Nyheter
Hvorfor er kvinner mer redd for smerte enn menn? Nå kan det vise seg at problemet ikke er at kvinner har lavere smerteterskel, de er bare bedre på konsekvenstenkning.
11.07.17

Derfor er noen mer sårbare for å få spiseforstyrrelser En stor internasjonal studie, med blant annet norske deltakere, viser at en genvariant kan kobles til spiseforstyrrelser.
30.06.17

Gratulerer til fem nye prisvinnere ved Helsefak 2017! Det helsevitenskapelige fakultet gjorde stas på fem prisvinnere under årets sommerfest, og en av dem hadde ekstra god grunn til å være fornøyd.
20.06.17

UiT har uteksaminert psykolog nr. 500 Anja Sletten Walstad fikk æren av å bli kåret til psykolog nr. 500. Utmerkelsen fikk hun av professor Catharina A. Wang – som var en av de første uteksaminerte psykologene ved UiT.
12.06.17

Jentene dominerer profesjonsstudiene Sakte, men sikkert, har jentene tatt over tidligere mannsdominerte studier, som medisin, tannlege, psykologi og farmasi. Nye tall viser at trenden ikke ser ut til å snu.
05.05.17

Syke er mer deprimerte enn før Den fysiske helsen vår påvirker hvordan vi føler oss. Kanskje ikke så uventet, men det som er overraskende er at disse tallene ser helt annerledes ut i dag enn i 1994.
02.03.17