Slik takler du skismurning og svigermor – 10 ekspertråd for påsken

Vi gleder oss til påskeferie, men i de norske påsketradisjonene lurer også farer og utfordringer! Her er ekspertenes beste råd til hvordan du skal overleve både skredfare, bakglatte ski, og ei uke på hytta med storfamilien.

12.04.19

Vi lærer lite av nestenulykker Du lærer av dine feil, heter det – derimot så lærer du lite av å være i en nestenulykke.
28.02.18

Har du en baby på 18 måneder? Da kan du delta i et nytt forskningsprosjekt sammen med babyen din. Gjennom lek skal forskere ved UiT forstå hvordan en baby bruker imitasjon som læring.
08.12.17

Cirka 95 prosent av studentene prokrastinerer Eksamen nærmer seg, men likevel utsetter studentene å lese pensum. Hvorfor?
28.11.17

Vil starte opp landets første forskarlinje i psykologi ved UiT Forskningsrådet håper å kapre dei beste hovuda til forsking før næringslivet gjer det.
03.11.17

Hva prøver babyen å fortelle deg? Klarer foreldre å skjønne hva babyen deres prøver å si? For å lære mer om dette har en forskningsgruppe ved UiT laget sin helt egne bildedatabase med babyers ansiktsuttrykk.
04.10.17