Nyheter
Syke er mer deprimerte enn før Den fysiske helsen vår påvirker hvordan vi føler oss. Kanskje ikke så uventet, men det som er overraskende er at disse tallene ser helt annerledes ut i dag enn i 1994.
02.03.17

Arctic Frontiers: Viktig info til studenter og ansatte 22.-27. januar går Arctic Frontiers av stabelen ved UiT. Det betyr at enkelte områder blir stengt i en kort tidsperiode. Her kan du finne ut når og hvor.
17.01.17

En av verdens topp fem nålevende psykologer besøkte UiT 16. januar holdt en av verdens fremste nålevende psykologer åpent foredrag hos UiT i forbindelse med årets Nordlysforelesning. Martin E.P. Seligman snakket om positiv psykologi og hvordan dette er relevant for oss.
16.01.17

Disse sykdommene frykter vi mest Da stipendiat Martin Bystad gjennomførte en spørreundersøkelse blant folk over 50 år, var det spesielt to sykdommer som skilte seg ut.
29.12.16

Hva skjer med hjernen til unge anorektikere? Studier viser at den krymper litt, men den kan vokse tilbake igjen hvis man blir frisk.
15.12.16

Mindre eksamensstress med hund Endelig er det UiT-studentenes tur til å stresse ned med litt hundekos. Kjempefint, mener studentene.
07.12.16