Aktuelt


Hva skjerNyheter
Hva prøver babyen å fortelle deg? Klarer foreldre å skjønne hva babyen deres prøver å si? For å lære mer om dette har en forskningsgruppe ved UiT laget sin helt egne bildedatabase med babyers ansiktsuttrykk.
04.10.17

Mindfulness for hodet – eller huden? Psoriasis-pasienter som trente mindfulness under lysbehandling opplevde større velbehag enn de som ikke gjorde det.
06.09.17

Hvorfor er kvinner mer redd for smerte enn menn? Nå kan det vise seg at problemet ikke er at kvinner har lavere smerteterskel, de er bare bedre på konsekvenstenkning.
11.07.17

Derfor er noen mer sårbare for å få spiseforstyrrelser En stor internasjonal studie, med blant annet norske deltakere, viser at en genvariant kan kobles til spiseforstyrrelser.
30.06.17

Gratulerer til fem nye prisvinnere ved Helsefak 2017! Det helsevitenskapelige fakultet gjorde stas på fem prisvinnere under årets sommerfest, og en av dem hadde ekstra god grunn til å være fornøyd.
20.06.17

UiT har uteksaminert psykolog nr. 500 Anja Sletten Walstad fikk æren av å bli kåret til psykolog nr. 500. Utmerkelsen fikk hun av professor Catharina A. Wang – som var en av de første uteksaminerte psykologene ved UiT.
12.06.17

Skip to main content