT-fak

Hvor: Store auditorium (B302), Realfagbygget
Når: 21.08.18 15:15

Alle arrangementer

Nyheter
Kjære alle sammen og velkommen til nytt semester! En liten hilsen fra Dekanen ved NT- fakultetet
16.08.18

Ønsket studentene velkommen til nytt semester Høytidelig åpning av studieåret med taler, musikk og "jubileums-muffins".
15.08.18

Får prestisjefylt EU-finansiering for å filme inne i levende kreftceller Fysiker Krishna Agarwal har fått tildelt 14,3 mill NOK over en periode på 5 år for å utvikle en teknikk som gjør det mulig å studere prosesser inne i levende celler. Bare 10 forskere mottar denne støtten i Norge i 2018.
31.07.18

Sjøis kartlagt med «ekko» fra verdensrommet Fysiker Jakob Grahn har studert sjøis med samme prinsipp som flaggermusa bruker i sin navigering, nemlig med radarbølger.
03.07.18

Solenergi i Tromsø virker bedre enn mange tror! Det er ikke mange som tror at solenergi i Tromsø eller Nord-Norge er en god ide, de fleste tror at det er for mørkt og kaldt her. Det er akkurat denne myten som jeg ønsker å knuse, og som jeg mener vi faktisk har klart å knuse takket være data fra vårt solenergisystem på UiT!
28.06.18

Unikt geologisk funn – helt tilfeldig Jean-Baptiste Koehl har funnet ut at Statens veivesen sine veiprosjekter er en god kilde til nye geologiske funn
27.06.18

Vår ekspertliste