Hva skjer

Nyheter
– Vi er ikke bare tannleger, men munnleger I dag er det Munnhelsedagen, så visste du at tannlegen har en viktig rolle når det kommer til kreftpasienter? En munn består jo ikke bare av tenner.
20.03.17

UiT ønsker flere til forskerlinja i odontologi: – En unik mulighet for tannlegestudentene Sonja Derouiche er UiTs eneste tannlegestudent som går forskerlinja, og hun håper flere får øynene opp for de mulighetene en slik utdanning vil gi.
15.02.17

En hund etter tenner Helt ærlig – hvem har vel ikke gruet seg til et tannlegebesøk? Kunne litt hundekos fått tannlegetimen til å friste mer?
04.08.16

Tannhelse til alle En gang i året besøker tannpleiestudenter ved UiT voksenopplæringa i Tromsø kommune. De informerer om tannhelse og trener på det de senere skal jobbe med. Se video i saken!
12.04.16

– Kult at dere får forskerlinje før Oslo! Denne høsten starter UiT opp en forskerlinje for tannlegestudenter. Kun UiB har et lignende tilbud.
08.02.16