UiT-artiklar lese 3,3 millionar gonger siste år

UiT driv omfattande formidling gjennom Store norske leksikon. UiT sine 4 521 artiklar er det siste året lese heile 3,3 millionar gonger. Her kan du sjå kva artiklar og forfattarar som er mest lese.

13.08.19

UiT-stipendiat får Fulbrights artikkelpris for unge forskere

Stipendiat Anna Dahl Myrvang ved Institutt for psykologi får prisen for sin artikkel om anorexi og endringer i hjernestruktur.

11.06.19

Slik takler du skismurning og svigermor – 10 ekspertråd for påsken

Vi gleder oss til påskeferie, men i de norske påsketradisjonene lurer også farer og utfordringer! Her er ekspertenes beste råd til hvordan du skal overleve både skredfare, bakglatte ski, og ei uke på hytta med storfamilien.

12.04.19

Vi lærer lite av nestenulykker Du lærer av dine feil, heter det – derimot så lærer du lite av å være i en nestenulykke.
28.02.18

Har du en baby på 18 måneder? Da kan du delta i et nytt forskningsprosjekt sammen med babyen din. Gjennom lek skal forskere ved UiT forstå hvordan en baby bruker imitasjon som læring.
08.12.17

Cirka 95 prosent av studentene prokrastinerer Eksamen nærmer seg, men likevel utsetter studentene å lese pensum. Hvorfor?
28.11.17