Nyheter
Har du en baby på 18 måneder? Da kan du delta i et nytt forskningsprosjekt sammen med babyen din. Gjennom lek skal forskere ved UiT forstå hvordan en baby bruker imitasjon som læring.
08.12.17

Cirka 95 prosent av studentene prokrastinerer Eksamen nærmer seg, men likevel utsetter studentene å lese pensum. Hvorfor?
28.11.17

Vil starte opp landets første forskarlinje i psykologi ved UiT Forskningsrådet håper å kapre dei beste hovuda til forsking før næringslivet gjer det.
03.11.17

Hva prøver babyen å fortelle deg? Klarer foreldre å skjønne hva babyen deres prøver å si? For å lære mer om dette har en forskningsgruppe ved UiT laget sin helt egne bildedatabase med babyers ansiktsuttrykk.
04.10.17

Mindfulness for hodet – eller huden? Psoriasis-pasienter som trente mindfulness under lysbehandling opplevde større velbehag enn de som ikke gjorde det.
06.09.17

Hvorfor er kvinner mer redd for smerte enn menn? Nå kan det vise seg at problemet ikke er at kvinner har lavere smerteterskel, de er bare bedre på konsekvenstenkning.
11.07.17