Nyheter
Gratulerer til fem nye prisvinnere ved Helsefak 2017! Det helsevitenskapelige fakultet gjorde stas på fem prisvinnere under årets sommerfest, og en av dem hadde ekstra god grunn til å være fornøyd.
20.06.17

UiT har uteksaminert psykolog nr. 500 Anja Sletten Walstad fikk æren av å bli kåret til psykolog nr. 500. Utmerkelsen fikk hun av professor Catharina A. Wang – som var en av de første uteksaminerte psykologene ved UiT.
12.06.17

Jentene dominerer profesjonsstudiene Sakte, men sikkert, har jentene tatt over tidligere mannsdominerte studier, som medisin, tannlege, psykologi og farmasi. Nye tall viser at trenden ikke ser ut til å snu.
05.05.17

Syke er mer deprimerte enn før Den fysiske helsen vår påvirker hvordan vi føler oss. Kanskje ikke så uventet, men det som er overraskende er at disse tallene ser helt annerledes ut i dag enn i 1994.
02.03.17

Arctic Frontiers: Viktig info til studenter og ansatte 22.-27. januar går Arctic Frontiers av stabelen ved UiT. Det betyr at enkelte områder blir stengt i en kort tidsperiode. Her kan du finne ut når og hvor.
17.01.17

En av verdens topp fem nålevende psykologer besøkte UiT 16. januar holdt en av verdens fremste nålevende psykologer åpent foredrag hos UiT i forbindelse med årets Nordlysforelesning. Martin E.P. Seligman snakket om positiv psykologi og hvordan dette er relevant for oss.
16.01.17